Scorul acestui articol
[Total: 277 voturi. Media: 4.9]

 

Tandemul Iohannis – Orban la conducerea României se dovedeşte a fi o farsă sinistră! Ce fac aceşti domni toxici, îmbălsămaţi cu laude groteşti din străinătăţuri, va intra în cartea recordurilor nefaste ale naţiei.

Cine a pus la cale farsa? Exact îmbălsămătorii! Ce poate fi mai simplu decât să cădelniţezi nişte închipuiţi foarte sensibili la tămâie şi, în schimb, să obţii de-a moaca tot ce poporul lor a moştenit de la natură sau a agonisit de-a lungul istoriei.

Ambasadorul SUA, un roman sadea pe nume Zuckerman, declara acum o săptămână, cu prilejul adjudecării de către SUA a proiectului de la Cernavodă, următoarele:

Președintele Iohannis și Guvernul Prim-ministrului Orban, în mai puțin de un an, au transformat România în unul dintre cei mai apropiați aliați ai Statelor Unite. Sub conducerea Guvernului Orban, s-au luat măsuri pentru a consolida statul de drept, pentru a dezvolta infrastructura și pentru a stimula creșterea economică… Doresc să le mulțumesc din nou și Președintelui Iohannis și Prim-ministrului Orban pentru sprijinul și calitățile lor de lideri”.

Şi, ca şi când nu ar fi fost de ajuns:

“Doresc să salut și viziunea și calitățile de lider ale Președintelui Iohannis și ale membrilor guvernului Premierului Orban. Vă mulțumesc pentru efortul neîncetat de a asigura atât crearea unei Românii de excepție”

Dar nu e vorba doar de cele 8 miliarde de dolari cât ne costă Cernavoda. E vorba şi de finanţarea altor proiecte mamut, date tot fără licitaţie, către SUA, cum ar fi construirea unei autostrăzi și căi ferate care să lege Constanța cu Gdansk, sau implementarea tehnologiei 5G. Exemplele ar putea continua: şi de bani pompaţi de România către SUA fără niciun fel de negociere, dar şi de laude deşănţate ale ambasadorului Zuckerman la adresa celor doi mari lideri români. Cine e curios, să caute pe Google “ambasadorul SUA, ultima luna” şi se va cruci de amploarea ambelor aspecte şi de gogomănia celui de-al doilea.

Nici Germania nu se lasă mai prejos. Ieri, la Magdeburg, preşedintele Iohannis a primit Premiul ‘Otto cel Mare’ pentru “onorarea marilor merite in procesul european de unificare”. A fost răsplătit, desigur, pentru acceptarea fără crâcnire a bugetului European ciuntit pentru România, dar şi pentru că a îngăduit ca PNL să cedeze postul de primar al Timişoarei unui neamţ şi, astfel, să ofere pe tavă Timişoara coetnicilor săi.

Toate acestea în vreme ce dauriţilor noştri le dă arama pe faţă.

Ies la iveală numiri iohanisto – liberale suprarealiste:

Laurenţiu Baranga, un pupil al lui Ludovic Orban şi-a falsificat diplomele de studii şi a fost mare şef la ORNISS. Apoi, recent, a fost promovat de acolo şi uns de însuşi premierul Orban ca preşedinte al Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor. Parcă aceste gravissime poziţii (gravissime prin prisma impactului lor asupra securităţii României) ar fi fost acordate şi ocupate exact în scopul sabotării iremediabile a ţării. Lupul paznic la oi!

Andi Manciu, consilier de stat al premierului Orban, a fost numit şef al Grupului de Comunicare Strategică, cel care analizează zilnic datele legate de COVID-19 în România. Şi el, pentru a obţine înaltele funcţii, a minţit în legătură cu studiile sale, dovedindu-se că nu a terminat facultatea indicată în CV şi, agravant, că a fost chiar exmatriculat pentru absenţa de la cursuri.

Vă daţi seama cam ce politică de cadre promovează modernul şi incoruptibilul PNL?

Modul în care şi Orban şi Iohannis şi-au pus vată în urechi şi miere pe limbă când au fost întrebaţi de aceste cazuri, arată cât de infectaţi moral şi cât de purulent contagioşi sunt ambii.

De ce oare sunt aşa? Pentru că, foarte probabil, toate numirile pe care ei le-au făcut în funcţii importante se revendică din aceeaşi mentalitate de şantajişti. “Să-i avem la mână cu păcate strivitoare, să nu mişte nimeni în front”!

Impostori, diplome falsificate, fibră de lachei, iată modelul. Au fost deconspiraţi doi dintr-o sută? Boleroul lui Ravel. Să nu-i supărăm sau speriem pe restul de 98! să-i lăsăm să repete în continuare ce i-am învăţat, adică minciună, fraudă, tupeu! Doar aşa vom izbândi. Alături de dragii noştri susţinători haştagişti care nu ne cer niciodată principii ci doar ambalaje de principii.

Falsul şi uzul de fals sunt printre valorile de bază cu care operează cuplul Iohannis – Orban. Pe mulţi nu-i deranjeaza, pentru că aparţin şlehtei.

În acest ritm şi cu asemenea caractere, în curand tara va fi condusa de criminali in serie cu diplome de filantropi. Pepiniera PNL – USR stă garanţie!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/Criminali.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/Criminali-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeambasadorul SUA,Andi Manciu,COVID 19,diplome false,impostori,Laurentiu Baranga,sef GCS,Tandemul Iohannis Orban  Tandemul Iohannis – Orban la conducerea României se dovedeşte a fi o farsă sinistră! Ce fac aceşti domni toxici, îmbălsămaţi cu laude groteşti din străinătăţuri, va intra în cartea recordurilor nefaste ale naţiei. Cine a pus la cale farsa? Exact îmbălsămătorii! Ce poate fi mai simplu decât să cădelniţezi nişte...Blog politic si polemic