Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Fiecare are de decis, după firea lui, dacă atunci când este călcat în picioare se așterne cuminte ca un preș sau alunecă surpator ca o avalanșă. În curând va trebui să ne hotărâm: preș sau avalanșă!

Neputința în fața forței disproporționate primește înțelegere și naște compasiune. Resemnarea în fața nedreptății primește oprobriu și naște dispreț. Acceptăm o astfel de încadrare? Între neputincioși și resemnați? Sau revendicăm privilegiul onoarei, fie aceasta, la limită, chiar și o onoare de samurai?!

Dubla măsură este arma ipocriților. Atitudinea actuală a UE față de situația din România este ilustrarea perfectă a folosirii dublei măsuri. Minima demnitate ne obligă la un veto de onoare. Să spunem NU ipocriților!

Nicio sancțiune a UE, oricât de gravă, nu va face mai mult rău poporului român decât întoarcerea lui Traian Băsescu la Cotroceni. Să nu permitem, cu orice risc, așa ceva. Altfel nu vom merita în veci lumânările copiilor noștri !

Contele de Saint GermainPolemiceipocrita UE,Romania,samurai,Traian Basescu la cotroceniFiecare are de decis, după firea lui, dacă atunci când este călcat în picioare se așterne cuminte ca un preș sau alunecă surpator ca o avalanșă. În curând va trebui să ne hotărâm: preș sau avalanșă! Neputința în fața forței disproporționate primește înțelegere și naște compasiune. Resemnarea în fața nedreptății...Blog politic si polemic