Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


Concursul de duminică, din “Ziua Ludicului”, nu a prins. Numărul mic de participanţi, atât ca răspunsuri cât şi ca voturi, în raport cu numărul peste aşteptări de mare de vizitatori ai blogului îmi spune că lumea intră aici ca într-un magazin de nişă, nu ca într-un magazin universal. În plus, se dovedeşte că măcar o zi liberă pe săptămână trebuie lăsată pentru respiro tuturor, dacă se doreşte evitată uzura, plictiseala, căderea în rutină.

Prin urmare voi renunţa la concursul “Ziua ludicului” fără regretul că cineva, dumneavoastră sau eu, pierde prin aceasta ceva. Dimpotrivă, câştigăm mai mult timp pentru noi înşine şi pentru a pregăti mai bine noua săptămână.

Dacă vor fi duminici în care voi simţi nevoia să scriu şi să postez ceva ce v-ar putea interesa, o voi face.

Până una-alta vă dau întâlnire pe mâine, la rubrica “aşa nu” ilustrată de obicei lunea de “bomba cu biogaz” – Mircea Mihăieş şi textele sale asfixiante. Probabil că ne vom enerva puţin dar vom şi râde mult, pentru că cea mai bună armă împotriva stupidităţii agresive şi oportunismului  caţavencian este simţul umorului.

Duminică plăcută!

P.S.

Câştigătorul Concursului 2 – Saptamana 14 – 21 Noiembrie este, ca şi săptămâna trecută, AG, pe care îl felicit şi căruia îi mulţumesc pentru interesul arătat acestei iniţiative. Răspunsul său, care a întrunit 4 voturi, a fost:

Inalbitul = Traian Basescu
Fapta reprobabila = Distrugerea a tot ceea ce mai ramasese neatins prin Romania
Inalbitorul = Poporul roman
Tehnica = ignoranta (reprezentata prin votul de la alegerile din 2009)

As adauga ceva, sa mentionam si efectul operatiunii de inalbire.

Efectul = 170

Contele de Saint GermainConcurs "Ziua Ludicului"bomba cu biogaz,concurs,mihaies,Ziua LudiculuiConcursul de duminică, din “Ziua Ludicului”, nu a prins. Numărul mic de participanţi, atât ca răspunsuri cât şi ca voturi, în raport cu numărul peste aşteptări de mare de vizitatori ai blogului îmi spune că lumea intră aici ca într-un magazin de nişă, nu ca într-un magazin universal. În...Blog politic si polemic