Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

N-am mai scris pe blog de multa vreme, din lipsă de incitare. Sunt o persoană reactivă.

Acum m-a adus la taste emisiunea Danei Grecu despre (și cu) Gigi Becali.

Eu sunt de acord cu admiterea lui Gigi Becali în PNL.

Deocamdată nu produc argumente, doar mărturisesc.

Da, Crin Antonescu face un gest de curaj susținând această cooptare. Chiar riscă. Și pentru asta îl admir o dată în plus. Situația îmi amintește de dezbaterea de la prezidențiale în care Antonescu a surprins o țară întreagă pronunțând numele lui Tudor Chirilă când din fundal îl privea ca neantul Neagu Djuvara. Și eu am fost contrariat atunci. Dar judecând acum, vă întreb: Cine v-a dezamăgit între timp? Chirilă sau Djuvara?

Da, există o mulțime de argumente valabile contra Becali. Dar răspunsul lui de azi m-a mulțumit: „m-am spovedit, m-am împărtășit, … mă străduiesc…”.

Memoria recentă învinge trecutul. A fost oare cineva care, înainte de referendum și în luna de după referendum a dezbaterii în așteptarea verdictului CCR, să-l fi atacat pe Băsescu mai direct, mai tăios, mai pe înțelesul boborului, mai pe sufletul  apăsat de superstiție și de scuipat în sân al păgubosului de român decât Gigi Becali? Vă amintiți? „Îi blestem, să-i bată Dumnezeu pe toți ăia care … preacurvesc cu Băsescu?”

Apoi, mai noua telenovelă cu Dan Diaconescu „“ Oltchim. L-a ferfenițitpe DD  în fața propriului public mai convingător și mai pe limba acestuia decât oricine.  Asta se uită? Nu contează?

Gigi Becali nu e important pentru PNL prin banii lui sau prin procentele (iluzorii) ale PNG.  Este important pentru că vorbește o limbă care poate ajunge la urechile unora care nici n-au auzit de PNL.  Care ascultă doar  Becali, Vadim, DD. Voturile lor n-or fi bune ca să ne scape de Băsescu? Ba bine că nu!

Deocamdată nu produc argumente, doar mărturisesc!

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,Dan Diaconescu,Dana Grecu,Gigi Becali,Neagu Djuvara,PNG,PNL,Tudor Chirila,Vadim TudorN-am mai scris pe blog de multa vreme, din lipsă de incitare. Sunt o persoană reactivă. Acum m-a adus la taste emisiunea Danei Grecu despre (și cu) Gigi Becali. Eu sunt de acord cu admiterea lui Gigi Becali în PNL. Deocamdată nu produc argumente, doar mărturisesc. Da, Crin Antonescu face un gest de...Blog politic si polemic