Scorul acestui articol
[Total: 458 voturi. Media: 4.9]

 

 

Motto
„žPitagora credea că întâmplările aparent aleatorii din natură și întâmplările
din viața oamenilor alcătuiesc una și aceeași țesătură.”
Allan Combs & MarkHolland – SINCRONICITATE

 

În aceste zile stranii primim de neunde niște semne repetate, aproape explicite, un fel de ultimatumuri ce ne somează să ne trezim, să renunțăm de urgență la prostia sinucigașă a conducătorilor noștri și să facem ceva, rapid, pentru țară, pentru noi, dacă vrem să mai păstrăm o șansă de salvare.

Despre ce semne vorbesc? Iată-le descrise mai jos, nu vă va fi greu să le recunoașteți.

În octombrie 2019, când președintele Iohannis l-a nominalizat pentru prima dată pe Ludovic Orban ca premier, toți românii normali la cap au luat această nominalizare ca pe  o glumă proastă. Sute de analize la televizor și articole în presă au creat un suflu de rejectare a acestei propuneri inepte mai puternic decât o slujbă de exorcizare ținută de cel mai inalt sobor de preoți pentru o țară căzută sub copita diavolului.

Acest suflu uriaș și aproape generalizat de rejectare a fost un prim semn, venit din partea unor minți lucide, că Ludovic Orban nu ar trebui acceptat nicicum ca soluție pentru România. Semnul însă a fost ignorat de decidenți și guvernul numărul 130 al României a fost instalat, cu Orban la conducere!

A urmat destul de curând o moțiune de cenzură trecută, prin care se părea că normalitatea va fi restabilită. Normalitate, adică îndepărtarea bizarului briantinat  din cea mai înaltă demnitate guvernamentală a țării și înlocuirea sa cu un personaj benign, dacă nu benefic, de ce nu tot liberal?, care să inspire încredere și să pună țara, nu partidul, pe primul loc al priorităților sale.

Și acest al doilea semn, cel al moțiunii de cenzură reușite, a fost ignorat!

Klaus Iohannis a perseverat în opțiunea sa încrâncenată pentru alegeri anticipate și l-a propus tot pe Ludovic Orban ca prim „“ ministru. De data asta, însă, pentru a nu fi votat! Și nu a fost! Al treilea semn anti – Orban!

Iohannis l-ar fi desemnat și în continuare tot pe Orban, ca să-și arate, în felul său, respectul pentru români și pentru legalitate. Doar că l-a oprit, în ultimul moment, Curtea Constituțională. Al patrulea semn! De la legiuitorul suprem în lumea asta noastră mică.

Nervos, sfidător și străin de orice tresărire de patriotism, Klaus Iohannis a recurs la o șmecherie de trișor ieftin, ca să-și întrețină fantezia cu anticipatele: nominalizarea, la zero șanse, a lui Câțu! Și a primit, în replică, un nou semn divin, ca o palmă usturătoare, că orice poate fi mai acceptabil pentru țara asta decât calamitatea numită  Orban. Parlamentari suficient de mulți, din toate partidele, au anunțat că vor vota guvernul Câțu. Al cincilea semn!

În zadar însă! Iohannis era deja setat pe un algoritm antinațional. Așa că l-a forțat în regim de urgență pe Câțu să se retragă, pentru a-l mai propune o dată pe distrugătorul lui de țară, pe același preferat briantinat Ludovic Orban.

Și acum apare, dintr-o zonă aflată clar sub alt control decât al nostru, cel de-al șaselea semn, poate cel mai evident, ca pentru idioți, dar și cel mai metafizic: intervenția coronavirusului. Domnul Ludovic Orban este obligat de pandemie și de colegul său senator liberal de la Constanța să se izoleze la vila Lac 1. Deci, practic, este scos din joc!

Nu însă și pentru Klaus Iohannis. Toate aceste semne nu înseamnă nimic pentru mineralizatul nostru președinte. El și-a propus să nenorocească țara, împreună cu Orban, așa că va merge până la capăt, devastator, ca un cataclism victorios.

***

Ieri mi-a căzut în mână întâmplător (întâmplător???) cartea lui Allan Combs și Mark Holland intitulată „žSINCRONICITATE. În spatele evenimentelor se află țesătura subtilă a destinului”. În timp ce o răsfoiam mi se derulau în minte situații politice recente de la noi și anumite coincidențe  legate de acestea. Mi-am dat seama că probabilitatea ca aceste situații, aceste evenimente, să fie simultane și independente este infimă. Aproape de inacceptat.  De exemplu redesemnarea lui Orban ca premier și coronavirusul care l-a bătut pe umăr și la obligat să se autoizoleze. Cam care ar fi probabilitatea ca prim ministrul unei țări (1/20 000 000 în cazul nostru), exact în ziua desemnării (1/365), să pățească așa ceva (15 000/20 000 000)? Cam care ar fi probabilitatea ca aceste evenimente, atât de rare în viața unui om, să se intâmple, simultan, din pură întâmplare și nu pentru că, într-un mod subtil, ele au fost intercondiționate? După un calcul sumar această probabilitate ar fi 1/9 733 000 000 000.

