Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


Concursul de duminică, din „Ziua Ludicului”, nu a prins. Numărul mic de participanți, atât ca răspunsuri cât și ca voturi, în raport cu numărul peste așteptări de mare de vizitatori ai blogului îmi spune că lumea intră aici ca într-un magazin de nișă, nu ca într-un magazin universal. În plus, se dovedește că măcar o zi liberă pe săptămână trebuie lăsată pentru respiro tuturor, dacă se dorește evitată uzura, plictiseala, căderea în rutină.

Prin urmare voi renunța la concursul „Ziua ludicului” fără regretul că cineva, dumneavoastră sau eu, pierde prin aceasta ceva. Dimpotrivă, câștigăm mai mult timp pentru noi înșine și pentru a pregăti mai bine noua săptămână.

Dacă vor fi duminici în care voi simți nevoia să scriu și să postez ceva ce v-ar putea interesa, o voi face.

Până una-alta vă dau întâlnire pe mâine, la rubrica „așa nu” ilustrată de obicei lunea de „bomba cu biogaz” – Mircea Mihăieș și textele sale asfixiante. Probabil că ne vom enerva puțin dar vom și râde mult, pentru că cea mai bună armă împotriva stupidității agresive și oportunismului  cațavencian este simțul umorului.

Duminică plăcută!

P.S.

Câștigătorul Concursului 2 „“ Saptamana 14 „“ 21 Noiembrie este, ca și săptămâna trecută, AG, pe care îl felicit și căruia îi mulțumesc pentru interesul arătat acestei inițiative. Răspunsul său, care a întrunit 4 voturi, a fost:

Inalbitul = Traian Basescu
Fapta reprobabila = Distrugerea a tot ceea ce mai ramasese neatins prin Romania
Inalbitorul = Poporul roman
Tehnica = ignoranta (reprezentata prin votul de la alegerile din 2009)

As adauga ceva, sa mentionam si efectul operatiunii de inalbire.

Efectul = 170

Contele de Saint GermainConcurs "Ziua Ludicului"bomba cu biogaz,concurs,mihaies,Ziua LudiculuiConcursul de duminică, din 'Ziua Ludicului', nu a prins. Numărul mic de participanți, atât ca răspunsuri cât și ca voturi, în raport cu numărul peste așteptări de mare de vizitatori ai blogului îmi spune că lumea intră aici ca într-un magazin de nișă, nu ca într-un magazin universal. În...Blog politic si polemic