Mircea Mihăieş a cedat nervos!

Vă puteţi închipui drama  unui om care trăieşte din scris şi care, la un moment dat, constată că nu mai poate publica ceva  fără ca din tufişuri să-i apară un dulău cu gramatica limbii române în loc de zgardă, care să-l muşte de mâna cu care îşi aşterne  elucubraţiile?  Nu-i demască impostura nici şeful de sector Patapievici, nici jupânul de gubernie Băsescu, oameni cu greutate, cu foncţii, cu drept de semnătură pe ştat, ce mai, şi se găseşte un ipochimen ce-şi zice Conte să-i pună în pericol firfiricul. (more…)
continuare...

Sebastian Lăzăroiu – cosmetizarea fraudei

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Sebastian Lazaroiu intitulat "Cele 11 ", articol ce poate fi citit accesand linkul ) Deci cam cu astfel de abureli l-a intoxicat, cât a fost consilier la Cotroceni, domnul Lăzăroiu pe domnul Băsescu. Nici nu e de mirare in cazul ăsta că preşedintele  şi-a scos de tot poporul de la suflet. (more…)
continuare...

Nemernicie – grade de comparaţie

ACEST COMENTARIU A FOST CENZURAT DE EVENIMENTUL ZILEI (Comentariu postat la articolul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat "Cu inima crispata", articol ce poate fi citit accesand linkul ) Nemernic, mai nemernic, cel mai nemernic.  Iată grade de comparaţie care incită. Pentru politicienii şi propagandiştii puterii de azi aceste trepte de diferenţiere au devenit profund ameninţătoare. De aceea se străduiesc cu toţii să le pună la grămadă  într-una singură, să indese în ea, fără noimă, pentru pierderea urmei, şi pe cel care a furat un ou şi pe cel care a furat toată marmura ţării. (more…)
continuare...