Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

În ultima vreme am scris mai rar pentru că nimic politic nu mă incita. Și cum comanda la care scriu este doar una de tip acțiune „“ reacțiune, am preferat, în lipsă de stimuli care să-mi înfrângă natura introvertită, să mă joc în tăcere cu gândurile mele.

Ca o recompensă pentru această fidelitatea față de exprimarea supapă și nu față de exprimarea cu orice preț și referitor la orice, am primit astăzi cadoul Frunzăverde. Un fel de brânci în arena datului cu părerea care, simt, mă va activa ca blogger în zilele următoare.

Pentru moment savurez deliciul de a privi în paralel vreo 5 posturi TV de știri și, cum v-am mai mărturisit, de a psihanaliza în special moderatorii și invitatii posturilor puterii. Mă simt recompensat, făcând asta, pentru multe enervări pe care aceste posturi și oameni mi le-au produs în timp prin înclinațiile lor cosmetizante.

Deocamdată rețin și vreau să menționez aici două declarații ale zilei, care m-au uns pe suflet:

Mircea Toader, șeful deputaților PDL: „și eu am început să mă simt, cu ascultările ăstea telefonice, ca pe vremea lui Ceaușescu”.

Sebastian Lăzăroiu, scenaristul SF al fraudării alegerilor de către PDL: „Frunzăverde „“ un gunoi”.

Nu-i așa că e reconfortant? Și, atenție, abia a început. Deocamdată cântă vocile ambientale. Adevăratele staruri urmează.

Contele de Saint GermainCrochiul de martiFrunzaverde,Mircea Toader,PDL,Sebastian LazaroiuÎn ultima vreme am scris mai rar pentru că nimic politic nu mă incita. Și cum comanda la care scriu este doar una de tip acțiune '“ reacțiune, am preferat, în lipsă de stimuli care să-mi înfrângă natura introvertită, să mă joc în tăcere cu gândurile mele. Ca o...Blog politic si polemic