O mie de cuvinte mestesugite nu fac mai mult decat ..

O mie de cuvinte mestesugite nu fac mai mult decat ... Eu eram cam in prima treime a coloanei. Fotografia mai umbrita este cu puhoiul care se vedea, in spatele meu, dinspre Gradina Botanica spre Leu (cca. 300m - 400 m lungime) iar fotografia mai luminoasa este coloana pe care o vedeam in fata mea, de la intrarea in Muzeul Cotroceni spre Splaiul Dambovitei (cca. 200m lungime).
continuare...

Florin Iaru – sindrom de pubertate prelungită

Florin Iaru face parte, ca și Valentin Stan, din specia agitaților zgubilitici ( - zgubilitic: dus cu sorcova, cf. dicționar de limbaj colocvial). Nu pot să-i privesc  ieșirile intempestive de la televizor fără o crispare în abdomen, fără sentimentul de disconfort pe care ți-l dă imaginea unor degete, trepidând de parkinson, ce se chinuie să vâre ața în ac. (mai mult…)
continuare...

Despre cvorum

Tot sensul acestui referendum a fost pervertit de condiția de prag pe care a impus-o CCR. Lupta nu se mai concentrează pe obținerea unui răspuns corect, prin intermediul urnelor, la întrebarea "vreți sau nu ca Traian Băsescu să fie demis?" ci pe asigurarea / subminarea cvorumului. (mai mult…)
continuare...