Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


În urma postării de ieri, „În dialog cu diaspora”, a rezultat o dezbatere furtunoasă în care nu s-au confruntat, cum ne-am fi așteptat, doar români de acasă cu români din diaspora ci și români din diaspora între ei. Remarcabil mi se pare faptul că, în cadrul acestei dezbateri, raportul dintre pro și anti Băsescu la nivelul celor din diasporă este unul foarte echilibrat, în nici un caz cel dat de cifrele electorale de la ultimele prezidențiale.

Un punct de vedere mi-a atras atenția in mod deosebit prin rigoare și stil. De aceea m-am decis să vi-l prezint într-o postare separată, intitulată „Comentariul lui Bogdan, din Canada„.

Invit pe toți cei ce simt nevoia să se exprime (civilizat și coerent) pe această temă, să își transmită punctele de vedere. Indiferent de partea în care acestea vor înclina, ele vor fi postate; celor ce mi se vor adresa direct le voi și răspunde.

Contele de Saint GermainEditorialealegeri prezidentiale,Bogdan din Canada,dezbatere furtunoasa,diasporaÎn urma postării de ieri, 'În dialog cu diaspora', a rezultat o dezbatere furtunoasă în care nu s-au confruntat, cum ne-am fi așteptat, doar români de acasă cu români din diaspora ci și români din diaspora între ei. Remarcabil mi se pare faptul că, în cadrul acestei dezbateri, raportul...Blog politic si polemic