Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Traian Băsescu caută cu febrilitate soluții. Dar nu pentru România ci pentru sine.

Trăim într-o realitate malformată. În care o majoritate de 75%  este condusă discreționar de o minoritate de 15%, regimul Băsescu, ce uzează și abuzează, pentru a se menține la putere, de toate pârghiile tangențial instituționale și de toate tertipurile oligarhice pe care pasivitatea populară i le îngăduie.

În interiorul acestei malformații macro, acestui balaur PDL-ist încercând să se înrădăcineze cu ghiarele,  exista însă și o micro distrofie ce-i menține sau amenință echilibrul mersului pe sârmă, după un bun plac ce nu are nimic de-a face cu românii și România: UDMR-ul.

Ce ironică e soarta uneori. Ei, portocaliii, ne conduc grav minoritar pe noi, poporul român,  dar, la rândul lor, sunt teleghidați la fel de grav minoritar, de o gașcă organizată de oportuniști,  numărând și înjurând în altă limbă: udemeriștii. Cu pretențiile lor  de aristocrați ai civilizației din urmă.

Maestrului național român în șahul șantajului care este Traian Băsescu i-a fost contrapus un mare maestru internațional în același sport, UDMR-ul, care-i explică,  folosindu-se de chiar forța adversarului, cum e cu spirala compromisurilor în această disciplină.

„Ai vrut încă o iarnă la putere, dragă  Faust cel Pleșuv, te-a costat Legea Educației. Acum,sub amenințarea USL, prețul menținerii la putere crește. Asta e economia de arest amânat:  Legea Minorităților și prag electoral de 3%. Hai că face, pentru încă șase luni de virilitate aplicată in libertate cu zâna dezvoltatoare”.

Îngrijorarea președintelui  este alimentată de propria cunoaștere de sine: „eu, dac-aș fi în locul lor și mi-ar ceda guvizii la șantaj, m-aș opri? Mi-aș respecta cuvântul dat? Hahaha. Pardon, a fost doar o tuse tabagică”.

Problema nu e să le vândă țara ca să-și câștige liniștea ci cum să le-o vândă ca liniștea dobândită să nu fie doar o amăgire. Pentru că nu-i crede.  Ei sunt la fel ca el și chiar mai mult. Tocmai de aceea nu-i poate crede.

Traian Băsescu caută cu febrilitate soluții. Ce ghinion: să ai un popor letargic, atât de bucuros să fie făcut din vorbe și să te împiedici de o minoritate alterată de huni. „Toți buimacii ăștia de comentatori cred că Blaga, că nu știu care papagali tomnatici, îmi strică mie siestele și voluptatea audițiilor organizate de SRI și de Doi ș-un sfert. Vai de capu”™ lor de meteorologi cu satelitul tăiat. Habar n-au cat de riguros i-am selectat eu pe astia dupa lasitate si obedienta”.

Și nici lu”™ alde Boc sau Macovei nu poate să le spună, președintele, franc ce-l doare. Le-ar zdruncina eresurile. Trebuie și lor să le improvizeze scenarii, motivatii economice, morale și anticomuniste.

Ce plictiseală. Ce stress. Ce elogiu adus Elenei.

Contele de Saint GermainCrochiul de martisantal,Spirala compromisurilor,Traian Basescu,UDMRTraian Băsescu caută cu febrilitate soluții. Dar nu pentru România ci pentru sine. Trăim într-o realitate malformată. În care o majoritate de 75%  este condusă discreționar de o minoritate de 15%, regimul Băsescu, ce uzează și abuzează, pentru a se menține la putere, de toate pârghiile tangențial instituționale și de...Blog politic si polemic