Scorul acestui articol
[Total: 155 voturi. Media: 4.9]

 

Experimentăm o simbolistică nouă: la asalt cu coasa, pe post de iatagan.

Ce voievod, ce idee, ce adaptare la clipă! Pentru distanţare pui coadă lungă iataganului, îl faci coasă şi ai rezolvat două dintr-o lovitură: nu doar că aduci moartea, dar devii “moartea”. Urcare în legendă.

Ce combinaţie rară, totuşi! Un preşedinte cu două semne, la vedere, ale inadecvării sale ca lider de naţiune vie: şi cu platfus şi cu coasă! Magie neagră, autoironie germanică sau predestinare de ţară ce şi-a slobozit copiii la canal?

Iohannis iese în fiecare zi la televizor să ne fluture coasa: “Vă încurajez să mergeţi la alegeri. Nu este niciun pericol. După alegerile locale nu s-a îmbolnăvit nimeni, nici acum nu o să vă îmbolnăviţi pentru că s-au luat toate măsurile. Dragi români, mergeţi cât mai mulţi la alegeri”!

De fraudarea alegerilor nu mai avem cum ne feri. Repetiţia de la locale le-a ieşit perfect. Şi dacă hoţia e filmată şi documentată la virgulă, n-are cine o sancţiona: justiţia e preş, poporul macadam. Pe oriunde-ar lua-o, hahalerele au condiţii de autostradă să ajungă unde şi-au propus: PNL 32%, PSD 27%, USR 15%, PMP 6%, ProRomânia 4%, case closed!

Un singur lucru ne rămâne de făcut: să încercăm să ţinem evidenţa, pe cât de precis posibil, a consecinţelor tragice ale acestor “alegeri” asupra evoluţiei pandemiei.

Nu se mai îndoieşte nimeni că “grupul strategic” mistifică în mod neruşinat raportările zilnice, inventând nişte grafice convenabile pe linie de partid, care nu mai respectă nimic din realitatea dezastrului medical de la noi. A edictat preşedintele Iohannis acum două săptămâni că numărul îmbolnăvirilor se va stabiliza în urma măsurilor bune luate de guvern? Iată platoul! Clarviziune, precizie, competenţă!

Doar că nenorocita de statistică funcţionează cu mai multe straturi. Sub ultimul strat, cel care se transmite populaţiei şi asupra căruia alde Iohannis şi Orban umblă cu pavoazurile lor mincinoase, există filtre matematice care nu au culoare politică. Şi care, intersectate şi confruntate, puse să se închidă pe chei algoritmice, scot la lumină adevărul adevărat.

Dintr-un condei, exact acum, înainte de alegeri, numărul îmbolnăvirilor zilnice s-a blocat sub 10 000. Perfect! Cine stă să-i numere cu rigoare pe noii pozitivaţi? Nimeni! La fel, numărul vindecaţilor, numărul testaţilor, numărul asimptomaticilor etc.

Există, însă, şi cifre reale mai greu de mascat, care se pot deduce simplu din tragicele evidenţe ale vieţii adevărate. Cum ar fi numărul celor internaţi zilnic la ATI, sau numărul morţilor din fiecare spital. Sigur, şi aici se pot face mici jonglerii de raportare, dar marja de manipulare este mult mai mică, pentru că directorii de spitale au de răspuns zi de zi unor întrebări dramatic de directe şi existenţiale: mai au sau nu mai au locuri la ATI? Mai au sau nu mai au locuri la morgă? Mai au sau nu mai au resurse de personal şi de energie proprie ca să reziste şi să nu-şi declare abandonul?

Falsificarea cifrelor de către grupul strategic denotă, pe lângă o slugărnicie iresponsabilă, şi multă prostie. Ţinând, la ordin, din pix, pragul îmbolnăvirilor zilnice nou declarate undeva la limita a 7000, pregătesc, practic, bomba post – electorală. Situaţia reală a îmbolnăvirilor va trebui, până la urmă, asumată. Şi dacă, să zicem, pe 20 decembrie se vor raporta 20 000 de noi îmbolnăviri zilnice, acestea se vor compara cu 7000 la data votului si nu cu 15000 cât ar fi fost, poate, valoarea reală. Adică dezastrul provocat de participarea la vot se va măsura printr-o creştere a îmbolnăvirilor de 300% şi nu de 25 %. Cu efectele în lanţ privind cazurile critice de ATI, mortalitatea şi nivelul de răspundere şi vinovăţie al autorităţilor.

În acest timp Iohannis, cu o pălărie de landgraf în loc de cagulă şi la spinare cu coasa secerării gleznelor propriului popor, inaugurează centuri rutiere derizorii şi anunţă redeschiderea pieţelor exact pentru preziua votului. Ca să fie cositul bogat! Cinism de satrap visând la care alegorice!

Resemnaţi cu furatul alegerilor şi cu setea dementă de putere a taberei iohanniste, nu ne mai rămâne decât un singur lucru de încercat acum, imediat: să-i prindem asupra faptului, cu morţii pe care şi-i vor lua pe conştiinţă prin organizarea acestor alegeri criminale. Sfidarea lor, în ciuda tuturor avertismentelor şi apelurilor la raţiune venite din multe, multe direcţii, se poate explica doar prin dimensiunea lăcomiei care i-a îndobitocit.

Fac un apel la toţi aceia ce au posibilitatea, prin natura muncii sau relaţiilor lor, să strângă dovezi cât mai explicite şi inatacabile privind situaţia medicală comparativă a românilor între 05 decembrie 2020 şi 31 decembrie 2020.

Acesta va trebui să fie răspunsul nostru la hoţia lor electorală operaţionalizată prin crima organizării pelerinajului la urne: dovada irefutabilă a hecatombei iohannisto – orbaniste.

Cât despre “victoria” de a pune laba, pentru o clipă, pe puterea politică totală, am aşa, un presentiment, că, foarte curând, se va alege praful atât de ea cât şi de păpuşarii ei.

Legităţile naturii au şi ele limitele lor de toleranţă şi suportabilitate.

De-asta, mai devreme sau mai târziu, corzile întinse în exces vor pocni.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/12/coasa.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/12/coasa-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealegeri parlamentare,grupul strategic,hecatomba,hotie electorala,moartea cu coasa,raportari,sete de putere  Experimentăm o simbolistică nouă: la asalt cu coasa, pe post de iatagan. Ce voievod, ce idee, ce adaptare la clipă! Pentru distanţare pui coadă lungă iataganului, îl faci coasă şi ai rezolvat două dintr-o lovitură: nu doar că aduci moartea, dar devii “moartea”. Urcare în legendă. Ce combinaţie rară, totuşi! Un...Blog politic si polemic