Scorul acestui articol
[Total: 1 voturi. Media: 5]

Oamenii ăÈ™tia nu pot fi luați în serios. Toată educația lor este axată pe minciună, pe inducerea în eroare a semenilor. Pentru ei onestitatea este un păcat, buna credință o infirmitate, respectarea cuvântului dat o slăbiciune. Meritele li se judecă după câte victime fac cu eternele lor disimulări, după câți proÈ™ti prind în plasa falselor bune intenții.
DeÈ™i viața m-a obligat să repet în multe rânduri aceste adevăruri despre caracterul infect al securiÈ™tilor comunistoizi, tot mai cad uneori in păcatul credulității. Cel mai recent m-a dus de nas Silvian Ionescu.
Izbucnirea lui împotriva lui Băsescu, pe cât de surprinzătoare pe atât de neconvențională prin violență, m-a făcut pentru o clipă să cred că s-ar putea să ascundă o răzvrătire autentică, un efect de „žprea de tot”! Cât ai fi de securist, mi-am zis, cât de groase ar fi lanțurile ticăloÈ™iei care te imobilizează în complicitate È™i omertă, tot mai trebuie să ai pe undeva un nerv care să te curenteze, o sinapsă care să funcționeze È™i să-ți reprezinte eul sub zmoala îndobitocirii cazone. Au È™i ăÈ™tia, totuÈ™i, o minimă mândrie, o minimă demnitate, un minim respect de sine „“ îmi ziceam.
Am greÈ™it! Silvian Ionescu ne dovedeÈ™te, prin aÈ™ternerea unei tăceri sepulcrale peste farsa gălăgioasă a aÈ™a zisei sale rebeliuni, că nu este altceva decât ce-a învățat toată viața lui să fie: un docil instrument de manipulare, care nu-È™i mai aparține nici măcar cât să se poată legitima, dacă a fost prins băut la volan, cu propria lui Carte de Identitate.
Da! Există astfel de umanoizi goliți de identitate. Nu mai au nimic al lor. S-au concesionat pe de-a-ntregul. În schimbul iluziei că ar fi patrioți, că ar sluji țara. O țară ce, chipurile, are nevoie de ei.
Câtă ipocrizie!
Azi să anunți, cu clăbuci de indignare:
„žO sa vada GOLANE,o lume intreaga cine e GOLAN dintre noi doi!
Cu intarziere, pentru ca eu sunt corect pana in maduva oaselor fata de tara armata si romani!
Tu trebuie sa raspunzi!”.

Iar mâine, poimâine È™i răspoimâine: mucles! CăluÈ™ în gură, dopuri în urechi, vată în nas, formol în vene. Mucles „“ i-au zis, È™i elefantul de tinichea s-a transformat brusc în È™oricel, s-a coclit, s-a furiÈ™at în ascunzătoarea lui meschina, s-a dedat amneziei.
Mare decepție, Silviane, cu patriotismul tău de bâlci, cu gura ta mare de mahalagiu bolnav de nervi. Tupeu È™i fanfaronadă de securist cât cuprinde, apoi, la primul ordin È™uierat prin strungăreață, „žpe loc, repaus”.
Ai fi putut, într-adevăr, măcar acum, în ceasul al 12-lea, să fii de folos poporului tău, să-l scapi de un blestem cu nume propriu. Ne-ai amăgit, făcând jocuri doar de È™leahta ta È™tiute È™i, cu satisfacția încă unei țepe date, te-ai retras să mai hibernezi puțin, până la următorul ordin pe unitate, până la următoarea diversiune „žpatriotică”.
Rămâne cum am stabilit, obiectule: alcătuiri ca tine nu pot fi È™i nu trebuie să fie luate în serios.

Contele de Saint GermainEditorialeCarte de Identitate,comunisti,fanfaronada,golan,indobitocire cazona,mahalagiu bolnav de nervi,patriotism,pe loc repaos,securisti,Silvian Ionescu,sinapse,umanoidOamenii ăÈ™tia nu pot fi luați în serios. Toată educația lor este axată pe minciună, pe inducerea în eroare a semenilor. Pentru ei onestitatea este un păcat, buna credință o infirmitate, respectarea cuvântului dat o slăbiciune. Meritele li se judecă după câte victime fac cu eternele lor disimulări, după...Blog politic si polemic