Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

O să fiu tras de urechi că gargaragiu, conform DEX, nu înseamnă unul care face gargară (eventual cu piuneze) ci unul care flecărește, care bate câmpii fără logică și argumente. Ei bine, rămân la titlul meu! Pentru că asediatorii aceia gângavi,  la care mă voi referi mai departe, se încadrează de minune în definiția DEX.

Crin Antonescu este supus, de-o vreme, unor atacuri concertate, furibunde și cu tot armamentul din dotare, ale propagandiștilor băsiști.

Ziarele și televiziunile cu esență chimică de citron nu contenesc  a-l indica drept anti-european și pro-rus, desemnându-l mai nou și principalul vinovat (naționalist – șovin) pentru scandalul steagurilor secuiești;

infiltrații din PNL sector 1, până acum ținuți in adormire, sunt brusc treziți, injectați cu dor de rebeliune,  și împinși să lupte împotriva lui din interior, cu grenade de asalt pentru subminarea autorității,

aruncătoarele de flăcări Pleșu și Cristoiu, cu buteliile lor  supragabaritice fixate cu greu în bretelele ca niște hamuri de șaretă, sunt mobilizate pentru condiții de război și setate pe foc continuu asupra feței inamicului, să-l desfigureze sau, măcar, să-l umple de funingine.

Aproape că-l împresuraseră pe Crin Antonescu cu temeritatea lor de haită asmuțită când au fost aruncați înapoi de o știre ostilă ca un gard electric: Klaus Iohannis a intrat în PNL.

Săracu”™ domnu”™ Pleșu! Cum o fi icnit dânsul la aflarea acestei vești. Cum l-o fi pișcat bila și i-or fi ieșit pe nas vorbele despre Crin Antonescu scrise, doar cu o zi înainte, pe blogul din Adevărul: „Aproape că nu are decît obsesii! Nu idei, nu proiecte articulate, nu viziune coerentă și consistentă, ci obsesii. De fapt o obsesie, una singură: Cotroceni”. Să fii ditamai filozoful și  să ți se facă un asemenea flagrant de bătut câmpii când tu aspiri la respectuoasă ascultare … dură lecție. Și, din păcate, inutilă pentru cineva anchilozat în certitudini.

Nici domnu”™ Cristoiu nu se simte mai bine. La dânsul vestea despre Klaus Iohannis  a provocat vărsături verde – legiune toată noaptea trecută. Așa se face că astăzi, în EVZ, le vedem transfigurate într-o interminabilă, ternă și stupidă peltea, cu intarsii de fiere. Iată, de pildă, ce spune acest mare produs al pepinierei UTC despre Klaus Iohannis: „Dacă dl. Johannis va accepta acest mandat de doi lei, în spatele lui e altceva. Și atunci, după părerea mea, trebuie să intervină SRI. Ori este ofițer, ori este o unealtă„. La urările de „însănătoșire grabnică”, transmise în regim de urgență, aș mai adăuga doar observația că sintagma „hoțul strigă hoții” permite, grație domnului Cristoiu, și extensia „unealta strigă uneltele”.

Cooptarea lui Klaus Iohannis în PNL este mai mult decât o idee valoroasă. Este și proiect și viziune. Cum a fost, cu doi ani în urmă, constituirea USL. Tot ideea, tot proiectul, tot viziunea lui Crin Antonescu.

Trebuia o nouă demonstrație ? Iat-o! Livrată la momentul oportun și amuțitoare pentru gargaragii. O adevărată piuneză pentru gâturile acestora de coriști de psalmi.

Contele de Saint GermainEditorialul de joiCrin Antonescu,Cristoiu,DEX,EVZ,gargaragiu,Klaus Johannis,Plesu,PNL sector 1,SRI,UTCO să fiu tras de urechi că gargaragiu, conform DEX, nu înseamnă unul care face gargară (eventual cu piuneze) ci unul care flecărește, care bate câmpii fără logică și argumente. Ei bine, rămân la titlul meu! Pentru că asediatorii aceia gângavi,  la care mă voi referi mai departe, se...Blog politic si polemic