Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Aceasta este o scrisoare care face parte dintr-un serial. Pentru a parcurge în ordinea cuvenită episoadele, trebuie să începeți prin a citi postarea: „În dialog cu diaspora„)

(CdSG către Excelsior)

Sunt bucuros de deschiderea acestui dialog. Unul dintre marile mele ofuri este legat de cine si cum a decis rezultatele la ultimele prezidentiale; ma refer la românii din diaspora.
Analiza acestei teme si primele concluzii m-au exasperat intr-atat incat am scris un articol, „Judetul diasporei romanesti”, publicat printre primele pe acest blog, pe care te-as ruga sa-l citesti. Apoi, la proxima ocazie, sa-l comentam. Lansez aceasta provocare pentru ca, indiferent de ce pareri vei avea pana la urma, acum, la inceput, imi pari o persoana cu premise de obiectivitate si neatinsa inca de viciul partizanatului fara intoarcere.
Nu trebuie sa ne grabim in demersul asta. Reflexia solida, care imbogateste, nu trebuie manata de la spate cu cronometrul. Si eu sunt foarte ocupat, sunt activ, intr-un domeniu tangential cu al tau.

Contele de Saint GermainEditorialealegeri prezidentiale,Basescu,Crin Antonescu,diaspora,Iliescu(Aceasta este o scrisoare care face parte dintr-un serial. Pentru a parcurge în ordinea cuvenită episoadele, trebuie să începeți prin a citi postarea: 'În dialog cu diaspora') (CdSG către Excelsior) Sunt bucuros de deschiderea acestui dialog. Unul dintre marile mele ofuri este legat de cine si cum a decis rezultatele la...Blog politic si polemic