Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Astăzi pauză  la comentarii.

Relaxare.

Dimineată tenis,  după amiază Mircea Vulcănescu despre Nae Ionescu, apoi la ora 18:00 întâlnirea cu Pleşu şi Liiceanu de pe TVR 1. Cum mă aşteptam, nicio replică sau referire la Dinu Patriciu. Nici n-ar fi fost cazul, având în vedere profilul emisiunii. Plecând de la discuţiile cu Herta Muller şi Michnic s-a ajuns din nou la problema lipsei de opoziţie a celor doi (Pleşu şi Liiceanu) la comunism şi Ceauşescu. Am avut încă o data confirmarea motivului pentru care pe Pleşu îl critic cu drag în vreme ce pe Liiceanu cu năduf.  Pleşu a recunoscut că, în intimidate, îşi reproşează uneori că nu a făcut mai mult în planul contestării comunismului, în vreme ce Liiceanu a spus că pe el genul acesta de culpabilizare a inceput să-l enerveze, el neavând a-şi reproşa nimic de genul laşităţii sau fugii de dizidenţă.

După emisiunea asta m-am uitat la meciul de handbal al fetelor de la Oltchim, în Cupa Campionilor. Au câştigat, dar nu din acest motiv afirm că le admir ca pe nişte eroine ci pentru extrem de rarul şi cu atât mai valorosul exemplu de seriozitate şi devotament pe care ele îl dau de câţiva ani buni românilor. Parcă, atunci când ni se pare că totul e pierdut, că nu mai există şanse, vin ele să ne contrazică optimist: BA EXISTĂ!

Programul sportiv al serii îl voi încheia privind meciul Barcelonei, pentru că e păcat sa fii contemporan cu cea mai bună echipă de fotbal din toate timpurile şi să ratezi spectacolele ei de gala, în direct.

Spre miezul nopţii, dacă voi avea dispoziţia şi oferta necesare, voi încerca să văd un film. Proiectul urmează a fi confirmat.

Pe mâine!

Contele de Saint GermainEditorialeLecturi impartasiteBarcelona,Duminica,Oltchim,Patriciu,Plesu si Liiceanu,relaxare,TVR 1Astăzi pauză  la comentarii. Relaxare. Dimineată tenis,  după amiază Mircea Vulcănescu despre Nae Ionescu, apoi la ora 18:00 întâlnirea cu Pleşu şi Liiceanu de pe TVR 1. Cum mă aşteptam, nicio replică sau referire la Dinu Patriciu. Nici n-ar fi fost cazul, având în vedere profilul emisiunii. Plecând de la discuţiile...Blog politic si polemic