Scorul acestui articol
[Total: 101 voturi. Media: 4.5]

 

Cu Traian Băsescu a fost castingul perfect. Nu chelia, nu strabismul, nu râsul sardonic, nu fascinația pentru exploatarea slăbiciunilor umane, nu răul ca afrodiziac, nu spiritul cabotin, nu atâtea È™i atâtea altele ce l-au accesorizat pentru rolul vieții, ci mintea sa diabolică…

Diavolul ideal. … Încarnarea superlativă…

Cred că È™i americanii, cu tot Hollywood-ul lor, i-au recunoscut inegalabila intrare în pielea personajului. De-asta l-au È™i lăsat în pace, de-asta îl È™i tratează în continuare cu o condescendență prudentă.

Eroinele momentului, Elena Udrea È™i Alina Bica, au fost în perioada gloriei lor negre preotesele sale.

Le-a ridicat, le-a amețit cu slava norilor de pucioasă, au păcătuit împreună, s-au legat unii de alții cu lanțurile complicităților de neiertat, È™i-au jurat patetic pentru omertă È™i solidaritate orice-ar fi.

Doar că, acum, EL, TARTORUL, e liber È™i neatins, dă interviuri pioase È™i moralizatoare, în vreme ce ele, preotesele sale de pe când jucau împreună țara pe  degete, zac în sordide închisori centramericane, neÈ™tiind dacă È™i când soarele va mai răsări pentru ele.

De multe ori, după ce a devenit ținta preferată È™i acuzata de serviciu a binomului SRI – DNA, Elena Udrea a lansat săgeți amenințătoare către Traian Băsescu. Iar acesta, simțind pericolul mortal pe care l-ar putea reprezenta pentru el o Elenă dezlănțuită în răzbunare, a decis întâi să o controleze apărând-o, apoi, când pericolul iminent se va mai fi diluat, să facă tot posibilul pentru a scăpa de ea.

Tot ce vedem acum la televizor este scena scăpării lui Băsescu de Udrea, scenariul È™i regia aparținându-i fostului tartor de la Cotroceni.

Să-i închidă gura aici, în România, i-ar fi fost mai greu. Politicieni ostili, televiziuni ostile, popor ostil, ce-l È™tie bine de ce e în stare. Pe când undeva la dracu-n praznic, unde prietenii lui americanii (ce-i sunt datori pentru atâtea È™i atâtea servicii murdare prestate pentru ei) controlează È™i dispun mai ceva ca la ei acasă, i-ar fi mult mai uÈ™or s-o scoată pe Elena din joc.

Doar că Elena Udrea È™tia prea bine cu cine are de a face. De aceea mintea diabolică (cum altfel?) a lui Băsescu a trebuit să o introducă în joc È™i pe Alina Bica. Prietena cea mai bună a Elenei. Să gireze, cu creditul de care se bucura aceasta în ochii amicei sale, traseul – capcană pe care trebuia împinsă  fosta blondă a preÈ™edintelui.

Cred că Traian Băsescu a convins-o pe Alina Bica să fugă în Costa Rica. Și să-È™i deschidă pe drum, în Spania mai precis, o firmă de avocatură cu sprijinul cabinetului notarial al Ioanei Băsescu. Asta nu e bănuială, e certitudine. Alina Bica a făcut un demers atât de sensibil nu doar cu È™tiința dar È™i cu sprijinul familiei Băsescu. Curată coincidență, nu?

Apoi, la  câteva luni, după Alina Bica se duce în Costa Rica È™i Elena Udrea. Convinsă că acela e locul siguranței maxime pentru viitorul ei È™i al fetiței care era pe drum.

Iar acum constatăm (È™i constată È™i ea, Elena Udrea) că „žlocul siguranței maxime” este, de fapt, o capcană mortală pentru sine, terenul de joacă al serviciilor secrete americane. Pe care Traian Băsescu a avut suficiente argumente să le convingă să acționeze în sensul dorit de el. Demonstrându-le ce pericol ar reprezenta Elena Udrea, dacă ar vorbi, nu atât pentru el personal cât pentru imaginea si interesele SUA în România (È™i nu numai).

Până acum Elena Udrea nu a făcut denunțuri la adresa lui Traian Băsescu pentru că nu a vrut. De acum încolo nu va face pentru că nu va mai putea.

Până acum Traian Băsescu a apărat-o pe Elena Udrea de frică. Sub È™antaj. De acum încolo el, maestru È™antajului, se va simți eliberat de această povară È™i o va trata pe fosta lui favorită ca pe un ghimpe extras de sub unghie.

Tartorul e tartor. Supercalificat în gangsterisme. Știe cel mai bine È™i cum să le comită È™i cum să le contracareze.

Preotesele tartorului sunt doar niÈ™te biete aghiuțe din subordine. Forța lor malefică nu poate străbate deasupra. Acționează doar în jos.

Și astfel ajungem la o descoperire… cosmică: gravitația nu se manifestă doar la suprafata pământului ci È™i in străfundurile lui cele mai abstracte.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/10/Diavolul.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/10/Diavolul-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeBasescu,binomul SRI-DNA,santaj prezidential,statul paralel,tartor,Udrea si Bica in Costa Rica  Cu Traian Băsescu a fost castingul perfect. Nu chelia, nu strabismul, nu râsul sardonic, nu fascinația pentru exploatarea slăbiciunilor umane, nu răul ca afrodiziac, nu spiritul cabotin, nu atâtea È™i atâtea altele ce l-au accesorizat pentru rolul vieții, ci mintea sa diabolică... Diavolul ideal. ... Încarnarea superlativă... Cred că È™i americanii,...Blog politic si polemic