Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

PDL s-a format ca un abces în jurul unei măsele  stricate. Acum, când măseaua a început să doară insuportabil, singura cale de vindecare ar fi renunţarea la ea. Dar asta ar însemna sacrificii colaterale: raclarea celui mai apropiat strat de ţesut, compromis şi el iremediabil, apoi dezinfectarea rănii cu ceva articole din codul penal şi, în final, totul cusut cu tăcerea convalescenţei, o vreme,  înainte de a se recâştiga dreptul muşcatului credibil din adversarii politici.

În plus, măseaua se opune. Ameninţă cu putregaiul ei. “De gangrenă aţi auzit? Dar de septicemie? Vreţi să mă sacrificaţi pe mine ca să scăpaţi voi? V-aţi greşit jertfa!”

Adevărul e că măseaua nu vorbeşte chiar în dodii. La ce rădăcini de pir pădureţ are şi la cât de adânc şi le-a înfipt   în instituţiile statului, nu prea e recomandabil să glumeşti cu ameninţările ei.

Aşa că la apropiatul congres al PDL vom asista la pledoarii homeopatice: suntem bolnavi de marele Traian Băsescu? Hai să ne tratăm atunci cu doze mici din acesta: să zicem Blaga, ori Udrea, ori Macovei!

După care cel puţin doi ani (până la expirarea termenului de garanţie al măselei)  se vor ţine de falcă suportând durerea tot mai atroce şi acumulând furii revanşarde. Cu care, la momentul potrivit, se vor revărsa asupra răului miniatural ales la congresul din martie 2013 provocându-i rezecţia şi sperând apoi că, în politică, dinţii de lapte pot creşte şi la bătrâneţe.

Contele de Saint GermainEditorialeBasescu,Blaga,dinti de lapte,gangrena,Macovei,masea,PDL,septicemie,UdreaPDL s-a format ca un abces în jurul unei măsele  stricate. Acum, când măseaua a început să doară insuportabil, singura cale de vindecare ar fi renunţarea la ea. Dar asta ar însemna sacrificii colaterale: raclarea celui mai apropiat strat de ţesut, compromis şi el iremediabil, apoi dezinfectarea rănii cu...Blog politic si polemic