Scorul acestui articol
[Total: 1 voturi. Media: 5]

Uneori cred, exasperat, că singura metodă prin care am mai putea spera să scăpăm de băsism È™i de băsiÈ™ti ar fi să-i mai lăsăm, o vreme, să redevină ei înÈ™iÈ™i: haita dezlănțuită întru potlogării a unui tătuc diabolic, selectată după cele mai interlope criterii: scrupule – zero, aroganță „“ fără limite, moralitate „“ minus infinit, grandomanie „“ delirantă.
Poporul ăsta al nostru iartă È™i uită prea repede! Se lasă inadmisibil de uÈ™or dus de nas de diversiunile È™i manipulările securistice ale unor aburitori de profesie! De-asta merită, deÈ™i doare, să i se repete experiențele negative până când se învață minte.
Traian Băsescu a reuÈ™it în timpul mandatelor sale, împins de beția puterii (altă beție, ceva mai elitistă decât altele, din galeria dependențelor sale), să arunce pe deasupra întregii țări un imens năvod de rapt, spionaj È™i teroare. SecuriÈ™tii lui, cu politicienii lui, cu procurorii lui, cu judecătorii lui au fost îmbârligați È™i puÈ™i să foÈ™găiască într-un păienjeniÈ™ atât de otrăvit, încât sau îl slujeau necondiționat pe tartor sau sucombau după gratii de muÈ™cătura lui nemiloasă.
Cu Boc prim-ministru, cu Blaga la Interne, cu Predoiu la Justiție, cu Blejnar la ANAF, cu Hăineală la CSM, cu Zegrean La CCR, cu Georgescu la ANI, cu Morar la DNA, cu Kovesi la Parchetul General, cu Coldea la SRI È™i cu MRU la SIE, Văduva Neagră de la Cotroceni, acest Murinho cu copite al blaturilor È™i parandărăturilor instituționale, îÈ™i construise o echipă de dat goluri mai ceva decât cea a Barcelonei din vremurile ei de glorie. Dar nu o echipă de dat goluri sportive, în spectacole menite a ferici milioane de fani săptămână de săptămână ci goluri de gangsteri, nenorocind un întreg popor, date bugetului sleit al țării È™i efectivelor inamicilor politici sau din presă ce încercau să opună o cât de timidă rezistență.
Ați uitat, dragi compatrioți, dragi internauți ce confundați țara cu o salbă de galbeni lăsată gaj la Casa de Amanet, salbă ce ar trebui recuperată („žne-am luat țara înapoi”), de prăpădul făcut de lăcustele mai sus numite? De armonia perfectă dintre ele când È™i-au pus în cap (È™i-au reuÈ™it) să devalizeze tezaurul național È™i să înlocuiască aurul de 24K jefuit (de la ANRP, de la Nana, din păduri È™i lacuri de acumulare) cu sclipicioasă monedă calpă?
Ați uitat, dragi colegi prea degrabă iertători, de „žregina” Blejnar, de „žmarmoreanul” Videanu, de È™turlubateca Udrea cu al ei dijmuitor CocoÈ™, de „žmultinaționalul” MRU revendicat pe mai toate canalele de israelieni, unguri È™i americani dar deloc dorit de români? Și, până la urmă, amnezia supremă, ați uitat voi, vizionarilor, de Traian Băsescu?
Păi, dac-ați uitat, să mai vină o dată la serviciu! Să vă mai lase o dată în curu”™ gol È™i, cu el mânjit de promisiuni dulci, să vă plimbe pe la nasul clientelei lor de viespi! Iar după aia să urlați ca din gură de È™arpe: jos băsiÈ™tii! Nu se mai poate aÈ™a!
