Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


În urma postării de ieri, “În dialog cu diaspora”, a rezultat o dezbatere furtunoasă în care nu s-au confruntat, cum ne-am fi aşteptat, doar români de acasă cu români din diaspora ci şi români din diaspora între ei. Remarcabil mi se pare faptul că, în cadrul acestei dezbateri, raportul dintre pro şi anti Băsescu la nivelul celor din diasporă este unul foarte echilibrat, în nici un caz cel dat de cifrele electorale de la ultimele prezidenţiale.

Un punct de vedere mi-a atras atenţia in mod deosebit prin rigoare şi stil. De aceea m-am decis să vi-l prezint într-o postare separată, intitulată “Comentariul lui Bogdan, din Canada”.

Invit pe toţi cei ce simt nevoia să se exprime (civilizat şi coerent) pe această temă, să îşi transmită punctele de vedere. Indiferent de partea în care acestea vor înclina, ele vor fi postate; celor ce mi se vor adresa direct le voi şi răspunde.

Contele de Saint GermainEditorialealegeri prezidentiale,Bogdan din Canada,dezbatere furtunoasa,diasporaÎn urma postării de ieri, “În dialog cu diaspora”, a rezultat o dezbatere furtunoasă în care nu s-au confruntat, cum ne-am fi aşteptat, doar români de acasă cu români din diaspora ci şi români din diaspora între ei. Remarcabil mi se pare faptul că, în cadrul acestei dezbateri, raportul...Blog politic si polemic