Scorul acestui articol
[Total: 155 voturi. Media: 4.9]

 

Experimentăm o simbolistică nouă: la asalt cu coasa, pe post de iatagan.

Ce voievod, ce idee, ce adaptare la clipă! Pentru distanțare pui coadă lungă iataganului, îl faci coasă și ai rezolvat două dintr-o lovitură: nu doar că aduci moartea, dar devii „moartea”. Urcare în legendă.

Ce combinație rară, totuși! Un președinte cu două semne, la vedere, ale inadecvării sale ca lider de națiune vie: și cu platfus și cu coasă! Magie neagră, autoironie germanică sau predestinare de țară ce și-a slobozit copiii la canal?

Iohannis iese în fiecare zi la televizor să ne fluture coasa: „Vă încurajez să mergeți la alegeri. Nu este niciun pericol. După alegerile locale nu s-a îmbolnăvit nimeni, nici acum nu o să vă îmbolnăviți pentru că s-au luat toate măsurile. Dragi români, mergeți cât mai mulți la alegeri„!

De fraudarea alegerilor nu mai avem cum ne feri. Repetiția de la locale le-a ieșit perfect. Și dacă hoția e filmată și documentată la virgulă, n-are cine o sancționa: justiția e preș, poporul macadam. Pe oriunde-ar lua-o, hahalerele au condiții de autostradă să ajungă unde și-au propus: PNL 32%, PSD 27%, USR 15%, PMP 6%, ProRomânia 4%, case closed!

Un singur lucru ne rămâne de făcut: să încercăm să ținem evidența, pe cât de precis posibil, a consecințelor tragice ale acestor „alegeri” asupra evoluției pandemiei.

Nu se mai îndoiește nimeni că „grupul strategic” mistifică în mod nerușinat raportările zilnice, inventând niște grafice convenabile pe linie de partid, care nu mai respectă nimic din realitatea dezastrului medical de la noi. A edictat președintele Iohannis acum două săptămâni că numărul îmbolnăvirilor se va stabiliza în urma măsurilor bune luate de guvern? Iată platoul! Clarviziune, precizie, competență!

Doar că nenorocita de statistică funcționează cu mai multe straturi. Sub ultimul strat, cel care se transmite populației și asupra căruia alde Iohannis și Orban umblă cu pavoazurile lor mincinoase, există filtre matematice care nu au culoare politică. Și care, intersectate și confruntate, puse să se închidă pe chei algoritmice, scot la lumină adevărul adevărat.

Dintr-un condei, exact acum, înainte de alegeri, numărul îmbolnăvirilor zilnice s-a blocat sub 10 000. Perfect! Cine stă să-i numere cu rigoare pe noii pozitivați? Nimeni! La fel, numărul vindecaților, numărul testaților, numărul asimptomaticilor etc.

Există, însă, și cifre reale mai greu de mascat, care se pot deduce simplu din tragicele evidențe ale vieții adevărate. Cum ar fi numărul celor internați zilnic la ATI, sau numărul morților din fiecare spital. Sigur, și aici se pot face mici jonglerii de raportare, dar marja de manipulare este mult mai mică, pentru că directorii de spitale au de răspuns zi de zi unor întrebări dramatic de directe și existențiale: mai au sau nu mai au locuri la ATI? Mai au sau nu mai au locuri la morgă? Mai au sau nu mai au resurse de personal și de energie proprie ca să reziste și să nu-și declare abandonul?

Falsificarea cifrelor de către grupul strategic denotă, pe lângă o slugărnicie iresponsabilă, și multă prostie. Å¢inând, la ordin, din pix, pragul îmbolnăvirilor zilnice nou declarate undeva la limita a 7000, pregătesc, practic, bomba post „“ electorală. Situația reală a îmbolnăvirilor va trebui, până la urmă, asumată. Și dacă, să zicem, pe 20 decembrie se vor raporta 20 000 de noi îmbolnăviri zilnice, acestea se vor compara cu 7000 la data votului si nu cu 15000 cât ar fi fost, poate, valoarea reală. Adică dezastrul provocat de participarea la vot se va măsura printr-o creștere a îmbolnăvirilor de 300% și nu de 25 %. Cu efectele în lanț privind cazurile critice de ATI, mortalitatea și nivelul de răspundere și vinovăție al autorităților.

În acest timp Iohannis, cu o pălărie de landgraf în loc de cagulă și la spinare cu coasa secerării gleznelor propriului popor, inaugurează centuri rutiere derizorii și anunță redeschiderea piețelor exact pentru preziua votului. Ca să fie cositul bogat! Cinism de satrap visând la care alegorice!

Resemnați cu furatul alegerilor și cu setea dementă de putere a taberei iohanniste, nu ne mai rămâne decât un singur lucru de încercat acum, imediat: să-i prindem asupra faptului, cu morții pe care și-i vor lua pe conștiință prin organizarea acestor alegeri criminale. Sfidarea lor, în ciuda tuturor avertismentelor și apelurilor la rațiune venite din multe, multe direcții, se poate explica doar prin dimensiunea lăcomiei care i-a îndobitocit.

Fac un apel la toți aceia ce au posibilitatea, prin natura muncii sau relațiilor lor, să strângă dovezi cât mai explicite și inatacabile privind situația medicală comparativă a românilor între 05 decembrie 2020 și 31 decembrie 2020.

Acesta va trebui să fie răspunsul nostru la hoția lor electorală operaționalizată prin crima organizării pelerinajului la urne: dovada irefutabilă a hecatombei iohannisto „“ orbaniste.

Cât despre „victoria” de a pune laba, pentru o clipă, pe puterea politică totală, am așa, un presentiment, că, foarte curând, se va alege praful atât de ea cât și de păpușarii ei.

Legitățile naturii au și ele limitele lor de toleranță și suportabilitate.

De-asta, mai devreme sau mai târziu, corzile întinse în exces vor pocni.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/12/coasa.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/12/coasa-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealegeri parlamentare,grupul strategic,hecatomba,hotie electorala,moartea cu coasa,raportari,sete de putere  Experimentăm o simbolistică nouă: la asalt cu coasa, pe post de iatagan. Ce voievod, ce idee, ce adaptare la clipă! Pentru distanțare pui coadă lungă iataganului, îl faci coasă și ai rezolvat două dintr-o lovitură: nu doar că aduci moartea, dar devii 'moartea'. Urcare în legendă. Ce combinație rară, totuși! Un...Blog politic si polemic