Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea mihaies intitulat” SMURDizarea Romaniei”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-smurdizarea-romaniei)

Să-i mulțumim lui Mircea Mihăieș pentru acest articol. Așa cum a demonstrat și Sever Voinescu prin ultima sa declarație, nimic nu poate mobiliza mai eficient oamenii să iasă în stradă și să ceară schimbarea acestei puteri decât tupeul și insolența reprezentanților ei.

Îi mulțumesc lui Traian Băsescu pentru nestăpânirea de a se manifesta așa cum îi vine. Dacă invidia și infatuarea nu ar fi preluat conducerea manifestărilor lui comportamentale, dacă eroarea dulce că el este alfa si omega acestei secunde de istorie națională nu ar fi triumfat, hrănită de tembelii lui adulatori și sfătuitori, nu ne-am fi bucurat astăzi de lecția pe care i-o dă viața reală.

Traian Băsescu este deja o relicvă. Dar nu una de păstrat prin muzee ci una de izolat intr-un sarcofag al uitării fără recurs.

Asistăm la răzbunarea incompetenței. A vrut miniștri „“ slugă? Îi are!. Dar are acum, la pachet, și prețul prostiei și incompetenței lor. A vrut Boc? Are paralizie administrativă totală. A vrut Igaș? Are haos și o fără egal demonstrație de incoerență autodistrugătoare. Aproape că ți se face milă de roboții ăia din jandarmerie când vezi cum își bat joc de ei niște aurolaci care-i aleargă prin toată geografia capitalei, pitindu-se pe lângă blocuri și ficuși…
Nici nu există un simbol mai bun pentru ruinarea demnității și stabilității acestei națiuni de către acești șmenari conducători portocalii decât deruta jandarmilor în fața unor alergători cu cagule.

Să revenim însă la mulțumiri. Îți mulțumim Traian Băsescu pentru partidul Caritas pe care l-ai construit. Ai reușit să îngrămădești în el, cu o densitate pentru care orice mină de aur ar fi invidioasă, pe toți lacomii, pe toți ariviștii, pe toți incompetenții fără scrupule de care trebuia să ne ferim. Ne-a fost greu la început dar, după această deratizare, ne va fi mai bine. Căci Caritas-ul e Caritas. Când se prăbușește îi ia pe toți idioții lui cu el.

Îți mulțumim, Traian Băsescu, pentru „intelectuali”i tăi, pe care i-ai demascat mai abitir decât ar fi fost în stare CNSAS-ul.

Și, probabil, tot ție trebuie să îți mulțumim, Traian Băsescu, pentru plăcerea de a-i vedea, în sprijinul idealurilor noastre de eliberare, pe pseudo-intelectualii-unelte Voinescu și Mihăieș, acești entuziaști ai provocării fără voie, punând umărul la prăbușirea ta. Prostia are un pret!

Å¢ie, Mircea Mihăieș, îți spun, cu proletara șapcă ridicată deasupra capului, doar atât: rămâi tu însuți! Șcrie-ți editorialele la fel de tendențios, la fel de agramat, la fel de insolent, la fel de fără logică și simțul realității, ca și până acum. Națiunea progresistă îți va fi recunoscătoare. Tot ce te rog este să nu-l lași pe Băsescu din brațe încă câteva zile. După aia nu va mai conta.Cumi nici tu!

Contele de Saint GermainPolemice(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea mihaies intitulat' SMURDizarea Romaniei', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-smurdizarea-romaniei) Să-i mulțumim lui Mircea Mihăieș pentru acest articol. Așa cum a demonstrat și Sever Voinescu prin ultima sa declarație, nimic nu poate mobiliza mai eficient oamenii...Blog politic si polemic