Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Dovada inatacabilă că lui Traian Băsescu puțin ii pasă de interesele României, singura lui grijă fiind să-și salveze pielea de infractor recidivist, este tăcerea lașă în cazul deschiderii Reprezentanței Å¢inutului Secuiesc de la Bruxelles.

L-au prins alde Kelemen Hunor și Viktor Orban cu chiloții în vine și ar fi în stare s-o vândă și pe fie-sa ca sa nu piardă susținerea UDMR în Parlament.

Rușine, români simpli, votanți ai portocaliilor sau absenteiști de la urne, că vă aliați, în acest incalificabil gest de trădare națională, cu Traian Băsescu și PDL.

Rușine, intelectuali băsiști, că, în pofida lecturilor voastre cu care vă împăunați plini de emfază, ați devenit niște legume modificate genetic; alimentați, făcând sluj, cel mai odios păcat al oricărui poporan, trădarea de țară.

 Luați aminte, Eminescu a spus-o: nu există păcat mai mare decât trădarea de glie.

Pleșu, Patapievici, Liiceanu, Cărtărescu, auziți? Scoateți-vă antifoanele și , măcar în ceasul al 12-lea, gândiți și acționati  cu conștiință istorică. Încă vă mai puteți mântui!

Contele de Saint GermainPolemiceambasada tinutului secuiesc,Basescu,cartarescu,Eminescu,Liiceanu,Patapievici,Plesu,UDMRDovada inatacabilă că lui Traian Băsescu puțin ii pasă de interesele României, singura lui grijă fiind să-și salveze pielea de infractor recidivist, este tăcerea lașă în cazul deschiderii Reprezentanței Å¢inutului Secuiesc de la Bruxelles. L-au prins alde Kelemen Hunor și Viktor Orban cu chiloții în vine și ar fi în...Blog politic si polemic