Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

EDITORIALUL DE JOI

S-a întâlnit perfidia cu lăcomia.

Pe de o parte aroganţa graseiată şi zâmbetele subţiri ale UDMR-iştilor, pe de alta disponibilitatea pentru orice potlogărie şi privirile hulpave ale PDL-iştilor.

Scrobiţii Gyorgy Frunda şi Marko Bela recrutând distins curve, adresându-se acestora cu “stimată şi distinsă doamnă” în timp ce se deschid la prohab.

Cum să nu te năpădească mândria naţională? Cum să nu-l crezi pe preşedinte atunci când lăcrimează, din martiriul jilţului său cu sceptru, la ideea de patriotism?

Un şantaj atât de ordinar precum cel pe Legea Educaţiei, făcut şi asumat cu atâta ingenuă seninătate de şmenarii cu aere aristocratice din UDMR, doar în filmele lui Scorseze despre Camorra am mai văzut.

O cedare la şantaj insă, atât de umilitoare, aproape imploratoare, venită pe timp de pace, din partea unui şef de stat şi a unui guvern ce se pretind devotaţi binelui naţional românesc este, din perspectiva mea, fără precedent.

Opoziţia, dacă nu vrea să se livreze pe post de gaj în acest ruşinos troc, are obligaţia de a face un gest net de delimitare. Care gest, după părerea mea, ar trebui să fie anunţul ferm al deciziei de eliminare imediată a UDMR din orice proiect de alianţă sau parteneriat politic pentru următoarea “stagiune”, post – PDL.

Printr-un atare gest opoziţia ar demonstra patriotism, principii mai presus de oportunităţi electorale conjuncturale când vine vorba de interes naţional şi ar pune fără echivoc reflectorul pe  îmbrăţisarea  adulterină şi homosexuală dintre UDMR şi PDL care, cel puţin in acte, se declară căsătorite cu România.

O astfel de luare de distanţă ar permite sudarea într-o ruşinoasă şi durabilă unire a acestui cuplu funest şi imortalizarea sa într-o compromiţătoare poză de … famiglie,  pentru memoria posterităţii.

Contele de Saint GermainEditorialul de joiLegea Educatiei,santaj,solutia opozitiei,tradare,UDMREDITORIALUL DE JOI S-a întâlnit perfidia cu lăcomia. Pe de o parte aroganţa graseiată şi zâmbetele subţiri ale UDMR-iştilor, pe de alta disponibilitatea pentru orice potlogărie şi privirile hulpave ale PDL-iştilor. Scrobiţii Gyorgy Frunda şi Marko Bela recrutând distins curve, adresându-se acestora cu “stimată şi distinsă doamnă” în timp ce se deschid...Blog politic si polemic