Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


Cel mai mult îmi place când nimeresc cu flitul comentariilor mele vreun bârlog de ratoni fanatizați de fumigenele lui Băsescu cu moguli, tonomate și „să-ți fie rușine Dinu Patriciu” și când ăștia încep să scâncească a protest. Eu nu mă adresez niciodată unor astfel de presetați cu articolele pe care le scriu dar, dacă apar ca victime colaterale, mă amuz în tăcere de protestele lor de Ferentari și îi ignor.

Azi, absolut accidental, am postat un comentariu scurt și pur reportericesc, la un articol al lui Mircea Marian. Comentariu meu se intitulează „O precizare” și îl puteți găsi pe blog. Repede au sărit trei guzgani la beregată, care mai de care mai comic în încercarea de a mă pune cât mai tăios la punct. Nu au reușit decât să-mi sugereze un nou subiect de articol. Și să mă convingă să-i popularizez, ca exemplare reprezentative pentru  omul nou pe care nu doar îl naște, dar îl și promovează, guvernarea BB.

Iată-i, ca într-o vitrină cu manechine, pe cei trei guzgani, de data asta nu rozalii ci portocalii.

14 ianuarie, 14:34. john

0 răspunsuri, 0 voturi

@ vreti exemplu de cretinism ?! Cititi-l pe ” Contele Jean’coor’gol” (pardon, Contele de Saint Germain); si nu uiatti un lucru, asta-i baiat cu carte, imaginati-va marea majoritate fara !!!

14 ianuarie, 15:28. Ugeru fleșcăit                                                      1 răspuns, 0 voturi

@Contele de Saint Germain

Muuu!

14 ianuarie, 15:46. Liviu Iordache                                                     0 răspunsuri, 0 voturi

Contele de Paris era, serios, acum vreo 25 de ani, prostul orasului, ridea lumea de el prin ziare, exemplu clar de subtierea singelui. Asa ca pseudonimul este chiar bun. Iata, la o conferinta de presa, unde sunt zeci de ziaristi, toata lumea da ce se vede. Pentru ca contele de linga paris are leafa de la moguli, nu vede decit cele 3 cazaturi mediatice, atribuindu-le merite care nu exista. Nu au gasit subiectul, li s-a servit, ca tuturor, nu au investigat, nu au avut exclusivitate. Pur si simplu, redactorii lor au fost stative de microfon, iar alde Soric s-a etalat in toata splendoarea sa! Cred ca mai bine de acolo a dat chiar televiziunea locala, dar nu a vazut-o contele de saciz

Contele de Saint GermainMusafiri pe blogBasescu,guvernarea BB,guzgani,ratoni,sa-ti fie rusine dinu PatriciuCel mai mult îmi place când nimeresc cu flitul comentariilor mele vreun bârlog de ratoni fanatizați de fumigenele lui Băsescu cu moguli, tonomate și 'să-ți fie rușine Dinu Patriciu' și când ăștia încep să scâncească a protest. Eu nu mă adresez niciodată unor astfel de presetați cu articolele pe...Blog politic si polemic