Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(Comentariu postat la articolul lui M Marian publicat în EVZ sub titlul “Intelectualii lui Băsescu s-au rupt de masa “PDL”, ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-intelectualii-lui-basescu-s-au-rupt-de-masa-pdl-911877.html )

Este de notorietate că EVZ reprezintă un fel de Cartier General al lui Goebbels pentru propaganda PDL. De aceea, ştirile despre partidul de guvernământ provenite din această sursă trebuie luate în serios şi procesate, nu ca fiind neapărat adevărate ci ca reflectând interesul cuiva de la vârf.

Pe de altă parte, când Mircea Marian, care nu este deloc genul ziaristului de investigaţie, scrie un articol bazat pe o documetare realizată cu acribie, poţi fi sigur că fişele i-au venit de undeva, din laboratoare al căror subordonat ierarhic este şi unde cineva ne cloceşte viitorul.

Articolul de azi trădează o ascuţire a cuţitelor lungi în PDL. Şi ne conturează două tabere. Ceea ce nu e puţin, ca informaţie din interior.

Există însă şi curiozităţi, elemente care ne pot duce cu gândul că totul ar putea fi o dorită diversiune.

De pildă, prezenţa lui Voinescu în tabăra “bunilor”. Cu tinicheaua hoţiei din parlament zdrăngănindu-i de coadă, cu flitul de la distanţă al Preşedintelui care afirma că el nu ar fi deschis uşa partidului pentru un astfel de personaj, Severică pare a fi în această schemă făcută publică sau un Cal Troian sau un guvid pregătit să cadă mesa.

O altă ciudăţenie este indexarea Robertei Anastase la tagul Hrebenciuc. S-ar putea supăra Voinescu: păi sau suntem hoţi sau nu suntem! Dar s-ar putea supăra şi Roberta: păi sau scap şi eu, sau mergem toţi!

În fine, plasarea în calitate de coechipieri a domnilor Boureanu şi Blaga (în ordinea asta) pare a urmări spulberarea unui mit, tare agasant pentru unii (unele), cum că Blaga ar fi un om serios. Cum să fii de-ai lu’ Boureanu şi să mai pretinzi că eşti serios? Mai ales când Boureanu, în paragraful final, este subtil asociat lui Vanghelie?

Circul Truţki! Un singur nume dintre cele mari ale partidului n-a fost pronunţat. Să fi fost o scăpare? Să fi fost o camuflare de păpuşar?

Unde este blonda mea?

Unde este, ce-aţi făcut cu ea?

Contele de Saint GermainPolemiceAnastase,Boureanu,M. Marian,PDL,tabere,Voinescu(Comentariu postat la articolul lui M Marian publicat în EVZ sub titlul “Intelectualii lui Băsescu s-au rupt de masa “PDL”, ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-intelectualii-lui-basescu-s-au-rupt-de-masa-pdl-911877.html ) Este de notorietate că EVZ reprezintă un fel de Cartier General al lui Goebbels pentru propaganda PDL. De aceea, ştirile despre...Blog politic si polemic