Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Dovada inatacabilă că lui Traian Băsescu puţin ii pasă de interesele României, singura lui grijă fiind să-şi salveze pielea de infractor recidivist, este tăcerea laşă în cazul deschiderii Reprezentanţei Ţinutului Secuiesc de la Bruxelles.

L-au prins alde Kelemen Hunor şi Viktor Orban cu chiloţii în vine şi ar fi în stare s-o vândă şi pe fie-sa ca sa nu piardă susţinerea UDMR în Parlament.

Ruşine, români simpli, votanţi ai portocaliilor sau absenteişti de la urne, că vă aliaţi, în acest incalificabil gest de trădare naţională, cu Traian Băsescu şi PDL.

Ruşine, intelectuali băsişti, că, în pofida lecturilor voastre cu care vă împăunaţi plini de emfază, aţi devenit nişte legume modificate genetic; alimentaţi, făcând sluj, cel mai odios păcat al oricărui poporan, trădarea de ţară.

 Luaţi aminte, Eminescu a spus-o: nu există păcat mai mare decât trădarea de glie.

Pleşu, Patapievici, Liiceanu, Cărtărescu, auziţi? Scoateţi-vă antifoanele şi , măcar în ceasul al 12-lea, gândiţi şi acţionati  cu conştiinţă istorică. Încă vă mai puteţi mântui!

Contele de Saint GermainPolemiceambasada tinutului secuiesc,Basescu,cartarescu,Eminescu,Liiceanu,Patapievici,Plesu,UDMRDovada inatacabilă că lui Traian Băsescu puţin ii pasă de interesele României, singura lui grijă fiind să-şi salveze pielea de infractor recidivist, este tăcerea laşă în cazul deschiderii Reprezentanţei Ţinutului Secuiesc de la Bruxelles. L-au prins alde Kelemen Hunor şi Viktor Orban cu chiloţii în vine şi ar fi în...Blog politic si polemic