Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Colegul de vis sunt eu. Despre mine e vorba şi despre ultimul vis erotic mărturisit de preşedinte la B1TV. 

Visez, ca şi el, ca Băse oniricul, să iasă Elena Udrea preşedinte al PDL. Vreau asta din tot sufletul, mă concentrez, mă rog, iau somnifere cu mac să iasă visul după plac!

Vreau să-i văd pe intelectualii Băselului dezmierdându-i varianta travestită. Descoperind,cu buze experte în delicatese de covertă, prospeţimea gustului celulitei şi vergeturilor, dezvoltând exegeze comparative asupra superioritatăţii transpiraţiei de menopauză în raport cu cea de andropauză, închinându-şi imaginaţia creatoare şi rezerva de ficţiune idolatră depăşirii recordului de linguşire stabilit, la un alt congres, de Teodor Baconschi. Vreau, vreau, vreau, să văd snobimea impenetrabilă de la Dilema Veche şi EVZ pătrunsă de falusul propriei ipocrizii.

Dar mai vreau să-i văd şi pe “reformatorii” din PDL, sângele proaspăt al băsismului de vitrină, închinându-se zeiţei kitsch-ului, gudurându-se să-i intre în voie, adaptându-şi limbile despicate la imperativele lubrice ale iertării şi uitării aroganţelor trecutului. Pe Monica Macovei oxigenându-şi pilozităţile, sumeţindu-şi bretonul în coadă de cal, pe Preda lăsându-şi burtă ca să pară mai Cocoş, pe Voinescu epilându-şi barbişonul ca să aducă a idol pleşuv. Ce echipă frumoasă se prefigurează… Cât suprarealism …Simeză cu caricaturi. Faţetele grotescului.  Impregnarea cu Băsescu.

Iar ca desert să-l văd pe Blaga evacuat din PDL la o simplă fâlfâire de elitre a silfidei! Acest iepure timorat de Bărăgan, ce şi-a atârnat de ciotul cozii, la derută, o poză de dulău. Să-l văd din faţă, adevărat, frisonând de groaza vânătorului din off, paralizat numai la gândul alicelor ce l-ar putea ciuguli prin ricoşeu. Pe câţi i-a înşelat acest trupete, alintat “căprar”, că ar avea principii, sânge, fudulii… Că ar putea fi soluţia scăpării, din interior, de necuratul. Aiurea! Învinsul de serviciu. Un laş!

Deja jubilez. Coleg de vise cu Traian Băsescu.

Iar atunci când ne vom trezi, toate viziunile de mai sus vor fi devenit realităţi…

Nu mai am răbdare. Aproape că-mi vine să mă ciupesc.

Contele de Saint GermainEditorialeB1TV,Basescu,Blaga,caprar,Cocos,Cristian Preda,dulau,Elena Udrea,iepure de Baragan,Monica Macovei,silfida,VoinescuColegul de vis sunt eu. Despre mine e vorba şi despre ultimul vis erotic mărturisit de preşedinte la B1TV.  Visez, ca şi el, ca Băse oniricul, să iasă Elena Udrea preşedinte al PDL. Vreau asta din tot sufletul, mă concentrez, mă rog, iau somnifere cu mac să iasă visul după...Blog politic si polemic