Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

EDITORIALUL DE JOI

S-a întâlnit perfidia cu lăcomia.

Pe de o parte aroganța graseiată și zâmbetele subțiri ale UDMR-iștilor, pe de alta disponibilitatea pentru orice potlogărie și privirile hulpave ale PDL-iștilor.

Scrobiții Gyorgy Frunda și Marko Bela recrutând distins curve, adresându-se acestora cu „stimată și distinsă doamnă” în timp ce se deschid la prohab.

Cum să nu te năpădească mândria națională? Cum să nu-l crezi pe președinte atunci când lăcrimează, din martiriul jilțului său cu sceptru, la ideea de patriotism?

Un șantaj atât de ordinar precum cel pe Legea Educației, făcut și asumat cu atâta ingenuă seninătate de șmenarii cu aere aristocratice din UDMR, doar în filmele lui Scorseze despre Camorra am mai văzut.

O cedare la șantaj insă, atât de umilitoare, aproape imploratoare, venită pe timp de pace, din partea unui șef de stat și a unui guvern ce se pretind devotați binelui național românesc este, din perspectiva mea, fără precedent.

Opoziția, dacă nu vrea să se livreze pe post de gaj în acest rușinos troc, are obligația de a face un gest net de delimitare. Care gest, după părerea mea, ar trebui să fie anunțul ferm al deciziei de eliminare imediată a UDMR din orice proiect de alianță sau parteneriat politic pentru următoarea „stagiune”, post „“ PDL.

Printr-un atare gest opoziția ar demonstra patriotism, principii mai presus de oportunități electorale conjuncturale când vine vorba de interes național și ar pune fără echivoc reflectorul pe  îmbrățisarea  adulterină și homosexuală dintre UDMR și PDL care, cel puțin in acte, se declară căsătorite cu România.

O astfel de luare de distanță ar permite sudarea într-o rușinoasă și durabilă unire a acestui cuplu funest și imortalizarea sa într-o compromițătoare poză de … famiglie,  pentru memoria posterității.

Contele de Saint GermainEditorialul de joiLegea Educatiei,santaj,solutia opozitiei,tradare,UDMREDITORIALUL DE JOI S-a întâlnit perfidia cu lăcomia. Pe de o parte aroganța graseiată și zâmbetele subțiri ale UDMR-iștilor, pe de alta disponibilitatea pentru orice potlogărie și privirile hulpave ale PDL-iștilor. Scrobiții Gyorgy Frunda și Marko Bela recrutând distins curve, adresându-se acestora cu 'stimată și distinsă doamnă' în timp ce se deschid...Blog politic si polemic