Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Și acum concursul princeps al acestui inedit front de luptă politică.

Concurs 1 „“ săptămâna 7 „“ 14 noiembrie 2010 (vezi castigatorul)

Unul dintre tablourile emblematice ale fascinantului pictor suprarealist René François Ghislain Magritte (1898 „“ 1967)  este Clarvăzătorul (1936).

Tema concursului este următoarea:

încercați să fiți clarvăzătorul perioadei pe care o trăim cu toții azi, înlocuind în tabloul de mai jos oul și pasărea prin elemente ale cotidianului nostru politic.

Răspunsurile voastre vor fi afișate imediat pe blog și vor putea fi votate de toți vizitatorii interesați.

„Clarvăzătorul” cu cele mai multe voturi acumulate până la data de 13 noiembrie 2010, ora 24.00 va fi declarat câștigător și va fi introdus în Galeria Campionilor de la „Ziua Ludicului”.


Câștigător: AG cu 12 voturi favorabile acumulate pana la data de 14.11.2010

Răspunsul câștigătorului:

Oul = FORMA
Pictura = FONDUL

Tipic romanesc, avem forma si ne imaginam fondul. Dupa ce ni-l imaginam, il facem public si ne batem cu pumnii in piept ca avem TOTUL. De la criza imobiliara pana la cea politica, s-a potrivit si se va potrivi o singura sintagma, emblematica, reala si usturatoare: „Formele fara fond”. Din pacate, au trecut 136 de ani de la teza lui Titu Maiorescu”¦din pacate!

Contele de Saint GermainConcurs "Ziua Ludicului"Și acum concursul princeps al acestui inedit front de luptă politică. Concurs 1 '“ săptămâna 7 '“ 14 noiembrie 2010 (vezi castigatorul) Unul dintre tablourile emblematice ale fascinantului pictor suprarealist René François Ghislain Magritte (1898 '“ 1967)  este Clarvăzătorul (1936). Tema concursului este următoarea: încercați să fiți clarvăzătorul perioadei pe care o trăim...Blog politic si polemic