Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

N-am mai scris pe blog de multa vreme, din lipsă de incitare. Sunt o persoană reactivă.

Acum m-a adus la taste emisiunea Danei Grecu despre (şi cu) Gigi Becali.

Eu sunt de acord cu admiterea lui Gigi Becali în PNL.

Deocamdată nu produc argumente, doar mărturisesc.

Da, Crin Antonescu face un gest de curaj susţinând această cooptare. Chiar riscă. Şi pentru asta îl admir o dată în plus. Situaţia îmi aminteşte de dezbaterea de la prezidenţiale în care Antonescu a surprins o ţară întreagă pronunţând numele lui Tudor Chirilă când din fundal îl privea ca neantul Neagu Djuvara. Şi eu am fost contrariat atunci. Dar judecând acum, vă întreb: Cine v-a dezamăgit între timp? Chirilă sau Djuvara?

Da, există o mulţime de argumente valabile contra Becali. Dar răspunsul lui de azi m-a mulţumit: “m-am spovedit, m-am împărtăşit, … mă străduiesc…”.

Memoria recentă învinge trecutul. A fost oare cineva care, înainte de referendum şi în luna de după referendum a dezbaterii în aşteptarea verdictului CCR, să-l fi atacat pe Băsescu mai direct, mai tăios, mai pe înţelesul boborului, mai pe sufletul  apăsat de superstiţie şi de scuipat în sân al păgubosului de român decât Gigi Becali? Vă amintiţi? “Îi blestem, să-i bată Dumnezeu pe toţi ăia care … preacurvesc cu Băsescu?”

Apoi, mai noua telenovelă cu Dan Diaconescu – Oltchim. L-a ferfeniţitpe DD  în faţa propriului public mai convingător şi mai pe limba acestuia decât oricine.  Asta se uită? Nu contează?

Gigi Becali nu e important pentru PNL prin banii lui sau prin procentele (iluzorii) ale PNG.  Este important pentru că vorbeşte o limbă care poate ajunge la urechile unora care nici n-au auzit de PNL.  Care ascultă doar  Becali, Vadim, DD. Voturile lor n-or fi bune ca să ne scape de Băsescu? Ba bine că nu!

Deocamdată nu produc argumente, doar mărturisesc!

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,Dan Diaconescu,Dana Grecu,Gigi Becali,Neagu Djuvara,PNG,PNL,Tudor Chirila,Vadim TudorN-am mai scris pe blog de multa vreme, din lipsă de incitare. Sunt o persoană reactivă. Acum m-a adus la taste emisiunea Danei Grecu despre (şi cu) Gigi Becali. Eu sunt de acord cu admiterea lui Gigi Becali în PNL. Deocamdată nu produc argumente, doar mărturisesc. Da, Crin Antonescu face un gest de...Blog politic si polemic