Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(Comentariu postat la articolul din EVZ al lui Mircea Marian intitulat ” Vadim, nu Basescu este seful politistului roman”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/vadim-nu-basescu-este-seful-politistului-roman-917456.html )

Problema cu articolele lui MM este cine se ascunde în spatele lor, nu ce conțin ele.  Atunci când cuplul MM „“ Ioana Lupea a primit și o emisiune TV, mesajul a fost unul clar: ridicare în grad și trecere de la misiuni de inteligence la misiuni de luptă . Dar din partea cui?

Se simte în aer o escaladare a pregătirilor decisive: până de curând s-au săpat tranșeele, acum se aduce muniția. Prevăd că ostilitățile „la baionetă” nu se vor declanșa printr-o comandă „FOC”, pentru că asta ar presupune un Cartier General identificabil, personificabil, deci tocmai bun de luat la țintă cu șantaje și calomnii de o artilerie prezidențială doar „ochi și timpane”, înțesată de lunetiști. Cred că va veni un moment în care mai multe focare vor erupe simultan, depășind capacitatea de reacție a unor îmbuibați conduși de la popotă cu polonicul.

La întrebarea „din partea cui?” am răspuns în alte comentarii postate la articolele lui MM, comentarii pe care le puteți citi pe blogul conteledesaintgermain.ro.

Personal doresc succes insurgenților dar le atrag atenția pe această cale că, așa cum eu m-am prins la schemă, sigur s-au prins și din rândul adversarilor lor. Dacă vor să fie conspirați ca lumea, să facă cumva să-mi depășească limitele de detecție.

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,EVZ,insurgenti,Mircea Marian,politisti,Vadim(Comentariu postat la articolul din EVZ al lui Mircea Marian intitulat ' Vadim, nu Basescu este seful politistului roman', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/vadim-nu-basescu-este-seful-politistului-roman-917456.html ) Problema cu articolele lui MM este cine se ascunde în spatele lor, nu ce conțin ele.  Atunci când cuplul MM '“ Ioana...Blog politic si polemic