Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea mihaies intitulat” SMURDizarea Romaniei”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-smurdizarea-romaniei)

Să-i mulţumim lui Mircea Mihăieş pentru acest articol. Aşa cum a demonstrat şi Sever Voinescu prin ultima sa declaraţie, nimic nu poate mobiliza mai eficient oamenii să iasă în stradă şi să ceară schimbarea acestei puteri decât tupeul şi insolenţa reprezentanţilor ei.

Îi mulţumesc lui Traian Băsescu pentru nestăpânirea de a se manifesta aşa cum îi vine. Dacă invidia şi infatuarea nu ar fi preluat conducerea manifestărilor lui comportamentale, dacă eroarea dulce că el este alfa si omega acestei secunde de istorie naţională nu ar fi triumfat, hrănită de tembelii lui adulatori şi sfătuitori, nu ne-am fi bucurat astăzi de lecţia pe care i-o dă viaţa reală.

Traian Băsescu este deja o relicvă. Dar nu una de păstrat prin muzee ci una de izolat intr-un sarcofag al uitării fără recurs.

Asistăm la răzbunarea incompetenţei. A vrut miniştri – slugă? Îi are!. Dar are acum, la pachet, şi preţul prostiei şi incompetenţei lor. A vrut Boc? Are paralizie administrativă totală. A vrut Igaş? Are haos şi o fără egal demonstraţie de incoerenţă autodistrugătoare. Aproape că ţi se face milă de roboţii ăia din jandarmerie când vezi cum îşi bat joc de ei nişte aurolaci care-i aleargă prin toată geografia capitalei, pitindu-se pe lângă blocuri şi ficuşi…
Nici nu există un simbol mai bun pentru ruinarea demnităţii şi stabilităţii acestei naţiuni de către aceşti şmenari conducători portocalii decât deruta jandarmilor în faţa unor alergători cu cagule.

Să revenim însă la mulţumiri. Îţi mulţumim Traian Băsescu pentru partidul Caritas pe care l-ai construit. Ai reuşit să îngrămădeşti în el, cu o densitate pentru care orice mină de aur ar fi invidioasă, pe toţi lacomii, pe toţi ariviştii, pe toţi incompetenţii fără scrupule de care trebuia să ne ferim. Ne-a fost greu la început dar, după această deratizare, ne va fi mai bine. Căci Caritas-ul e Caritas. Când se prăbuşeşte îi ia pe toţi idioţii lui cu el.

Îţi mulţumim, Traian Băsescu, pentru “intelectuali”i tăi, pe care i-ai demascat mai abitir decât ar fi fost în stare CNSAS-ul.

Şi, probabil, tot ţie trebuie să îţi mulţumim, Traian Băsescu, pentru plăcerea de a-i vedea, în sprijinul idealurilor noastre de eliberare, pe pseudo-intelectualii-unelte Voinescu şi Mihăieş, aceşti entuziaşti ai provocării fără voie, punând umărul la prăbuşirea ta. Prostia are un pret!

Ţie, Mircea Mihăieş, îţi spun, cu proletara şapcă ridicată deasupra capului, doar atât: rămâi tu însuţi! Şcrie-ţi editorialele la fel de tendenţios, la fel de agramat, la fel de insolent, la fel de fără logică şi simţul realităţii, ca şi până acum. Naţiunea progresistă îţi va fi recunoscătoare. Tot ce te rog este să nu-l laşi pe Băsescu din braţe încă câteva zile. După aia nu va mai conta.Cumi nici tu!

Contele de Saint GermainPolemice(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea mihaies intitulat' SMURDizarea Romaniei', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-smurdizarea-romaniei) Să-i mulţumim lui Mircea Mihăieş pentru acest articol. Aşa cum a demonstrat şi Sever Voinescu prin ultima sa declaraţie, nimic nu poate mobiliza mai eficient oamenii...Blog politic si polemic