Scorul acestui articol
[Total: 94 voturi. Media: 4.6]

 

 

HotNews È™i Dan Tapalagă joacă de multă vreme rolul de goarnă a sistemului. Camuflați inabil sub plasa cu frunze galben „“ verzui a presei de È™tiri, aceÈ™ti agenți de influență, deconspirați È™i  caricaturizați ca atare de mințile lucide din societate, nici nu se mai obosesc, azi, să încerce a salva aparențele deghizamentului lor. Și-au asumat să întrețină delirul unui grup de susținători ai sistemului care, în fanatismul lor, cred că democrația e doar un paravan pentru domnia forței brute È™i a bunului plac, aÈ™a că alimentează sistematic nevoile acestui grup cu narcoticele informaționale de care are nevoie ca să nu intre în sevraj.

Ei acționează, aÈ™a cum bine i-a încondeiat un ziarist notoriu, ca o unitate militară. La ordin È™i cu disciplină ierarhică. Decupează din realitatea complexă doar ce serveÈ™te ordinului primit, apoi recompun, din aceste fragmente, un colaj convenabil. Rezultă o realitate virtuală, pe care o oferă publicului lor țintă spre prizare, precum un  joint într-un Coffeeshop din Amsterdam.

Într-un articol publicat în HotNews (aici), Dan Tapalagă ne prezintă ordinul pe unitate transmis goarnelor de la Comandamentul sistemului, în legătură cu scandalul Kovesi È™i modul în care ar trebui el direcționat pentru ca È™efa DNA să mai fie o dată salvată.

Lucrurile fiind atât de grave, dezvăluirile compromițătoare despre Laura Kovesi  mutând războiul împotriva acesteia din afara în interiorul instituției, negarea acuzelor în cascadă aduse È™efei DNA nu ar mai convinge pe nimeni. În această situație, strategii oculților transmit, prin intermediul trompeților lor, noua direcție de urmat: nu mai contestăm păcatele reproÈ™ate doamnei Kovesi ci prezentăm catastrofic ceea ce ar urma să se întâmple dacă dânsa ar pleca de la È™efia DNA.

Iată cum profetizează È™i escatologizează Dan Tapalagă situația:

„žToti cei de buna credinta care o vor pe Kovesi plecata refuza sa vada pasul urmator, adica dezastrul iminent. Ce urmeaza? Cine executa urmatoarea mutare si ce va rezulta din ea? E chiar atat de greu de anticipat? Asta nu se prea intelege ca se intampla in cazul unei demisii poate justificate„.

Cum eu mă consider dintre cei de bună credință care o vor pe Kovesi plecată, m-am simțit direct vizat de aprecierile de mai sus ale domnului Tapalagă. Și vreau să-i răspund.

Nu, nu refuz să văd pasul următor. Ba, mai mult chiar, mi-l imaginez cu speranță È™i cu un puternic sentiment de mai bine (în primul rând pentru țară), ca o convalescență după extirparea cu succes a unei tumori. Domnule Tapalagă, încercați să țineți pasul cu vremurile. A trecut de mult epoca liderilor mesianici, a celor mai iubiți fii ai poporului, a personajelor de neînlocuit. A spune că dacă este înlocuită Laura Kovesi urmează „ždezastrul iminent” înseamnă a desființa obiectul cultului dumneavoastră din ultimii ani: instituția DNA.  Din două una: sau DNA este o instituție matură, care stă solid pe picioarele ei È™i poate funcționa performant indiferent de conducătorii vremelnici (È™i atunci va putea trece cu bine peste schimbarea unui È™ef), sau DNA este un invalid, dependent de cârja liderului său unic È™i absolut, care, odată retrasă, îl lasă în imposibilitate de a se descurca singur în importantul rol ce i-a fost hărăzit (È™i în acest caz trebuie reconstruită din temelii).

Ce urmează după eventuala demisie a Laurei Kovesi? ÎnsănătoÈ™irea! Asta ar trebui să urmeze!

Aaaa, înțeleg! Dar după aia vor pune mâna pe justiție penalii de la  PSD care vor distruge È™i ce s-a făcut bun până atunci. Și va urma dezastrul. Cam asta este teoria promovată de sistem.

Nu pot să garantez că nu există È™i un astfel de risc. Dar, deocamdată, asta este doar o posibilitate, nu o certitudine precum corupția È™i dezastrul care au cangrenat, deja, DNA-ul prezent. Ce-ați vrea? Să lăsăm să se instaleze septicemia doar pentru că operația de însănătoÈ™ire prezintă unele riscuri?

Să fim serioÈ™i!  AÈ™a  cum corupția nu este rezervată doar PSD ci tuturor partidelor îmbătate de aburii puterii, tot astfel È™i justiția nu poate fi rezervată familiei spirituale a magistraților cu rădăcini în justiția comunistă, precum Macovei, Prună, Kovesi etc.

Eu pot înțelege ce frisoane lăuntrice îl încearcă pe domnul Tapalagă când se gândeÈ™te, de pildă, cum a intrat el, împreună cu Monica Macovei, în arhiva SIPA, fără certificat ORNIS È™i fără vreo calitate oficială. O schimbare la vârful justiției din România, da, ar putea fi dezastruoasă pentru cei doi, dar nu È™i pentru cauza adevărului È™i a legalității.

Să înțelegem, totuÈ™i, că sistemul nu este nici Tapalagă, nici Macovei, nici Kovesi, nici Prună. Sistemul nu este o colecție de indivizi ci o rețea de interese. Iar diferența dintre colecție È™i rețea este diferența dintre individ È™i grup.

Rețeaua/grupul, nu se va sfiii niciodată să sacrifice un individ, chiar indivizi, când în joc este supraviețuirea ei/lui.

De-asta spun: sistemul nu moare È™i nu va muri doar ca s-o țină în brațe, la nesfârÈ™it È™i cu orice preț, pe Laura Kovesi.

Sistemul se reorientează, în funcție de evoluții È™i ne nevoia lui de perpetuare.

Contele de Saint GermainEditorialecel mai iubit fiu al poporului,Coffeeshop din Amsterdam,Dan Tapalagă,Hotnews,Laura Kovesi DNA,lider mesianic,Monica Macovei arhiva SIPA,penalii din PSD,sevraj,sistemul ocult    HotNews È™i Dan Tapalagă joacă de multă vreme rolul de goarnă a sistemului. Camuflați inabil sub plasa cu frunze galben '“ verzui a presei de È™tiri, aceÈ™ti agenți de influență, deconspirați È™i  caricaturizați ca atare de mințile lucide din societate, nici nu se mai obosesc, azi, să încerce a...Blog politic si polemic