Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Comentariu postat la articolul Alinei Mungiu Pippidi publicat în RL din 18 nov. 2010 și intitulat „Stimate domnule prim „“ ministru”, articol ce poate fi citit accesând linkul http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/stimate-domnule-prim-ministru-206343.html)

Atâta vreme cât ne vom adresa stafiilor pentru a rezolva treburile țării, nu vom putea fi cu mult mai credibili decât Roberta Anastase numărând voturile spiritelor portocalii bântuind Casa Poporului.

Doamnă Pippidi, vă complaceți într-o convenție contraproductivă: acea de a vă adresa unei ficțiuni, unei funcții cu titular virtual, Emil Boc, dând astfel senzația că acceptați, chiar cauționați, impostura. Știți bine că prim „“ ministrul Emil Boc nu există. Stiți bine care este personajul ubicuu ce se ascunde în dosul acestei holograme.
Înțeleg că abordarea dv., fiind una instituțională, care încearcă să dea fond formelor înmatriculate, nu poate opera cu substituenți având cartea de munca la altă adresă decât cea oficial declarată. Totuși ar trebui să găsiți o formă de direcționare a mesajelor pe care le lansați (prin Cc de exemplu, deci cu nume și prenume) și către adevăratul responsabil cu haosul actual, tot acesta fiind și singurul ce-ar putea urni lucrurile spre îndreptare. Ubicuitatea lui și pasivitatea noastră i-au permis să se afle la toate butoanele de comandă în același timp. Ceea ce mai putem face acum este să-i demascăm fără echivoc prezența la aceste butoane, pentru a fi îndreptățiți după aceea să-i transmitem și notele de plată.

Dacă vom continua să acceptăm roluri de minți lucide într-o farsă în care Emil Boc este prim „“ ministru, vom sfârși prin a deveni la fel de penibili și inconsistenți ca și el.

Contele de Saint GermainPolemiceBoc,conventie,farsa,Pippidi(Comentariu postat la articolul Alinei Mungiu Pippidi publicat în RL din 18 nov. 2010 și intitulat 'Stimate domnule prim '“ ministru', articol ce poate fi citit accesând linkul http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/stimate-domnule-prim-ministru-206343.html) Atâta vreme cât ne vom adresa stafiilor pentru a rezolva treburile țării, nu vom putea fi cu mult mai credibili...Blog politic si polemic