Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


“Da, este adevărat, ziariştii au mediatizat cazul Şoric şi poate că fără presiunea din mass-media chiar nu s-ar fi întâmplat nimic”. Asta ne spune domnul Mircea Marian in editorialul sau de azi din EVZ.

Să fim niţeluş mai specifici: mult blamatele televiziuni de ştiri ale mogulilor răi au descoperit şi lansat public acest caz, nu altcineva. Fără ele domnul Şoric ar fi fost şi azi, bine – mersi, în funcţie. Or fi făcut bine sau rău aceste televiziuni?

Tot datorită lor, “infamelor”, am putut afla şi s-a putut proba furtul calificat de voturi al Robertei Anastase şi al lui Sever Voinescu în Parlament. Se amăgeşte cineva că Televiziunea Română ori B1TV ar fi dat imaginile cu cei 80 de parlamentari din sală la momentul votului şi cu cele 180 de voturi raportate în contul lor? O fi bine sau rău c-am aflat?

Exemple ca acestea ar mai fi multe dar, deja, concluzia e clară: aceste televiziuni, să le scoatem în faţa clasei, Antena 3 şi Realitatea TV sunt, într-adevăr, o ameninţare. Dar nu la siguranţa naţională ci la condiţiile ideale create de actuala putere pentru acoliţii ei de a ciordi în linişte, de a jefui ţara cu eficienţă, cu spatele asigurat şi cu parandărăt la partid.

Contele de Saint GermainEditorialeCazul Soric,EVZ,Mircea Marian,televiziunile de stiri“Da, este adevărat, ziariştii au mediatizat cazul Şoric şi poate că fără presiunea din mass-media chiar nu s-ar fi întâmplat nimic”. Asta ne spune domnul Mircea Marian in editorialul sau de azi din EVZ. Să fim niţeluş mai specifici: mult blamatele televiziuni de ştiri ale mogulilor răi au descoperit şi...Blog politic si polemic