Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Colegul de vis sunt eu. Despre mine e vorba și despre ultimul vis erotic mărturisit de președinte la B1TV. 

Visez, ca și el, ca Băse oniricul, să iasă Elena Udrea președinte al PDL. Vreau asta din tot sufletul, mă concentrez, mă rog, iau somnifere cu mac să iasă visul după plac!

Vreau să-i văd pe intelectualii Băselului dezmierdându-i varianta travestită. Descoperind,cu buze experte în delicatese de covertă, prospețimea gustului celulitei și vergeturilor, dezvoltând exegeze comparative asupra superioritatății transpirației de menopauză în raport cu cea de andropauză, închinându-și imaginația creatoare și rezerva de ficțiune idolatră depășirii recordului de lingușire stabilit, la un alt congres, de Teodor Baconschi. Vreau, vreau, vreau, să văd snobimea impenetrabilă de la Dilema Veche și EVZ pătrunsă de falusul propriei ipocrizii.

Dar mai vreau să-i văd și pe „reformatorii” din PDL, sângele proaspăt al băsismului de vitrină, închinându-se zeiței kitsch-ului, gudurându-se să-i intre în voie, adaptându-și limbile despicate la imperativele lubrice ale iertării și uitării aroganțelor trecutului. Pe Monica Macovei oxigenându-și pilozitățile, sumețindu-și bretonul în coadă de cal, pe Preda lăsându-și burtă ca să pară mai Cocoș, pe Voinescu epilându-și barbișonul ca să aducă a idol pleșuv. Ce echipă frumoasă se prefigurează… Cât suprarealism …Simeză cu caricaturi. Fațetele grotescului.  Impregnarea cu Băsescu.

Iar ca desert să-l văd pe Blaga evacuat din PDL la o simplă fâlfâire de elitre a silfidei! Acest iepure timorat de Bărăgan, ce și-a atârnat de ciotul cozii, la derută, o poză de dulău. Să-l văd din față, adevărat, frisonând de groaza vânătorului din off, paralizat numai la gândul alicelor ce l-ar putea ciuguli prin ricoșeu. Pe câți i-a înșelat acest trupete, alintat „căprar”, că ar avea principii, sânge, fudulii… Că ar putea fi soluția scăpării, din interior, de necuratul. Aiurea! Învinsul de serviciu. Un laș!

Deja jubilez. Coleg de vise cu Traian Băsescu.

Iar atunci când ne vom trezi, toate viziunile de mai sus vor fi devenit realități…

Nu mai am răbdare. Aproape că-mi vine să mă ciupesc.

Contele de Saint GermainEditorialeB1TV,Basescu,Blaga,caprar,Cocos,Cristian Preda,dulau,Elena Udrea,iepure de Baragan,Monica Macovei,silfida,VoinescuColegul de vis sunt eu. Despre mine e vorba și despre ultimul vis erotic mărturisit de președinte la B1TV.  Visez, ca și el, ca Băse oniricul, să iasă Elena Udrea președinte al PDL. Vreau asta din tot sufletul, mă concentrez, mă rog, iau somnifere cu mac să iasă visul după...Blog politic si polemic