Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

După ce și-a atras o ură galopantă prin prestația jenanta de la CE îndreptată împotriva României și a voinței populare de a-l demite pe președintele Băsescu, doamna Macovei mai face un gest spre a-și îndepărta și ultimii susținători: candidează la președinția PDL.

Pare a nu fi deloc conștientă de modul în care o percep cu adevărat cei ce o cunosc cât de cât.  Aceștia au avut repetate prilejuri sa-si dea seama cu cine au de-a face. Departe de imaginea de justițiar intransigent, cu principii ferme mai presus de sentimente, Monica Macovei este, în realitate, o femeie exaltată ce s-a devotat, dintr-un preaplin de ură de semeni,  unui bărbat malefic capabil a-i dărui, prin puterea lui, biciul și cătușele împlinirii visate.

Nimeni nu pare a o iubi dar unii o folosesc. Nimeni nu pare a-i râvni îmbrățișările dar unii sunt gata să le suporte pentru o poză de campanie electorală.

„Etică” este cuvântul în jurul căruia și-a construit personajul. Cuvânt mereu aplicat altora dar niciodată sieși. Și niciodată lui Traian Băsescu, omul ce i-a prilejuit cele mai intense trăiri și cele mai atavice grimase.

Cu câtă naturalețe s-a mahalagit această doamnă la ultima confruntare (televizată) pentru prezidențiale dintre Băsescu și Geoană.

Cu ce extatică răbufnire lăuntrică s-a aninat dânsa de gâtul omului cu funia (de usturoi), la marea sărbătoare  a anunțării neatingerii pragului de 50% + 1la ultimul referendum.

Și exemple de comportament neadecvat pentru un atât de focos propovăduitor al curățeniei umane ar putea umple pagini de rechizitoriu, dacă mi-aș propune un inventar demonstrativ. Nu este însă cazul . Lumea le știe și lumea e lămurită că doamna Macovei își joacă în acest film rolul ca la teatru: afectat, îngroșat, cu strâmbături grotești care să ajungă și la spectatorii din fundul sălii.

Atâta vreme cât este fanul lui Traian Băsescu, un om pentru care cuvântul „etic” nu are altă semnificație decât derivat al cuvântului „eti(li)c”, Monica Macovei nu va putea convinge pe nimeni de buna ei credință.

Și totuși candidează la președinția PDL – acest partid stindard al smecheritorilor de lege, cu ipocrita ei chemare la luptă împotriva corupției și a corupților. Fiind flancată de „imaculații” Sever Voinescu și Teodor Baconschi, care, vezi Doamne, au furat pentru partid, nu pentru sine. Să nu-i apuce în aceste condiții revolta etică pe cei luați la ochi de doamna procuror?

Auzi, „reformiștii”!!! Nu le prevăd mai mult de 50 de voturi la congres. Iar după aceea nu le prevăd mai mult de o săptămână până să se alieze, reformator, cu gruparea Udrea.

Ce mai, etică la superlativ. Monica Macovei ținându-i scară cu palmele Elenei Udrea să se suie pe armăsarul alb al caleștii ce-l va prelua pe Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni când zilele, acolo, i se vor fi terminat.

Contele de Saint GermainEditorialeBasescu,congres,Elena Udrea,Mircea Geoana,Monica Macovei,presedintia PDL,Sever Voinescu,Teodor BaconschiDupă ce și-a atras o ură galopantă prin prestația jenanta de la CE îndreptată împotriva României și a voinței populare de a-l demite pe președintele Băsescu, doamna Macovei mai face un gest spre a-și îndepărta și ultimii susținători: candidează la președinția PDL. Pare a nu fi deloc conștientă de modul...Blog politic si polemic