Scorul acestui articol
[Total: 676 voturi. Media: 4.9]

 

Eu cred că personaje ca CTP ne-au fost date ca să nu uităm că diavolul există.

Mai era cu ani în urmă unul ca el, Mircea Mihăieș. Scria (dacă se poate spune așa) pe la Evenimentul Zilei. Articolele și judecățile lui duhneau a pucioasă mai ceva ca hornurile infernului.

Cum Mihăieș s-a evaporat total din memoria românilor, deși este încă în viață, tot așa, foarte curând, nu-și va mai aminti nimeni nici de CTP, el, totuși, respirând.

Rațiunea celor ca ei este să se descompună în public. Cu vintre, fiere, fecale și tot ce-i mai alcătuiește. La lumina zilei, în bătaia soarelui. Să concentreze la un loc priveliști și duhori insuportabile, întru celebrarea mizeriei umane ai cărei exponenți sunt. De-asta dispar fără urmă și nu-i regretă nimeni.

Esență de nimicnicie. Scaraoschi și-a pierdut răbdarea. Sfintele Paști îl deprimă!

Vi-l închipuiți pe unul ca CTP scriind o poezie de dragoste? Spunând cuiva, sincer, „žte iubesc”?

Asta e proba absolută! Mai tare decât fumul de tămâie din cădelniță!

Nu uitați, mai ales într-o zi ca asta: dragostea face diferența!

Alegeți dragostea!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/CTP.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/CTP-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeCTP versus Patriarh,diavolul exista,EVZ,iubire,Mircea Mihaies,poezie de dragoste,postul Pastelui,Scaraoschi,tamaie  Eu cred că personaje ca CTP ne-au fost date ca să nu uităm că diavolul există. Mai era cu ani în urmă unul ca el, Mircea Mihăieș. Scria (dacă se poate spune așa) pe la Evenimentul Zilei. Articolele și judecățile lui duhneau a pucioasă mai ceva ca hornurile infernului. Cum Mihăieș...Blog politic si polemic