Scorul acestui articol
[Total: 109 voturi. Media: 4.9]

 

Plutirea Laurei Kovesi peste Constituție, peste legi, peste măsura bunului simț, aminteÈ™te de magiile lui Houdini, cu numerele sale incredibile de evadare din cele mai imposibile situații.

Privim la grozăviile dezvăluite zi de zi despre această femeie È™i ne crucim ce risipă de falsuri, abuzuri È™i sfidări însoțeÈ™te încercarea sistemului ocult de a-i deghiza păcatele în angelism.

Ditamai personalitățile (preÈ™edintele României, ambasadorul SUA, experți internaționali în analize de plagiat, generali ai patriei, scriitori cu pretenții nobel-iare, tot felul de alți ajunÈ™i) s-au înhămat la marea cosmetizare a imaginii È™efei DNA mai ceva decât aparatul de propagandă ceauÈ™ist în edificarea imagini de eroi ai neamului pentru Nicolae È™i Elena.

Incredibil câtă laÈ™itate! Pentru că despre asta este de vorba aici: de dictatul fricii.

Dintre toți cei enumerați mai sus, singur mister Klemm nu poate fi suspectat că ar apăra-o pe doamna Kovesi din frică. El este doar faraonul. Cel însărcinat de zei cu ticluirea mitului. Cu propăÈ™irea legendei. În rest, ceilalți, fără excepție, s-au scăpat  deja în pantaloni de teama zeiței tot mai încruntate. Transpiră abundent È™i se ascund pe sub mese ori de câte ori vine vorba de a o aduce la obiceiuri pământesti pe acestă extraterestră.

Iar când li se cere socoteală, răspund aproape ritualic: să-È™i facă datoria instituțiile competente ale statului. Să verifice È™i să se pronunțe Parchetul General, CSM, Inspecția Judiciară.

Ce glumă proastă! Ce alba – neagra de iarmaroc. Ca-n Woyzeck, scena din circul ambulant, cu calul atoateÈ™tiutor. „žNu-i aÈ™a că…”? Și surul confirmă dând din cap de două ori: aÈ™a-i, aÈ™a-i!

Apelarea la aceste instituții se desfăÈ™oară după tipare deja probate, care dau mare încredere în justiție:

  • Nu-i aÈ™a că doamna Kovesi nu trebuie să se prezinte la Comisia Parlamentară?
  • IHA, IHÎ, ÎHÎ!!!
  • Nu-i aÈ™a că înregistrarea cu doamna Kovesi e trucată?
  • IHA, IHÎ, ÎHÎ!!!
  • Nu-i aÈ™a că procurorii propuÈ™i spre destituire de către doamna Kovesi sunt niÈ™te infractori care nici măcar nu trebuie lăsați să se apere?
  • IHA, IHÎ, ÎHÎ!!!

Ieri a început controlul Inspecției Judiciare la DNA. Se aÈ™teaptă cineva la minuni?  Să fim serioÈ™i! Doamna Kovesi va ieÈ™i È™i din acest control cum a ieÈ™it È™i din cel al comisiei pentru analizarea plagiatului, cum a ieÈ™it È™i din È™edințele CSM la care s-a dus personal ca să nu se relaxeze prea tare onorabilii magistrați È™i să-i bată vreun gând de obiectivitate. Va ieÈ™i bine. Va ieÈ™i perfect. Va ieÈ™i astfel încât să rămână.

Putem numi printr-o singură expresie toate aceste slugărnicii din partea sacrosanctelor instituții invocate  : „žefectul SIPA”!

Cum s-a văzut È™i în cazul procurorilor ÈšuluÈ™ È™i Moraru, doamna Laura Kovesi  este blidată cu informații compromițătoare din arhiva SIPA despre cei care o interesează. Și nu ezită, la o adică, să le folosească. Este de presupus că astfel de informații deține È™i despre membrii CSM, ai Inspecției Judiciare, informații despre care respectivii au fost avertizați din timp. Prin urmare ei sunt controlabili È™i controlați.

Aceasta pare a fi explicația verdictelor, tot timpul favorabile Laurei Kovesi, date de magistrații respectivi.

Prin urmare nu trebuie să ne facem iluzii cu privire la însănătoÈ™irea sistemului de justiție din România prin aportul acestor instituții È™i a membrilor lor decidenți.

Arhiva SIPA este pusă la lucru din greu, în aceste zile fierbinți, de doamna Kovesi.

Măcar de-ar fi pentru ultima oară. Și pentru, È™i pentru!

Contele de Saint GermainEditorialeambasadorul SUA,arhiva SIPA,CSM,faraon,Houdini,Inspectia Judiciara,Laura Kovesi,procurorii Tulus si Moraru,Woyzeck  Plutirea Laurei Kovesi peste Constituție, peste legi, peste măsura bunului simț, aminteÈ™te de magiile lui Houdini, cu numerele sale incredibile de evadare din cele mai imposibile situații. Privim la grozăviile dezvăluite zi de zi despre această femeie È™i ne crucim ce risipă de falsuri, abuzuri È™i sfidări însoțeÈ™te încercarea sistemului...Blog politic si polemic