Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


„Da, este adevărat, ziariștii au mediatizat cazul Șoric și poate că fără presiunea din mass-media chiar nu s-ar fi întâmplat nimic”. Asta ne spune domnul Mircea Marian in editorialul sau de azi din EVZ.

Să fim nițeluș mai specifici: mult blamatele televiziuni de știri ale mogulilor răi au descoperit și lansat public acest caz, nu altcineva. Fără ele domnul Șoric ar fi fost și azi, bine „“ mersi, în funcție. Or fi făcut bine sau rău aceste televiziuni?

Tot datorită lor, „infamelor”, am putut afla și s-a putut proba furtul calificat de voturi al Robertei Anastase și al lui Sever Voinescu în Parlament. Se amăgește cineva că Televiziunea Română ori B1TV ar fi dat imaginile cu cei 80 de parlamentari din sală la momentul votului și cu cele 180 de voturi raportate în contul lor? O fi bine sau rău c-am aflat?

Exemple ca acestea ar mai fi multe dar, deja, concluzia e clară: aceste televiziuni, să le scoatem în fața clasei, Antena 3 și Realitatea TV sunt, într-adevăr, o amenințare. Dar nu la siguranța națională ci la condițiile ideale create de actuala putere pentru acoliții ei de a ciordi în liniște, de a jefui țara cu eficiență, cu spatele asigurat și cu parandărăt la partid.

Contele de Saint GermainEditorialeCazul Soric,EVZ,Mircea Marian,televiziunile de stiri'Da, este adevărat, ziariștii au mediatizat cazul Șoric și poate că fără presiunea din mass-media chiar nu s-ar fi întâmplat nimic'. Asta ne spune domnul Mircea Marian in editorialul sau de azi din EVZ. Să fim nițeluș mai specifici: mult blamatele televiziuni de știri ale mogulilor răi au descoperit și...Blog politic si polemic