Previziuni implinite despre generalul Marcel Opris

    Cu mai puțin de un an în urmă, mai precis acum 10 luni, scriam (aici) următoarele: "ž ... În încheiere, o modestă previziune: cred că generalul Marcel OpriÈ™, directorul STS, va deveni, în curând, vedetă de Breaking News. Asta cu largul sprijin al lui Traian Băsescu, în continuare ținut la curent de cârtițe fidele din instituții despre discuțiile pe telefonul operativ ale demnitarilor acestei țări, inclusiv ale doamnei Laura Kovesi. Iar dacă Marcel OpriÈ™, lăsat până acum, în mod suspect, în afara listelor de execuție ale DNA, va scăpa È™i de această dată, înseamnă că se contează enorm de mult pe contribuția lui la alegerile, atât de importante, de peste 2 luni". (mai mult…)
continuare...

Privind de pe pamant miscarea unor nori

    Când eÈ™ti în avion, alunecarea printre nori ți se pare un fel de baie cu spumă.  Nu poți controla geometria fenomenului dar asta, în loc să te îngrijoreze, îți dă un sentiment de atotputernicie. Cum, în cadă fiind, poți ridica fără vreun efort un picior dintre clăbuci spre a-ți dovedi că...  dacă asta vrei, asta faci! Din contră, când eÈ™ti pe pământ È™i priveÈ™ti norii, imaginea de ansamblu te poate cufunda în tot felul de stări È™i gânduri: că e sublim È™i grandios, că se înseninează sau că vine furtuna, că parcă se îngemănează într-o pasăre, ori într-un dragon, că parcă nimic nu e întâmplă (mai mult…)
continuare...

Dan Voiculescu din nou liber! Simbolistica unei ticalosii zadarnicite

  Mă bucur, alături de prietenii mei de la Antena 3, că am apucat să prindem teferi și în picioare momentul reîntoarcerii la libertate a lui Dan Voiculescu. Nu cunosc personal pe niciuna dintre vedetele postului, cu atât mai puțin pe Dan Voiculescu, dar în toți acești ani de luptă cu sistemul odios creat de Traian Băsescu m-am simțit frate de arme cu ei și am suferit pentru toate nedreptățile la care au fost supuși de acest monstruos dictator pleșuv care a condus România 10 ani și de camarila lui de hahalere fără Dumnezeu purtând ritualice vestminte de inchizitori finali. (mai mult…)
continuare...

Arhiva SIPA pusa la lucru din greu

  Plutirea Laurei Kovesi peste Constituție, peste legi, peste măsura bunului simț, aminteÈ™te de magiile lui Houdini, cu numerele sale incredibile de evadare din cele mai imposibile situații. Privim la grozăviile dezvăluite zi de zi despre această femeie È™i ne crucim ce risipă de falsuri, abuzuri È™i sfidări însoțeÈ™te încercarea sistemului ocult de a-i deghiza păcatele în angelism. (mai mult…)
continuare...

PNL „“ spre dezintegrare prin prostie

  Cred că am mai povestit cândva, pe acest blog, mica mea idilă cu PNL. Era prin anul 1993, după ce PNL tocmai ratase pragul È™i nu intrase în parlament. Un prieten de familie, senator liberal în mandatul care tocmai se încheiase, mi-a propus să pun umărul la renaÈ™terea acestui partid, care ajunsese într-un moment de răscruce.  Am acceptat, È™i pentru prima oară (È™i ultima, până în prezent) m-am trezit în buzunar cu un carnet de partid. Devenisem membru PNL. (mai mult…)
continuare...

Enigmaticul Liviu Dragnea

  Evenimente recente m-au provocat, prin contradicțiile pe care le conțineau, să privesc mai atent spre Liviu Dragnea. Să mă întreb dacă nu cumva, sub glazura lui de fante provincial, de È™mecheraÈ™ fentând cu vorba pe toți cei dispuÈ™i să-i citească pe buze, sub superficialitatea lui ostentativă È™i aerul de victimă care nu vrea să riposteze, nu se ascunde, de fapt, un personaj mult mai redutabil. (mai mult…)
continuare...

Laura Kovesi ar trebui dusa la comisia parlamentara exact cum a fost dus Cristi Boureanu la circumscriptia de politie: cu forta!

  Cristi Boureanu a fost oprit in trafic la un control de rutină. Nu era la volan È™i, chiar dacă alcoolemia sa era mare, nu avea de ce să se teamă. Nicio lege din România nu-i interzicea să circule, ca pasager, în stare de ebrietate. Trebuia doar să rămână liniÈ™tit È™i să fie respectuos fată de polițiÈ™ti. Atât! (mai mult…)
continuare...

Sistemul nu moare, sistemul se reorienteaza

    HotNews È™i Dan Tapalagă joacă de multă vreme rolul de goarnă a sistemului. Camuflați inabil sub plasa cu frunze galben "“ verzui a presei de È™tiri, aceÈ™ti agenți de influență, deconspirați È™i  caricaturizați ca atare de mințile lucide din societate, nici nu se mai obosesc, azi, să încerce a salva aparențele deghizamentului lor. Și-au asumat să întrețină delirul unui grup de susținători ai sistemului care, în fanatismul lor, cred că democrația e doar un paravan pentru domnia forței brute È™i a bunului plac, aÈ™a că alimentează sistematic nevoile acestui grup cu narcoticele informaționale de care are nevoie ca să nu intre în sevraj. (mai mult…)
continuare...
12