Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Azi am lipsit din București pentru niște întâlniri care au presupus 10 ore de mers cu mașina și cunoașterea unor oameni relaxați.  Cum nimic nu e întâmplător,  soarta a făcut ca într-un anumit moment, la orele prânzului,  să-mi ajungă la urechi frânturi dintr-o discuție purtată aprins la o masă festivă din apropiere.

Un personaj, care conversase tot timpul până atunci in maghiară și care după atenția ce i se acorda de către cei din jur părea LIDERUL, a ridicat privirile și un deget spre un nou venit elegant și în trecere, făcându-i semn să se oprească o clipă și să asculte. Îi vorbi acestuia  în română:

-          Acum pot să-ți dau vestea, excelență!

-          V-ați hotărât? Pe cine?

-          Kelemen Hunor!

-          Atunci după Congres ieșiți și veniți cu noi?

-          Cel mai probabil da. Da, cel mai probabil.

Szép uraim fél (petrecere frumoasa, domnilor) zise noul venit, cu un zâmbet larg adresat tuturor mesenilor, apoi își continuă drumul.

-          Cine e cel cu fular alb care tocmai iese? – am întrebat pe gazda noastră.

-          Senatorul liberal V.

Având în vedere că articolul lui Mihăieș de azi a fost sleit și nu și-a meritat dreptul la replica, nu-i așa că dialogul pe care vi l-am relatat vă bucură mult mai mult?

Pe mâine!

Contele de Saint GermainEditorialeCongresul UDMR,Kelemen Hunor,mihaiesAzi am lipsit din București pentru niște întâlniri care au presupus 10 ore de mers cu mașina și cunoașterea unor oameni relaxați.  Cum nimic nu e întâmplător,  soarta a făcut ca într-un anumit moment, la orele prânzului,  să-mi ajungă la urechi frânturi dintr-o discuție purtată aprins la o masă...Blog politic si polemic