Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(Comentariu postat la articolul dnei. Sabina Fati publicat în RL din 11 nov. 2010 sub titlul ” Moratoriul Paunescu pentru Romania”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/moratoriul-paunescu-pentru-romania-205506.html )

Cand Moratoriul pentru Romania propus de Presedinte redeschide scandalul  Bonnie si Clyde in varianta romaneasca, adica Anastase si Voinescu numarand stafiile din Casa Poporului la vot, sare iute doamna Fati cu diversiunea Paunescu, precum sepia cu cerneala de camuflaj. Reamintesc respectuos ca in Romania nu se moare de foame si nu se va muri de frig la iarna pentru ce spune Ponta despre Paunescu ci pentru ce face regimul Basescu pentru a se mentine, impotriva vointei populare, la putere: imprumuturi sinucigase de la FMI, compromisuri antinationale cu UDMR, si o nesatioasa pofta de da drena totul, dar totul, in buzunarele clientelei portocalii, fara nici macar o masura economica onesta de redresare pe termen scurt.

Cine nu vede aceasta evidenta si musca la viermusii si mustele doamnei Fati inseamna fie ca accepta a fi tratat de oblete fie ca traieste intr-o alta Romanie: in Romania celor 10% care, pe aceste vremuri de „ciuma lui Caragea”,  prospera piramidal, in acordurile unui mars funebru generalizat.

Contele de Saint GermainPolemicediversiune,moratoriu,paunescu,Ponta(Comentariu postat la articolul dnei. Sabina Fati publicat în RL din 11 nov. 2010 sub titlul ' Moratoriul Paunescu pentru Romania', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/moratoriul-paunescu-pentru-romania-205506.html ) Cand Moratoriul pentru Romania propus de Presedinte redeschide scandalul  Bonnie si Clyde in varianta romaneasca, adica Anastase si Voinescu...Blog politic si polemic