Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la editorialul din EVZ al lui M. Mihaies, intitulat ” Cota unica de nerusinare” , editorial ce poate fi citit accesand linkul  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-cota-unica-de-nerusinare-931948.html)

 

Nici nu ne închipuim noi cât de greu îi poate fi lui Mircea Mihăieș să sufle în goarna îmbărbătării când calul de sub el abia se mai târâie, agonizând spasmodic, si nu spre vreo direcția izbăvitoare ci de-a dreptul spre abator și fabrica de mezeluri.

Totuși ceva „“ ceva tot înțelegem din chinurile turfice ale autorului călare pe-un viitor salam. Acestea i se reflectă abundent în textele recente. Uită, confundă, încurcă.

Săracul domnu”™ Mihăieș, cum pune el un subtitlu și apoi uită să se refere la acesta in text. Ne previne la început, cu litere de-o șchioapă: „Conflictul pe față dintre Crin Antonescu și Dinu Patriciu anunță vremuri grele pentru liberalismul din România” dar uită pe drum de unde-a plecat și, dezorientat de haosul panicii care l-a luat în stăpânire, se pomenește rătăcind abulic printre vechile sale obsesii voodoo: Emil Constantinescu, Zoe Petre, Călin Popescu Tăriceanu. Despre conflictul Antonescu „“ Patriciu, nicio vorbă. Blackout de stres sau … omul orange – freudian?

Săracul domnu”™ Mihăieș, și ce confuzii face. Cu efigia lui Traian Băsescu pe toți bănișorii lui, nu-și poate reprima scurgerea din subconștient a descrierii acestuia: « Ce a lipsit până acum din repertoriul manipulării și nerușinării a fost vocea care să nu tremure atunci când rostește enormități ». Cred că nu se îndoiește nimeni că e vorba, aici, de vocea inconfundabilă a președintelui Băsescu, cea care nu a tremurat nici măcar o dată la avalanșa de minciuni și enormități cu care omul și-a câștigat alegerile, de două ori; vocea atât de dragă discipolului Mihăieș. Și totuși, stupoare, crimă de lesmajestate, Mihăieș confundă această voce cu o alta. Poate n-o avea ureche muzicală ! Dar, în acest caz, atenție, un nou pericol major îl paște : să confunde imnul Ungariei cu cel al României, când se va duce cu flori și șampanie la festivitatea de deschidere a Reprezentanței Å¢inutului Secuiesc de la Bruxelles.

Săracul domnu”™ Mihăieș, și cât de rău a ajuns să încurce borcanele. Sub impresia puternică a ultimelor alegeri din PDL iată ce scrie : « Și-a bătut joc de principiile liberale, numindu-și, precum Nero calul, slugile în funcții importante de partid ».  Ale cui slugi or fi fiind aleșii Boc, Udrea, Anastase ? Ale lui Antonescu? Cât ar părea de îngrijorător din punct de vedere clinic, exact asta susține Mircea Mihăieș.

Să ne supărăm pe dânsul că este atât de bulversat, că spune atâtea prostii? Sau să ne rugăm pentru o însănătoșire grabnică? Eu unul cred că binemerită un concediu prelungit. Și de la ICR și de la EVZ. Pentru că, dacă nu,  cei care se lăcomesc a-i exploata în continuare vulnerabilitățile și deriva de gândire evidente, s-ar putea să fie făcuți responsabili mai tarziu de protecția gramaticii române prin abuzarea agramaților.

Contele de Saint GermainEditorialePolemiceAnastase,Antonescu,Boc,cota unica de nerusinare,Emil Constantinescu,Mircea Mihaies,reprezentanta tinutului secuiesc,Senatul EVZ,Tariceanu,Udrea,Zoe Petre(Acest comentariu a fost postat la editorialul din EVZ al lui M. Mihaies, intitulat ' Cota unica de nerusinare' , editorial ce poate fi citit accesand linkul  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-cota-unica-de-nerusinare-931948.html)   Nici nu ne închipuim noi cât de greu îi poate fi lui Mircea Mihăieș să sufle în goarna îmbărbătării când calul de...Blog politic si polemic