Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Fiecare are de decis, după firea lui, dacă atunci când este călcat în picioare se aşterne cuminte ca un preş sau alunecă surpator ca o avalanşă. În curând va trebui să ne hotărâm: preş sau avalanşă!

Neputinţa în faţa forţei disproporţionate primeşte înţelegere şi naşte compasiune. Resemnarea în faţa nedreptăţii primeşte oprobriu şi naşte dispreţ. Acceptăm o astfel de încadrare? Între neputincioşi şi resemnaţi? Sau revendicăm privilegiul onoarei, fie aceasta, la limită, chiar şi o onoare de samurai?!

Dubla măsură este arma ipocriţilor. Atitudinea actuală a UE faţă de situaţia din România este ilustrarea perfectă a folosirii dublei măsuri. Minima demnitate ne obligă la un veto de onoare. Să spunem NU ipocriţilor!

Nicio sancţiune a UE, oricât de gravă, nu va face mai mult rău poporului român decât întoarcerea lui Traian Băsescu la Cotroceni. Să nu permitem, cu orice risc, aşa ceva. Altfel nu vom merita în veci lumânările copiilor noştri !

Contele de Saint GermainPolemiceipocrita UE,Romania,samurai,Traian Basescu la cotroceniFiecare are de decis, după firea lui, dacă atunci când este călcat în picioare se aşterne cuminte ca un preş sau alunecă surpator ca o avalanşă. În curând va trebui să ne hotărâm: preş sau avalanşă! Neputinţa în faţa forţei disproporţionate primeşte înţelegere şi naşte compasiune. Resemnarea în faţa nedreptăţii...Blog politic si polemic