Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(Comentariu postat la articolul lui M Marian publicat în EVZ sub titlul „Intelectualii lui Băsescu s-au rupt de masa „PDL”, ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-intelectualii-lui-basescu-s-au-rupt-de-masa-pdl-911877.html )

Este de notorietate că EVZ reprezintă un fel de Cartier General al lui Goebbels pentru propaganda PDL. De aceea, știrile despre partidul de guvernământ provenite din această sursă trebuie luate în serios și procesate, nu ca fiind neapărat adevărate ci ca reflectând interesul cuiva de la vârf.

Pe de altă parte, când Mircea Marian, care nu este deloc genul ziaristului de investigație, scrie un articol bazat pe o documetare realizată cu acribie, poți fi sigur că fișele i-au venit de undeva, din laboratoare al căror subordonat ierarhic este și unde cineva ne clocește viitorul.

Articolul de azi trădează o ascuțire a cuțitelor lungi în PDL. Și ne conturează două tabere. Ceea ce nu e puțin, ca informație din interior.

Există însă și curiozități, elemente care ne pot duce cu gândul că totul ar putea fi o dorită diversiune.

De pildă, prezența lui Voinescu în tabăra „bunilor”. Cu tinicheaua hoției din parlament zdrăngănindu-i de coadă, cu flitul de la distanță al Președintelui care afirma că el nu ar fi deschis ușa partidului pentru un astfel de personaj, Severică pare a fi în această schemă făcută publică sau un Cal Troian sau un guvid pregătit să cadă mesa.

O altă ciudățenie este indexarea Robertei Anastase la tagul Hrebenciuc. S-ar putea supăra Voinescu: păi sau suntem hoți sau nu suntem! Dar s-ar putea supăra și Roberta: păi sau scap și eu, sau mergem toți!

În fine, plasarea în calitate de coechipieri a domnilor Boureanu și Blaga (în ordinea asta) pare a urmări spulberarea unui mit, tare agasant pentru unii (unele), cum că Blaga ar fi un om serios. Cum să fii de-ai lu”™ Boureanu și să mai pretinzi că ești serios? Mai ales când Boureanu, în paragraful final, este subtil asociat lui Vanghelie?

Circul Truțki! Un singur nume dintre cele mari ale partidului n-a fost pronunțat. Să fi fost o scăpare? Să fi fost o camuflare de păpușar?

Unde este blonda mea?

Unde este, ce-ați făcut cu ea?

Contele de Saint GermainPolemiceAnastase,Boureanu,M. Marian,PDL,tabere,Voinescu(Comentariu postat la articolul lui M Marian publicat în EVZ sub titlul 'Intelectualii lui Băsescu s-au rupt de masa 'PDL', ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-intelectualii-lui-basescu-s-au-rupt-de-masa-pdl-911877.html ) Este de notorietate că EVZ reprezintă un fel de Cartier General al lui Goebbels pentru propaganda PDL. De aceea, știrile despre...Blog politic si polemic