Scorul acestui articol
[Total: 221 voturi. Media: 5]

 

Mă bucur, alături de prietenii mei de la Antena 3, că am apucat să prindem teferi şi în picioare momentul reîntoarcerii la libertate a lui Dan Voiculescu. Nu cunosc personal pe niciuna dintre vedetele postului, cu atât mai puţin pe Dan Voiculescu, dar în toţi aceşti ani de luptă cu sistemul odios creat de Traian Băsescu m-am simţit frate de arme cu ei şi am suferit pentru toate nedreptăţile la care au fost supuşi de acest monstruos dictator pleşuv care a condus România 10 ani şi de camarila lui de hahalere fără Dumnezeu purtând ritualice vestminte de inchizitori finali.

Întoarcerea acasă a lui Dan Voiculescu are pentru mine semnificaţia unui tunel în care multă vreme s-a circulat dintr-un singur sens şi, brusc, prin această glisare simbolică de macaz, s-a dat drumul şi sensului opus de mers. Imaginea este a unei căi ferate circulare, folosită ani de zile doar pe una dintre jumătăţile sale, cea legând buncărele SRI – DNA – ÎCCJ de grotele infecte şi fără speranţă ale sistemului penitenciar românesc şi care, brusc, îşi primeşte în folosinţă şi cealaltă jumătate. Prin care dreptatea adevărată să-i poată ajunge şi împinge de la spate, spre meritata penitenţă, şi pe torţionarii care-şi credeau nelegiuirile acoperite.

Locul pe care eliberarea lui Dan Voiculescu l-a disponibilizat la Rahova îşi aşteaptă, în virtutea unui echilibru justiţiarist, personajul complementar fostului ocupant. Spre înfăptuirea, astfel, a adevăratei dreptăţi.

Cine va fi acest personaj vom afla curând.

Anumite evoluţii sunt implacabile, oricât de intangibili şi mai presus de lege se cred unii şi alţii.

Bine te-ai întors la familie, Dan Voiculescu.

Contele de Saint GermainEditorialeAntena 3,buncarele SRI-DNA-ICCJ,Dan Voiculescu,distatorul Basescu,Rahova  Mă bucur, alături de prietenii mei de la Antena 3, că am apucat să prindem teferi şi în picioare momentul reîntoarcerii la libertate a lui Dan Voiculescu. Nu cunosc personal pe niciuna dintre vedetele postului, cu atât mai puţin pe Dan Voiculescu, dar în toţi aceşti ani de luptă...Blog politic si polemic