Scorul acestui articol
[Total: 1 voturi. Media: 5]

Uneori cred, exasperat, că singura metodă prin care am mai putea spera să scăpăm de băsism și de băsiști ar fi să-i mai lăsăm, o vreme, să redevină ei înșiși: haita dezlănțuită întru potlogării a unui tătuc diabolic, selectată după cele mai interlope criterii: scrupule – zero, aroganță – fără limite, moralitate – minus infinit, grandomanie – delirantă.
Poporul ăsta al nostru iartă și uită prea repede! Se lasă inadmisibil de ușor dus de nas de diversiunile și manipulările securistice ale unor aburitori de profesie! De-asta merită, deși doare, să i se repete experiențele negative până când se învață minte.
Traian Băsescu a reușit în timpul mandatelor sale, împins de beția puterii (altă beție, ceva mai elitistă decât altele, din galeria dependențelor sale), să arunce pe deasupra întregii țări un imens năvod de rapt, spionaj și teroare. Securiștii lui, cu politicienii lui, cu procurorii lui, cu judecătorii lui au fost îmbârligați și puși să foșgăiască într-un păienjeniș atât de otrăvit, încât sau îl slujeau necondiționat pe tartor sau sucombau după gratii de mușcătura lui nemiloasă.
Cu Boc prim-ministru, cu Blaga la Interne, cu Predoiu la Justiție, cu Blejnar la ANAF, cu Hăineală la CSM, cu Zegrean La CCR, cu Georgescu la ANI, cu Morar la DNA, cu Kovesi la Parchetul General, cu Coldea la SRI și cu MRU la SIE, Văduva Neagră de la Cotroceni, acest Murinho cu copite al blaturilor și parandărăturilor instituționale, își construise o echipă de dat goluri mai ceva decât cea a Barcelonei din vremurile ei de glorie. Dar nu o echipă de dat goluri sportive, în spectacole menite a ferici milioane de fani săptămână de săptămână ci goluri de gangsteri, nenorocind un întreg popor, date bugetului sleit al țării și efectivelor inamicilor politici sau din presă ce încercau să opună o cât de timidă rezistență.
Ați uitat, dragi compatrioți, dragi internauți ce confundați țara cu o salbă de galbeni lăsată gaj la Casa de Amanet, salbă ce ar trebui recuperată („ne-am luat țara înapoi”), de prăpădul făcut de lăcustele mai sus numite? De armonia perfectă dintre ele când și-au pus în cap (și-au reușit) să devalizeze tezaurul național și să înlocuiască aurul de 24K jefuit (de la ANRP, de la Nana, din păduri și lacuri de acumulare) cu sclipicioasă monedă calpă?
Ați uitat, dragi colegi prea degrabă iertători, de „regina” Blejnar, de „marmoreanul” Videanu, de șturlubateca Udrea cu al ei dijmuitor Cocoș, de „multinaționalul” MRU revendicat pe mai toate canalele de israelieni, unguri și americani dar deloc dorit de români? Și, până la urmă, amnezia supremă, ați uitat voi, vizionarilor, de Traian Băsescu?
Păi, dac-ați uitat, să mai vină o dată la serviciu! Să vă mai lase o dată în curu’ gol și, cu el mânjit de promisiuni dulci, să vă plimbe pe la nasul clientelei lor de viespi! Iar după aia să urlați ca din gură de șarpe: jos băsiștii! Nu se mai poate așa!
Când toți cei 11 magnifici enumerați mai sus jefuiau, intimidau, arestau în perfectă armonie și siguranță, cu blagoslovenia și protecția întâiului demnitar al țării, n-aveai ce spera la rezolvări din exteriorul găștii. Raportul de forțe era zdrobitor. Doar o defecțiune internă putea crea breșa. Și asta a produs-o nu poliția politică turbată, nu demența reducerii salariilor cu 25% la bugetari, nu nesimțirea și ostentația îmbogățiților peste noapte ci agresivitatea de vătaf fudul a lui Traian Băsescu față de Raed Arafat. A fost suficientă o clipă de zănatică infatuare a „tătucului” și din malefica încrengătură au început să cadă piesele grele ca dinții loviți de paradontoză. Cei rămași pe poziții de-abia mai puteau încropi o linie de apărare pentru baricada așa zisei „justiții independente”, susținută furibund de mercenari înrolați pe la Bruxelles ori Washington. Acum au prins din nou curaj. Noul președinte îi sprijină mai ceva ca vechiul președinte și chiar le ține de șase când fac abuzuri prin exces de zel ( cazurile Rarinca și Ponta) ori prin orbul găinilor (cazurile Băsescu, Blaga, Blejnar, Predoiu).
