Scorul acestui articol
[Total: 34 voturi. Media: 4.4]

Așa se întâmplă când rămâi fără „balls”. O jugăneală metodică te transformă, vrei „“ nu vrei, în „contra-tenor „“ castrati”. Doar că la Traian Băsescu deposedarea de „bijuterii” nu s-a produs la tinerețe, de dragul muzicilor sacre, ci apare, iată, spre asfințit, în împrejurări cât se poate de profane. Ceea ce înseamnă că omul e în faza retrogradă a devenirii sale, când, departe de a mai á¹£ti să profite de înțelepciunea senectuții, dă, smiorcăindu-se, în mintea copiilor.
A scis zilele trecute pe Facebook un text din care spicuiesc:

„ Trîmbițași disperați !
Antena 3, a cărui fost proprietar se află în închisoare, Realitatea TV, a cărui fost finanțator se află în închisoare și România TV, a cărui proprietar este inculpat, au declanșat o campanie furibundă în a lega cazurile de corupție de numele Traian Băsescu. [„¦]
Trîmbițașii delatori ascund un lucru esențial: toate instituțiile în care s-au produs acte de corupție au ținut de guvern, fie că guvernul s-a numit Tăriceanu, Boc, Ungureanu sau Ponta [„¦]. În schimb, instituțiile care luptă împotriva corupției, chiar dacă încă nu sunt perfecte, au ținut prin numirea în funcțiile de conducere de Președinte, fie că vorbim de DNA, SRI, ICCJ sau despre decizii importante ale CSAT. [„¦]
Pe de altă parte, sunteți furioși că numele meu nu este implicat în niciunul din cazurile de corupție făcute publice pînă acum.
Vă dau o veste și mai proastă, numele meu nu poate să apară nici în viitoarele cazuri de corupție din timpul mandatului meu ca Președinte pentru simplul motiv că nu m-am implicat în ilegalități.
Oare disperarea vă vine din faptul că pot reveni în politică?”

Aá¹£a, ca primă imagine sugerată, nu vi se pare că s-ar iá¹­i din dosul cuvintelor un tataie în pijama, cam zbanghiu la meclă, zborá¹£indu-se la univers á¹£i dând onorul cocoá¹£ului – gornist care „trâmbiá¹­ează” în fiecare dimineaá¹­ă deá¹£teptarea pentru distiná¹£ii pensionari ai ospiciului?
Dar să lăsăm aparená¹­ele. Pot îná¹£ela. Să focalizăm pe tăioasa realitate care ne înfăá¹­iá¹£ează o emasculare în toată regula.
La început a fost: „trei de-ai mei îi arestează pe alá¹­i trei de-ai mei”. Vă amintiá¹­i? Câtă tevatură, ce emoá¹­ie la acel priveghi. Frumuseá¹­e de masă (succesorală) cu á¹£ase picioare, lăsată fără jumătate dintre sprijine. Oroare. Resimá¹­ită din plin de starostele de gulgute. Fuseseră desprinse bucăá¹­i de puteriná¹­ă din el á¹£i asta ustura, durea, sângera. á¹¢i promitea, pe deasupra, á¹£i aderená¹­e.
Iar săptămâna trecută altă hărtăneală: „priná¹­ul” Paul á¹£i sfetnicul Andronic priná¹£i cu forcepsul DNA-ului de tărtăcuá¹­e á¹£i extraá¹£i din zona „genitală” a fostului preá¹£edinte spre a fi „sterilizaá¹­i” în locuri mai puá¹­in expuse microbilor imobiliari.
Cât ai fi însă de rezistent á¹£i cu tovalul la tine, toate au o limită. Peste care, urli. Sau schelălăi. Sau chiá¹­ăi. Sau gâlgâi de furie á¹£i panică, precum în textul de mai sus. În care definitorie e piá¹­igăiala. Stridená¹­a, de castrat, a neputiná¹­ei. Masculul alfa târându-á¹£i simbolul de până mai ieri al forá¹­ei precum o coadă flască pe care să calce, la á¹£to, inamicii.
Dacă a ajuns să-l arate cu degetul chiar á¹£i pe Boc, deghizamentul prin intermediul căruia a condus ani de zile, discreá¹­ionar, guvernul, înseamnă că deruta e mare á¹£i decontul pândeá¹£te la cotitură. A decis: cu excepá¹­ia Udrei, toá¹­i pot fi sacrificaá¹­i. Asta însă are un tâlc: vrea morá¹­iá¹£ ca, pe insula care i se pregăteá¹£te, să nu-i lipsească Nuá¹­i. Oare acelaá¹£i lucru să-l dorească á¹£i dânsa? Mai ales acum, când tunul a rămas fără afet?
„Atená¹­ie, eu v-am numit acolo!” tună cu voce de Teatrul Ṭăndărică posedatul – deposedat. Altădată a funcá¹­ionat această mantră. Acum, mă îndoiesc că va mai avea vreun efect , á¹£tiind prea bine ce oameni de caracter a numit el, peste tot.
á¹¢i, în fine, ordinul imperativ pe care nu s-a putut obá¹­ine să nu-l lanseze, deá¹£i cred că a fost coná¹£tient câte zâmbete ironice va declaná¹£a:

„numele meu nu poate să apară nici în viitoarele cazuri de corupție din timpul mandatului meu ca Președinte pentru simplul motiv că nu m-am implicat în ilegalități”.

„Să mori tu, moá¹£ule?” Hai, cătinel, pe loc repaus, că s-a făcut lumină á¹£i cocoá¹£ul nu mai cântă de mult. Schimbă-te de pijamaua asta în dungi, că nu miroase-a bine, á¹£i nu te mai gândi atât la ce-o să spună Dan Andronic procurorilor. Oricum o să le dai plasă á¹£i n-o să execuá¹­i cât ai merita sa-ti harazeasca ei.

Contele de Saint GermainEditorialeA3,Boc,castrati,contratenor,CSAT,Dan Andronic,DNA,Elena Udrea,ICCJ,mantra,Ponta,printul Paul,priveghi,Realitatea TV,Romania TV,SRI,Tariceanu,Teatrul Tandarica,UngureanuAșa se întâmplă când rămâi fără 'balls'. O jugăneală metodică te transformă, vrei '“ nu vrei, în 'contra-tenor '“ castrati'. Doar că la Traian Băsescu deposedarea de 'bijuterii' nu s-a produs la tinerețe, de dragul muzicilor sacre, ci apare, iată, spre asfințit, în împrejurări cât se poate de profane....Blog politic si polemic