Scorul acestui articol
[Total: 1 voturi. Media: 5]

(Acest comentariu a fost postat la cel mai imund articol citit de mine in ultima vreme in presa romaneasa. Se numeste ” Sindromul Sobaru” si a fost publicat azi in Adevarul lui Dinu Patriciu)

 

Ce nemernic! Ce limax băloșindu-ne aerul și apa, acest Cartianu! Ce coadă de topor asmuțită să spargă mituri într-o țară cu mituri cât să le numeri pe degete.

Ce să-i explici mai degrabă unui astfel de oligofren ? Cine-a fost Liviu Babeș ? Cine a fost Jan Palach ? La ce au fost bune protestele unor Doina Cornea, Paul Goma, Vasile Paraschiv ? Ce înseamnă demnitatea umană?

Doar să-i aduci vorba de onoare, de demnitate, de spirit de sacrificiu și e gata să-ți sară la beregată că-l înjuri.

Cu ideea că un astfel de oportunist libidinos, care scrie de parc-ar da cu bidineaua, mai este lăsat să polueze cu caracterul său infect spațiul media, încă m-aș putea obișnui. Nu s-a inventat încă metabolismul fără dejecții. Ceea ce mi-este însă aproape imposibil să accept este faptul că el scrie la ziarul și sub oblăduirea unui om ca Dinu Patriciu care, cel puțin pentru memoria familiei sale și a partidului de la care se revendică, ar trebui să promoveze respectul și nu disprețul pentru eroii și martirii acestui popor.

 

Contele de Saint GermainPolemiceAdevarul,Cartianu,Dinu Patriciu,Doina Cornea,Jan Palach,Liviu Babes,Paul Goma,Sobaru,Vasile Paraschiv(Acest comentariu a fost postat la cel mai imund articol citit de mine in ultima vreme in presa romaneasa. Se numeste ' Sindromul Sobaru' si a fost publicat azi in Adevarul lui Dinu Patriciu)   Ce nemernic! Ce limax băloșindu-ne aerul și apa, acest Cartianu! Ce coadă de topor asmuțită să...Blog politic si polemic