Mircea Mihăieș a cedat nervos!

Vă puteți închipui drama  unui om care trăiește din scris și care, la un moment dat, constată că nu mai poate publica ceva  fără ca din tufișuri să-i apară un dulău cu gramatica limbii române în loc de zgardă, care să-l muște de mâna cu care își așterne  elucubrațiile?  Nu-i demască impostura nici șeful de sector Patapievici, nici jupânul de gubernie Băsescu, oameni cu greutate, cu foncții, cu drept de semnătură pe ștat, ce mai, și se găsește un ipochimen ce-și zice Conte să-i pună în pericol firfiricul. (mai mult…)
continuare...

Sebastian Lăzăroiu „“ cosmetizarea fraudei

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Sebastian Lazaroiu intitulat "Cele 11 ", articol ce poate fi citit accesand linkul ) Deci cam cu astfel de abureli l-a intoxicat, cât a fost consilier la Cotroceni, domnul Lăzăroiu pe domnul Băsescu. Nici nu e de mirare in cazul ăsta că președintele  și-a scos de tot poporul de la suflet. (mai mult…)
continuare...

Nemernicie „“ grade de comparație

ACEST COMENTARIU A FOST CENZURAT DE EVENIMENTUL ZILEI (Comentariu postat la articolul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat "Cu inima crispata", articol ce poate fi citit accesand linkul ) Nemernic, mai nemernic, cel mai nemernic.  Iată grade de comparație care incită. Pentru politicienii și propagandiștii puterii de azi aceste trepte de diferențiere au devenit profund amenințătoare. De aceea se străduiesc cu toții să le pună la grămadă  într-una singură, să indese în ea, fără noimă, pentru pierderea urmei, și pe cel care a furat un ou și pe cel care a furat toată marmura țării. (mai mult…)
continuare...