Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Excelsior este un compatriot stabilit în Canada. Este o persoană instruită, inginer activ, care scrie încă foarte corect în limba sa maternă. De la niște întrebări pe care mi le-a postat pe blog și cărora eu le-am răspuns, am ajuns la o discuție mai amplă despre cum se vede de la distanță România lui Băsescu.

Am provocat întrucâtva acest dialog, intrigat și contrariat de procentele în care diaspora l-a votat pe Traian Băsescu la prezidențiale, schimbându-ne practic destinul de la distanță.

Cei interesați de o astfel de temă vor putea descoperi, citind „filele dialogului”, cât din percepția și sentimentele lui Excelsior își are originea în realitate și cât într-o propagandă manipulatorie mai puternică și insidioasă decât filtrele sale de autoprotecție.

Pentru a facilita orientarea cititorilor printre aceste documente, mi-am permis să dau fiecărei scrisori un titlu și să o prezint ca pe o pagină separată pe blog.

Ordinea in care vor trebui fi citite aceste scrisori este următoarea:

  1. Diaspora și politica din România
  2. Județul diasporei românești
  3. Prezidențialele în cifre, văzute din Canada
  4. De la statistică la consecințe
  5. Ce mi-e baba Rada ce mi-e Rada baba
  6. De ce îl persiflezi pe Antonescu?
  7. Urăsc trădarea și-i urăsc pe trădători
  8. Distorsiuni ale portretului „prin satelit” al lui Crin Antonescu
Contele de Saint GermainMusafiri pe blogalegeri prezidentiale,Crin Antonescu,diaspora,Ion Iliescu,Traian BasescuExcelsior este un compatriot stabilit în Canada. Este o persoană instruită, inginer activ, care scrie încă foarte corect în limba sa maternă. De la niște întrebări pe care mi le-a postat pe blog și cărora eu le-am răspuns, am ajuns la o discuție mai amplă despre cum se vede...Blog politic si polemic