Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

O să fiu tras de urechi că gargaragiu, conform DEX, nu înseamnă unul care face gargară (eventual cu piuneze) ci unul care flecăreşte, care bate câmpii fără logică şi argumente. Ei bine, rămân la titlul meu! Pentru că asediatorii aceia gângavi,  la care mă voi referi mai departe, se încadrează de minune în definiţia DEX.

Crin Antonescu este supus, de-o vreme, unor atacuri concertate, furibunde şi cu tot armamentul din dotare, ale propagandiştilor băsişti.

Ziarele şi televiziunile cu esenţă chimică de citron nu contenesc  a-l indica drept anti-european şi pro-rus, desemnându-l mai nou şi principalul vinovat (naţionalist – şovin) pentru scandalul steagurilor secuieşti;

infiltraţii din PNL sector 1, până acum ţinuţi in adormire, sunt brusc treziţi, injectaţi cu dor de rebeliune,  şi împinşi să lupte împotriva lui din interior, cu grenade de asalt pentru subminarea autorităţii,

aruncătoarele de flăcări Pleşu şi Cristoiu, cu buteliile lor  supragabaritice fixate cu greu în bretelele ca nişte hamuri de şaretă, sunt mobilizate pentru condiţii de război şi setate pe foc continuu asupra feţei inamicului, să-l desfigureze sau, măcar, să-l umple de funingine.

Aproape că-l împresuraseră pe Crin Antonescu cu temeritatea lor de haită asmuţită când au fost aruncaţi înapoi de o ştire ostilă ca un gard electric: Klaus Iohannis a intrat în PNL.

Săracu’ domnu’ Pleşu! Cum o fi icnit dânsul la aflarea acestei veşti. Cum l-o fi pişcat bila şi i-or fi ieşit pe nas vorbele despre Crin Antonescu scrise, doar cu o zi înainte, pe blogul din Adevărul: “Aproape că nu are decît obsesii! Nu idei, nu proiecte articulate, nu viziune coerentă şi consistentă, ci obsesii. De fapt o obsesie, una singură: Cotroceni”. Să fii ditamai filozoful şi  să ţi se facă un asemenea flagrant de bătut câmpii când tu aspiri la respectuoasă ascultare … dură lecţie. Şi, din păcate, inutilă pentru cineva anchilozat în certitudini.

Nici domnu’ Cristoiu nu se simte mai bine. La dânsul vestea despre Klaus Iohannis  a provocat vărsături verde – legiune toată noaptea trecută. Aşa se face că astăzi, în EVZ, le vedem transfigurate într-o interminabilă, ternă şi stupidă peltea, cu intarsii de fiere. Iată, de pildă, ce spune acest mare produs al pepinierei UTC despre Klaus Iohannis: “Dacă dl. Johannis va accepta acest mandat de doi lei, în spatele lui e altceva. Şi atunci, după părerea mea, trebuie să intervină SRI. Ori este ofiţer, ori este o unealtă”. La urările de “însănătoşire grabnică”, transmise în regim de urgenţă, aş mai adăuga doar observaţia că sintagma “hoţul strigă hoţii” permite, graţie domnului Cristoiu, şi extensia “unealta strigă uneltele”.

Cooptarea lui Klaus Iohannis în PNL este mai mult decât o idee valoroasă. Este şi proiect şi viziune. Cum a fost, cu doi ani în urmă, constituirea USL. Tot ideea, tot proiectul, tot viziunea lui Crin Antonescu.

Trebuia o nouă demonstraţie ? Iat-o! Livrată la momentul oportun şi amuţitoare pentru gargaragii. O adevărată piuneză pentru gâturile acestora de corişti de psalmi.

Contele de Saint GermainEditorialul de joiCrin Antonescu,Cristoiu,DEX,EVZ,gargaragiu,Klaus Johannis,Plesu,PNL sector 1,SRI,UTCO să fiu tras de urechi că gargaragiu, conform DEX, nu înseamnă unul care face gargară (eventual cu piuneze) ci unul care flecăreşte, care bate câmpii fără logică şi argumente. Ei bine, rămân la titlul meu! Pentru că asediatorii aceia gângavi,  la care mă voi referi mai departe, se...Blog politic si polemic