Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Excelsior este un compatriot stabilit în Canada. Este o persoană instruită, inginer activ, care scrie încă foarte corect în limba sa maternă. De la nişte întrebări pe care mi le-a postat pe blog şi cărora eu le-am răspuns, am ajuns la o discuţie mai amplă despre cum se vede de la distanţă România lui Băsescu.

Am provocat întrucâtva acest dialog, intrigat şi contrariat de procentele în care diaspora l-a votat pe Traian Băsescu la prezidenţiale, schimbându-ne practic destinul de la distanţă.

Cei interesaţi de o astfel de temă vor putea descoperi, citind “filele dialogului”, cât din percepţia şi sentimentele lui Excelsior îşi are originea în realitate şi cât într-o propagandă manipulatorie mai puternică şi insidioasă decât filtrele sale de autoprotecţie.

Pentru a facilita orientarea cititorilor printre aceste documente, mi-am permis să dau fiecărei scrisori un titlu şi să o prezint ca pe o pagină separată pe blog.

Ordinea in care vor trebui fi citite aceste scrisori este următoarea:

  1. Diaspora şi politica din România
  2. Judeţul diasporei româneşti
  3. Prezidenţialele în cifre, văzute din Canada
  4. De la statistică la consecinţe
  5. Ce mi-e baba Rada ce mi-e Rada baba
  6. De ce îl persiflezi pe Antonescu?
  7. Urăsc trădarea şi-i urăsc pe trădători
  8. Distorsiuni ale portretului “prin satelit” al lui Crin Antonescu
Contele de Saint GermainMusafiri pe blogalegeri prezidentiale,Crin Antonescu,diaspora,Ion Iliescu,Traian BasescuExcelsior este un compatriot stabilit în Canada. Este o persoană instruită, inginer activ, care scrie încă foarte corect în limba sa maternă. De la nişte întrebări pe care mi le-a postat pe blog şi cărora eu le-am răspuns, am ajuns la o discuţie mai amplă despre cum se vede...Blog politic si polemic