Cu ambasadorii SUA È™i Germaniei la karaoke. Voi sunteți reprezentanții marilor democratii la București? Să vă fie rușine, năimiților!

  Întâlnim pe stradă tot felul de bețivani, cântând din toți bojocii. De regulă nu-i băgăm în seamă È™i preferăm să trecem pe trotuarul celălalt decât să riscăm a ne încruciÈ™a cu mersul lor în derivă È™i cu respirația lor de borhot. Mai nimeni nu e atent la cum cântă È™i la ce cântă aceÈ™tia. Cui să-i pese de niÈ™te eÈ™uați scălâmbăindu-se pe cont propriu?! (mai mult…)
continuare...

Trustul DIGI si clientii sai ideologici

  Am aÈ™teptat cu o bucurie calmă (e drept, cam sceptică) finala de ieri a Simonei Halep, de la Cincinatti. Venise neaÈ™teptat, ca un premiu din capacul unei sticle de băutură răcoritoare într-o toridă seară de duminică. Bucuria mi s-a preschimbat instantaneu în furie când am văzut pe cine a ales DIGI SPORT 1 să comenteze meciul: pe Cristian Tudor Popescu. (mai mult…)
continuare...

Masa critica anti „“ Kovesi va fi, curand, atinsa!

  Ne place, nu ne place, românul e mare amator de funeralii ale caprei vecinului. Nu aÈ™ zice că dintr-o predispoziție sadică, ci dintr-o acută lipsă (È™i, deci, nevoie) de victorii personale. Îmi amintesc că atunci când a murit Dinu Patriciu mulți au jubilat în termenii: "žÈ™i la ce i-a folosit că a fost cel mai bogat român dacă acum, uite, eu, un sărăntoc, încă mă bucur de viață, în timp ce el, cu toate milioanele lui, a devenit pământ de flori?". (mai mult…)
continuare...