Când toți cei 11 magnifici enumerați mai sus jefuiau, intimidau, arestau în perfectă armonie È™i siguranță, cu blagoslovenia È™i protecția întâiului demnitar al țării, n-aveai ce spera la rezolvări din exteriorul găÈ™tii. Raportul de forțe era zdrobitor. Doar o defecțiune internă putea crea breÈ™a. Și asta a produs-o nu poliția politică turbată, nu demența reducerii salariilor cu 25% la bugetari, nu nesimțirea È™i ostentația îmbogățiților peste noapte ci agresivitatea de vătaf fudul a lui Traian Băsescu față de Raed Arafat. A fost suficientă o clipă de zănatică infatuare a „žtătucului” È™i din malefica încrengătură au început să cadă piesele grele ca dinții loviți de paradontoză. Cei rămaÈ™i pe poziții de-abia mai puteau încropi o linie de apărare pentru baricada aÈ™a zisei „žjustiții independente”, susținută furibund de mercenari înrolați pe la Bruxelles ori Washington. Acum au prins din nou curaj. Noul preÈ™edinte îi sprijină mai ceva ca vechiul preÈ™edinte È™i chiar le ține de È™ase când fac abuzuri prin exces de zel ( cazurile Rarinca È™i Ponta) ori prin orbul găinilor (cazurile Băsescu, Blaga, Blejnar, Predoiu).
Aveți nostalgia lui „žsă trăiți bine”? Vreți puzzle-ul completat la loc? Recuperați-vă, atunci, măselele stricate! Le bine-meritați!
Știu: sunt pontist! Desigur, vreau să ieșim din NATO și UE și să ne integrăm în Uniunea Euroasiatică! Fără îndoială, mi-am deschis conturi în ruble È™i yuani, după ce le-am închis, preventiv, pe cele în Euro și dolari! O, sancta simplicitas! Bieți vorbitori de deget mijlociu.
Nu vă mai osteniți să gândiți È™i să vă exprimați doar cu acesta, în sus. Fiți mai creativi, puteti mai mult. Cum vă învață doamna Udrea, de pildă: să vă scobiți cu indexul în nas. Sau cum continuă Traian Băsescu: să vi-l lingeți, după aceea, germinativ, pentru numărarea teancurilor de parandărăt jegos.
Aproape că mi s-a făcut dor de fonfăielile lui Predoiu, de constipările lui Blaga, de ingineriile Andreei Vass, de stuchelile Sulfinei Barbu. Și, mai ales, de proatlantismul epopeic al lui Traian Băsescu, marele nostru antirus, decorat (împreună cu familia) pentru faptele de vitejie de pe fronturile ALRO Slatina È™i Gazprom. Să se întoarcă ei, să ne mai conducă o tură, așa cum au mai făcut-o, așa cum știu, așa cum ne-a plăcut atât de mult, de vreme ce am uitat atât de repede. Și apoi să visăm, izbăvitor, la alegerile din 2016.
AÈ™adar „žJos Ponta”, „žSus Predoiu”, „žJos Noul Cod Fiscal”, „žSus Binomul SRI „“ DNA” È™i, carevasăzică, toți borfaÈ™ii la puÈ™cărie, salba (pardon, țara) înapoi!
Erată: în loc de „žtoți borfaÈ™ii la puÈ™cărie” se va introduce „žtoți borfaÈ™ii lor la puÈ™cărie”. Semnează, în numele Comitetului Patrioților fără Scrupule È™i Complexe: Traian Băsescu, Elena Udrea, Vasile Blaga È™i, cu voia recuperatorilor de salbe (pardon, de țară), ultimul pe listă, Klaus Iohannis, marele perfecționist germanofon zis È™i Carol al III-lea, laconicul.

Contele de Saint GermainEditorialeAdriean Videanu,ALRO Slatina,ANAF,Andreea Vass,ANRP,Augustin Zegrean,Barcelona,binomul SRI-DNA,Carol al III-lea,Casa de Amanet,cazul Rarinca,CCR,Codruta Kovesi,CSM,Daniel Morar,Dorin Cocos,Elena Udrea,Emil Boc,Florian Coldea,Gazprom,haita,mosia Nana,MRU,Murinho,noul Cod Fiscal,Oana Haineala,Parchetul General,Predoiu,Raed Arafat,salba de galbeni,SIE,Sorin Blejnar,SRI,Sulfina Barbu,tartor,tatuc diabolic,Uniounea Euroasiatica,Vaduva Neagra,Vasile Blaga,Victor PontaUneori cred, exasperat, că singura metodă prin care am mai putea spera să scăpăm de băsism È™i de băsiÈ™ti ar fi să-i mai lăsăm, o vreme, să redevină ei înÈ™iÈ™i: haita dezlănțuită întru potlogării a unui tătuc diabolic, selectată după cele mai interlope criterii: scrupule - zero, aroganță '“...Blog politic si polemic