Aveți nostalgia lui „să trăiți bine”? Vreți puzzle-ul completat la loc? Recuperați-vă, atunci, măselele stricate! Le bine-meritați!
Știu: sunt pontist! Desigur, vreau să ieşim din NATO şi UE şi să ne integrăm în Uniunea Euroasiatică! Fără îndoială, mi-am deschis conturi în ruble și yuani, după ce le-am închis, preventiv, pe cele în Euro şi dolari! O, sancta simplicitas! Bieţi vorbitori de deget mijlociu.
Nu vă mai osteniți să gândiți și să vă exprimați doar cu acesta, în sus. Fiți mai creativi, puteti mai mult. Cum vă învaţă doamna Udrea, de pildă: să vă scobiți cu indexul în nas. Sau cum continuă Traian Băsescu: să vi-l lingeți, după aceea, germinativ, pentru numărarea teancurilor de parandărăt jegos.
Aproape că mi s-a făcut dor de fonfăielile lui Predoiu, de constipările lui Blaga, de ingineriile Andreei Vass, de stuchelile Sulfinei Barbu. Și, mai ales, de proatlantismul epopeic al lui Traian Băsescu, marele nostru antirus, decorat (împreună cu familia) pentru faptele de vitejie de pe fronturile ALRO Slatina și Gazprom. Să se întoarcă ei, să ne mai conducă o tură, aşa cum au mai făcut-o, aşa cum ştiu, aşa cum ne-a plăcut atât de mult, de vreme ce am uitat atât de repede. Şi apoi să visăm, izbăvitor, la alegerile din 2016.
Așadar „Jos Ponta”, „Sus Predoiu”, „Jos Noul Cod Fiscal”, „Sus Binomul SRI – DNA” și, carevasăzică, toți borfașii la pușcărie, salba (pardon, ţara) înapoi!
Erată: în loc de „toți borfașii la pușcărie” se va introduce „toți borfașii lor la pușcărie”. Semnează, în numele Comitetului Patrioților fără Scrupule și Complexe: Traian Băsescu, Elena Udrea, Vasile Blaga și, cu voia recuperatorilor de salbe (pardon, de țară), ultimul pe listă, Klaus Iohannis, marele perfecţionist germanofon zis și Carol al III-lea, laconicul.

Contele de Saint GermainEditorialeAdriean Videanu,ALRO Slatina,ANAF,Andreea Vass,ANRP,Augustin Zegrean,Barcelona,binomul SRI-DNA,Carol al III-lea,Casa de Amanet,cazul Rarinca,CCR,Codruta Kovesi,CSM,Daniel Morar,Dorin Cocos,Elena Udrea,Emil Boc,Florian Coldea,Gazprom,haita,mosia Nana,MRU,Murinho,noul Cod Fiscal,Oana Haineala,Parchetul General,Predoiu,Raed Arafat,salba de galbeni,SIE,Sorin Blejnar,SRI,Sulfina Barbu,tartor,tatuc diabolic,Uniounea Euroasiatica,Vaduva Neagra,Vasile Blaga,Victor PontaUneori cred, exasperat, că singura metodă prin care am mai putea spera să scăpăm de băsism și de băsiști ar fi să-i mai lăsăm, o vreme, să redevină ei înșiși: haita dezlănțuită întru potlogării a unui tătuc diabolic, selectată după cele mai interlope criterii: scrupule - zero, aroganță –...Blog politic si polemic