Scorul acestui articol
[Total: 1 voturi. Media: 5]

(Acest comentariu a fost postat la cel mai imund articol citit de mine in ultima vreme in presa romaneasa. Se numeste ” Sindromul Sobaru” si a fost publicat azi in Adevarul lui Dinu Patriciu)

 

Ce nemernic! Ce limax băloşindu-ne aerul şi apa, acest Cartianu! Ce coadă de topor asmuţită să spargă mituri într-o ţară cu mituri cât să le numeri pe degete.

Ce să-i explici mai degrabă unui astfel de oligofren ? Cine-a fost Liviu Babeş ? Cine a fost Jan Palach ? La ce au fost bune protestele unor Doina Cornea, Paul Goma, Vasile Paraschiv ? Ce înseamnă demnitatea umană?

Doar să-i aduci vorba de onoare, de demnitate, de spirit de sacrificiu şi e gata să-ţi sară la beregată că-l înjuri.

Cu ideea că un astfel de oportunist libidinos, care scrie de parc-ar da cu bidineaua, mai este lăsat să polueze cu caracterul său infect spaţiul media, încă m-aş putea obişnui. Nu s-a inventat încă metabolismul fără dejecţii. Ceea ce mi-este însă aproape imposibil să accept este faptul că el scrie la ziarul şi sub oblăduirea unui om ca Dinu Patriciu care, cel puţin pentru memoria familiei sale şi a partidului de la care se revendică, ar trebui să promoveze respectul şi nu dispreţul pentru eroii şi martirii acestui popor.

 

Contele de Saint GermainPolemiceAdevarul,Cartianu,Dinu Patriciu,Doina Cornea,Jan Palach,Liviu Babes,Paul Goma,Sobaru,Vasile Paraschiv(Acest comentariu a fost postat la cel mai imund articol citit de mine in ultima vreme in presa romaneasa. Se numeste ' Sindromul Sobaru' si a fost publicat azi in Adevarul lui Dinu Patriciu)   Ce nemernic! Ce limax băloşindu-ne aerul şi apa, acest Cartianu! Ce coadă de topor asmuţită să...Blog politic si polemic