Pentru comparație, probabilitatea de a câștiga premiul cel mare la Loto 6 din 49 este de 1/13 983 816. Să rotunjim la 1/14 000 000.

Comparând, rezultă matematic că probabilitatea ca desemnarea lui Orban ca premier și intrarea lui în izolare de coronavirus la domiciliu să se întâmple simultan și să nu aibă nicio legătură de cauzalitate între ele este cam de 700 000 ori mai mică decât probabilitatea de a câștiga premiul cel mare la 6 din 49. Adică, practic, zero!

Știu că numerele mari zăpăcesc. Ele, însă, au și o parte bună: ne ajută să înțelegem că Pitagora avea dreptate când credea ceea ce am preluat în motto-ul acestui articol.

Totul este interconectat. O țesătură unică. Așa zisele coincidențe incredibile din viața noastră, care se petrec simultan și pe care Karl Jung le-a numit sincronicități, sunt, de fapt, semne. Care, citite corect, pot ajuta destine (de oameni sau națiuni) să se salveze. Și care, ignorate, permit producerea unor nenorociri ce ar fi putut fi evitate.

V-am enumerat mai sus șase semne din categoria sincronicităților prin care destinul încearcă să ne avertizeze că lăsarea acestui popor pe mâna lui Ludovic Orban îl va expune unor mari riscuri.

Mai adaug acestor semne și câteva date care țin de numerologie, de semnificația numerelor malefice 13 și 31. Întâi de asta, însă, vă prezint un extras dintr-un fragment profetic din Ciuleandra lui Liviu Rebreanu, fragment în care marele nostru romancier își dezvoltă credința sa mai presus de superstiție:

„žData inmormantarii Madeleinei: „Marti, 13 februarie…” Cand vru sa-si spuna ca mai doveditor ar fi fost daca ziua mortii ei ar fi cazut intr-o zi de treisprezece, isi aminti fulgerator ca cea dintai intalnire a lui cu Madalina, acolo, la Varzari, cu Ciuleandra si toate celelalte, a fost tot intr-o astfel de zi predestinata: duminica, 31 iulie. in aceeasi clipire isi mai aduse aminte cum cineva i-a explicat odata ca cele doua cifre ale numarului fatal sunt mai primejdioase cand se inverseaza. Efectele lui treisprezece simplu pot fi anihilate, pe cand cifrele inversate prevestesc totdeauna un rau ce nu se poate evita prin nici o sfortare omeneasca„.

Deci: efectele lui 13 sunt nefaste dar pot fi anihilate, în vreme ce efectele lui 31 prevestesc mereu un rău ce nu se poate evita. Atunci ce să mai spunem de efectele lui 131?

Și acum datele promise, care îmbină mitologia numerelor „žfatale” 13 și 31 cu avertismentele pe care destinul tot încearcă să ni le dea în legătură cu Ludovic Orban și guvernările sale:

Guvernul Ludovic Orban 1 a fost al 130 „“ lea guvern al României.

Vineri 13 martie 2020 Ludovic Orban anunță că se autoizolează la vila Lac 1 pe motiv de coronavirus.

Vineri 13 martie 2020  Klaus Iohannis îl nominalizează pe Ludovic Orban în funcția de premier.

Guvernul Ludovic Orban 2, votat de Parlament, este al 131 „“ lea guvern al României.

Și noi, în plină criză a coronavirusului, cu toate aceste semne și avertismente, ne lăsăm pe mâna lui Ludovic Orban?

Punem la îndoială, pe pielea noastră, că destinul, într-adevăr, ne vorbește și ne vrea binele?

Când criza coronavirusului se va fi terminat în România, vom putea trage linie și vom socoti.

Dacă vom mai avea cu cine, dacă vom mai avea despre ce!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/03/13-31.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/03/13-31-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeAllan Combs & MarkHolland - SINCRONICITATE,guvernul Orban,Karl Jung,Klaus Iohannis CCR,Liviu Rebreanu Ciuleandra,ludovic orban coronavirus,numerologie 13 31,probabilitati,semne,sincronicitate    Motto 'žPitagora credea că întâmplările aparent aleatorii din natură și întâmplările din viața oamenilor alcătuiesc una și aceeași țesătură.' Allan Combs & MarkHolland - SINCRONICITATE   În aceste zile stranii primim de neunde niște semne repetate, aproape explicite, un fel de ultimatumuri ce ne somează să ne trezim, să renunțăm de urgență la prostia...Blog politic si polemic