Scorul acestui articol
[Total: 221 voturi. Media: 5]

 

Mă bucur, alături de prietenii mei de la Antena 3, că am apucat să prindem teferi și în picioare momentul reîntoarcerii la libertate a lui Dan Voiculescu. Nu cunosc personal pe niciuna dintre vedetele postului, cu atât mai puțin pe Dan Voiculescu, dar în toți acești ani de luptă cu sistemul odios creat de Traian Băsescu m-am simțit frate de arme cu ei și am suferit pentru toate nedreptățile la care au fost supuși de acest monstruos dictator pleșuv care a condus România 10 ani și de camarila lui de hahalere fără Dumnezeu purtând ritualice vestminte de inchizitori finali.

Întoarcerea acasă a lui Dan Voiculescu are pentru mine semnificația unui tunel în care multă vreme s-a circulat dintr-un singur sens și, brusc, prin această glisare simbolică de macaz, s-a dat drumul și sensului opus de mers. Imaginea este a unei căi ferate circulare, folosită ani de zile doar pe una dintre jumătățile sale, cea legând buncărele SRI „“ DNA „“ ÎCCJ de grotele infecte și fără speranță ale sistemului penitenciar românesc și care, brusc, își primește în folosință și cealaltă jumătate. Prin care dreptatea adevărată să-i poată ajunge și împinge de la spate, spre meritata penitență, și pe torționarii care-și credeau nelegiuirile acoperite.

Locul pe care eliberarea lui Dan Voiculescu l-a disponibilizat la Rahova își așteaptă, în virtutea unui echilibru justițiarist, personajul complementar fostului ocupant. Spre înfăptuirea, astfel, a adevăratei dreptăți.

Cine va fi acest personaj vom afla curând.

Anumite evoluții sunt implacabile, oricât de intangibili și mai presus de lege se cred unii și alții.

Bine te-ai întors la familie, Dan Voiculescu.

Contele de Saint GermainEditorialeAntena 3,buncarele SRI-DNA-ICCJ,Dan Voiculescu,distatorul Basescu,Rahova  Mă bucur, alături de prietenii mei de la Antena 3, că am apucat să prindem teferi și în picioare momentul reîntoarcerii la libertate a lui Dan Voiculescu. Nu cunosc personal pe niciuna dintre vedetele postului, cu atât mai puțin pe Dan Voiculescu, dar în toți acești ani de luptă...Blog politic si polemic