Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

PDL s-a format ca un abces în jurul unei măsele  stricate. Acum, când măseaua a început să doară insuportabil, singura cale de vindecare ar fi renunțarea la ea. Dar asta ar însemna sacrificii colaterale: raclarea celui mai apropiat strat de țesut, compromis și el iremediabil, apoi dezinfectarea rănii cu ceva articole din codul penal și, în final, totul cusut cu tăcerea convalescenței, o vreme,  înainte de a se recâștiga dreptul mușcatului credibil din adversarii politici.

În plus, măseaua se opune. Amenință cu putregaiul ei. „De gangrenă ați auzit? Dar de septicemie? Vreți să mă sacrificați pe mine ca să scăpați voi? V-ați greșit jertfa!”

Adevărul e că măseaua nu vorbește chiar în dodii. La ce rădăcini de pir pădureț are și la cât de adânc și le-a înfipt   în instituțiile statului, nu prea e recomandabil să glumești cu amenințările ei.

Așa că la apropiatul congres al PDL vom asista la pledoarii homeopatice: suntem bolnavi de marele Traian Băsescu? Hai să ne tratăm atunci cu doze mici din acesta: să zicem Blaga, ori Udrea, ori Macovei!

După care cel puțin doi ani (până la expirarea termenului de garanție al măselei)  se vor ține de falcă suportând durerea tot mai atroce și acumulând furii revanșarde. Cu care, la momentul potrivit, se vor revărsa asupra răului miniatural ales la congresul din martie 2013 provocându-i rezecția și sperând apoi că, în politică, dinții de lapte pot crește și la bătrânețe.

Contele de Saint GermainEditorialeBasescu,Blaga,dinti de lapte,gangrena,Macovei,masea,PDL,septicemie,UdreaPDL s-a format ca un abces în jurul unei măsele  stricate. Acum, când măseaua a început să doară insuportabil, singura cale de vindecare ar fi renunțarea la ea. Dar asta ar însemna sacrificii colaterale: raclarea celui mai apropiat strat de țesut, compromis și el iremediabil, apoi dezinfectarea rănii cu...Blog politic si polemic