Ratarea anului. Cum i-a trecut lui Băsescu glonțul pe la ureche.

Arestarea preventivă, în condițiile de detenție din România, pare a fi cea mai scurtă cale spre aflarea adevărului. Marii mafioți ai capitalismului românesc de gaÈ™că, privilegiații de până mai ieri ai sistemului, nu pot suporta trecerea bruscă de la luxul orbitor, sfidător È™i țopesc, în care au trăit È™i pe care l-au afiÈ™at cu voluptate în toți anii lor de glorie, la igrasia celulei, prin care miÈ™ună nu doar gândaci, È™obolani È™i mirosuri de latrină dar È™i viruÈ™i, bacili È™i paraziți ahtiați după delicatese. (mai mult…)
continuare...

Tipologii de politicieni. Azi: gonflații!

Nimeni nu poate pretinde că este politician adevărat dacă nu a câÈ™tigat măcar o dată, pe bune, o bătălie electorală. Și spun "žpe bune" pentru că am văzut destule situații în care pupili ai unor granguri, de partid sau de stat, au fost impuÈ™i, în urma unor scrutine de tot râsul, pe poziții victorioase. Alegerea Ebei ca europarlamentar ar trebui sa fie un exemplu suficient. (mai mult…)
continuare...

Decepția Silvian Ionescu

Oamenii ăÈ™tia nu pot fi luați în serios. Toată educația lor este axată pe minciună, pe inducerea în eroare a semenilor. Pentru ei onestitatea este un păcat, buna credință o infirmitate, respectarea cuvântului dat o slăbiciune. Meritele li se judecă după câte victime fac cu eternele lor disimulări, după câți proÈ™ti prind în plasa falselor bune intenții. (mai mult…)
continuare...

Cum s-ar pacifica România dacă ar fi judecat si arestat Traian Băsescu

România este azi polarizată politic ca pe vremea lui Traian Băsescu. Juma"™ de țară hăis, juma"™ de țară cea. PSD È™i aliații săi nu scad sub 40% în sondaje oricât ar aresta DNA la ei È™i i-ar marca în piața publică cu fierul roÈ™u, sfârâitor È™i infamant al corupției; PNL È™i PDL, în noul maglavais vopsit ca gardul, în culori tărcate de dreapta (galben "“ portocaliu), nu sar nici moarte de 30%, oricât le-ar umfla foalele instituțiile de forță interne È™i cancelariile externe. (mai mult…)
continuare...

Sub sintagma „žJustiția independentă din România” se ascunde un cinic experiment de aservire

Devine tot mai clar pe zi ce trece, din declarații, din fapte, din anomalii, că România a devenit o rezervație de cobai. Cu avantajul, pentru experimentatori, că este locuită de o populație È™i nu de un popor. O adunătură de oameni ce È™i-au pierdut identitatea, mândria națională, virtutea solidarității, preluând din recea îndobitocire comunistă cultul delațiunii È™i plăcerea morții caprei vecinului. (mai mult…)
continuare...