Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 

Scris pe 15 oct. 2010

Multă vreme l-am încadrat pe MM la mimetici pavlovieni.

Când dresorul șef al circului național îi arată o balegă prezentându-i-o drept cotlet de vițel, el sare, o înfulecă, se linge pe bot și apoi trântește un editorial despre  efectele sociale ale cotletului în sânge.

Cum face ciclic Mircea Marian, reluând tema mogulilor răi versus puterea bună ori a politicienilor toxici (cei din opoziție) versus cei providențiali (Băsescu și ai lui)

Dacă Traian Băsescu ar fi ținut cătarea pe șeful mafiei personale a lui Adrian Năstase sau pe primul terorist al țării pe care acum nu știe cum să-l mai facă pierdut prin nisipurile orientului, MM ar fi vituperat și el, cu barbișonul zburlit de indignare, la aceștia din urmă și nicidecum la mogulii căzuți mesa.

Articolul de azi conține însă ceva care mă face să-i schimb lui MM încadrarea inițială.

Priviți vă rog înșiruirea din cel de-al doilea paragraf, cel cu nume de sindicaliști, rubedenii, funcții și ștate de plată. Credeți că respectiva listă și-a procurat-o singur, prin investigații jurnalistice? Chiar vă inspiră acest domn somnolent, abulic, cu sclipiri ale frunții de cucurbitacee, virtuți de detectiv însetat de adevăr?

Aș putea să bag mâna în foc că respectiva listă i-a fost pusă pe masă de aceeași hingheri arondați Olimpului ce pregătesc temele de șantaj ale puterii împotriva unor posesori de pedigriu deveniți prea incomozi. Căror hingheri li se livrează la rândul lor materia primă pentru vivisecții de către onestele noastre servicii secrete, devotate liniștii și siguranței populare.

Acum aproape m-am convins că lucrează în domeniul serviciilor.

Contele de Saint GermainPolemice  Scris pe 15 oct. 2010 Multă vreme l-am încadrat pe MM la mimetici pavlovieni. Când dresorul șef al circului național îi arată o balegă prezentându-i-o drept cotlet de vițel, el sare, o înfulecă, se linge pe bot și apoi trântește un editorial despre  efectele sociale ale cotletului în sânge. Cum face ciclic...Blog politic si polemic