Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(Comentariu postat la articolul din EVZ al lui Mircea Marian intitulat ” Vadim, nu Basescu este seful politistului roman”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/vadim-nu-basescu-este-seful-politistului-roman-917456.html )

Problema cu articolele lui MM este cine se ascunde în spatele lor, nu ce conţin ele.  Atunci când cuplul MM – Ioana Lupea a primit şi o emisiune TV, mesajul a fost unul clar: ridicare în grad şi trecere de la misiuni de inteligence la misiuni de luptă . Dar din partea cui?

Se simte în aer o escaladare a pregătirilor decisive: până de curând s-au săpat tranşeele, acum se aduce muniţia. Prevăd că ostilităţile “la baionetă” nu se vor declanşa printr-o comandă “FOC”, pentru că asta ar presupune un Cartier General identificabil, personificabil, deci tocmai bun de luat la ţintă cu şantaje şi calomnii de o artilerie prezidenţială doar “ochi şi timpane”, înţesată de lunetişti. Cred că va veni un moment în care mai multe focare vor erupe simultan, depăşind capacitatea de reacţie a unor îmbuibaţi conduşi de la popotă cu polonicul.

La întrebarea “din partea cui?” am răspuns în alte comentarii postate la articolele lui MM, comentarii pe care le puteţi citi pe blogul conteledesaintgermain.ro.

Personal doresc succes insurgenţilor dar le atrag atenţia pe această cale că, aşa cum eu m-am prins la schemă, sigur s-au prins şi din rândul adversarilor lor. Dacă vor să fie conspiraţi ca lumea, să facă cumva să-mi depăşească limitele de detecţie.

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,EVZ,insurgenti,Mircea Marian,politisti,Vadim(Comentariu postat la articolul din EVZ al lui Mircea Marian intitulat ' Vadim, nu Basescu este seful politistului roman', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/vadim-nu-basescu-este-seful-politistului-roman-917456.html ) Problema cu articolele lui MM este cine se ascunde în spatele lor, nu ce conţin ele.  Atunci când cuplul MM – Ioana...Blog politic si polemic