Scorul acestui articol
[Total: 278 voturi. Media: 4.9]

 

Tandemul Iohannis „“ Orban la conducerea României se dovedește a fi o farsă sinistră! Ce fac acești domni toxici, îmbălsămați cu laude grotești din străinătățuri, va intra în cartea recordurilor nefaste ale nației.

Cine a pus la cale farsa? Exact îmbălsămătorii! Ce poate fi mai simplu decât să cădelnițezi niște închipuiți foarte sensibili la tămâie și, în schimb, să obții de-a moaca tot ce poporul lor a moștenit de la natură sau a agonisit de-a lungul istoriei.

Ambasadorul SUA, un roman sadea pe nume Zuckerman, declara acum o săptămână, cu prilejul adjudecării de către SUA a proiectului de la Cernavodă, următoarele:

PreÈ™edintele Iohannis È™i Guvernul Prim-ministrului Orban, în mai puțin de un an, au transformat România în unul dintre cei mai apropiați aliați ai Statelor Unite. Sub conducerea Guvernului Orban, s-au luat măsuri pentru a consolida statul de drept, pentru a dezvolta infrastructura È™i pentru a stimula creÈ™terea economic㔦 Doresc să le mulțumesc din nou È™i PreÈ™edintelui Iohannis È™i Prim-ministrului Orban pentru sprijinul È™i calitățile lor de lideri„.

Și, ca și când nu ar fi fost de ajuns:

„Doresc să salut È™i viziunea È™i calitățile de lider ale PreÈ™edintelui Iohannis È™i ale membrilor guvernului Premierului Orban. Vă mulțumesc pentru efortul neîncetat de a asigura atât crearea unei Românii de excepție”

Dar nu e vorba doar de cele 8 miliarde de dolari cât ne costă Cernavoda. E vorba și de finanțarea altor proiecte mamut, date tot fără licitație, către SUA, cum ar fi construirea unei autostrăzi È™i căi ferate care să lege Constanța cu Gdansk, sau implementarea tehnologiei 5G. Exemplele ar putea continua: și de bani pompați de România către SUA fără niciun fel de negociere, dar și de laude deșănțate ale ambasadorului Zuckerman la adresa celor doi mari lideri români. Cine e curios, să caute pe Google „ambasadorul SUA, ultima luna„ și se va cruci de amploarea ambelor aspecte și de gogomănia celui de-al doilea.

Nici Germania nu se lasă mai prejos. Ieri, la Magdeburg, președintele Iohannis a primit Premiul ‘Otto cel Mare’ pentru „onorarea marilor merite in procesul european de unificare”. A fost răsplătit, desigur, pentru acceptarea fără crâcnire a bugetului European ciuntit pentru România, dar și pentru că a îngăduit ca PNL să cedeze postul de primar al Timișoarei unui neamț și, astfel, să ofere pe tavă Timișoara coetnicilor săi.

Toate acestea în vreme ce dauriților noștri le dă arama pe față.

Ies la iveală numiri iohanisto „“ liberale suprarealiste:

Laurențiu Baranga, un pupil al lui Ludovic Orban și-a falsificat diplomele de studii și a fost mare șef la ORNISS. Apoi, recent, a fost promovat de acolo și uns de însuși premierul Orban ca președinte al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor. Parcă aceste gravissime poziții (gravissime prin prisma impactului lor asupra securității României) ar fi fost acordate și ocupate exact în scopul sabotării iremediabile a țării. Lupul paznic la oi!

Andi Manciu, consilier de stat al premierului Orban, a fost numit șef al Grupului de Comunicare Strategică, cel care analizează zilnic datele legate de COVID-19 în România. Și el, pentru a obține înaltele funcții, a mințit în legătură cu studiile sale, dovedindu-se că nu a terminat facultatea indicată în CV și, agravant, că a fost chiar exmatriculat pentru absența de la cursuri.

Vă dați seama cam ce politică de cadre promovează modernul și incoruptibilul PNL?

Modul în care și Orban și Iohannis și-au pus vată în urechi și miere pe limbă când au fost întrebați de aceste cazuri, arată cât de infectați moral și cât de purulent contagioși sunt ambii.

De ce oare sunt așa? Pentru că, foarte probabil, toate numirile pe care ei le-au făcut în funcții importante se revendică din aceeași mentalitate de șantajiști. „Să-i avem la mână cu păcate strivitoare, să nu miște nimeni în front”!

Impostori, diplome falsificate, fibră de lachei, iată modelul. Au fost deconspirați doi dintr-o sută? Boleroul lui Ravel. Să nu-i supărăm sau speriem pe restul de 98! să-i lăsăm să repete în continuare ce i-am învățat, adică minciună, fraudă, tupeu! Doar așa vom izbândi. Alături de dragii noștri susținători haștagiști care nu ne cer niciodată principii ci doar ambalaje de principii.

Falsul și uzul de fals sunt printre valorile de bază cu care operează cuplul Iohannis „“ Orban. Pe mulți nu-i deranjeaza, pentru că aparțin șlehtei.

În acest ritm și cu asemenea caractere, în curand tara va fi condusa de criminali in serie cu diplome de filantropi. Pepiniera PNL „“ USR stă garanție!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/Criminali.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/Criminali-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeambasadorul SUA,Andi Manciu,COVID 19,diplome false,impostori,Laurentiu Baranga,sef GCS,Tandemul Iohannis Orban  Tandemul Iohannis '“ Orban la conducerea României se dovedește a fi o farsă sinistră! Ce fac acești domni toxici, îmbălsămați cu laude grotești din străinătățuri, va intra în cartea recordurilor nefaste ale nației. Cine a pus la cale farsa? Exact îmbălsămătorii! Ce poate fi mai simplu decât să cădelnițezi niște...Blog politic si polemic