Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Astăzi pauză  la comentarii.

Relaxare.

Dimineată tenis,  după amiază Mircea Vulcănescu despre Nae Ionescu, apoi la ora 18:00 întâlnirea cu Pleșu și Liiceanu de pe TVR 1. Cum mă așteptam, nicio replică sau referire la Dinu Patriciu. Nici n-ar fi fost cazul, având în vedere profilul emisiunii. Plecând de la discuțiile cu Herta Muller și Michnic s-a ajuns din nou la problema lipsei de opoziție a celor doi (Pleșu și Liiceanu) la comunism și Ceaușescu. Am avut încă o data confirmarea motivului pentru care pe Pleșu îl critic cu drag în vreme ce pe Liiceanu cu năduf.  Pleșu a recunoscut că, în intimidate, își reproșează uneori că nu a făcut mai mult în planul contestării comunismului, în vreme ce Liiceanu a spus că pe el genul acesta de culpabilizare a inceput să-l enerveze, el neavând a-și reproșa nimic de genul lașității sau fugii de dizidență.

După emisiunea asta m-am uitat la meciul de handbal al fetelor de la Oltchim, în Cupa Campionilor. Au câștigat, dar nu din acest motiv afirm că le admir ca pe niște eroine ci pentru extrem de rarul și cu atât mai valorosul exemplu de seriozitate și devotament pe care ele îl dau de câțiva ani buni românilor. Parcă, atunci când ni se pare că totul e pierdut, că nu mai există șanse, vin ele să ne contrazică optimist: BA EXISTÄ‚!

Programul sportiv al serii îl voi încheia privind meciul Barcelonei, pentru că e păcat sa fii contemporan cu cea mai bună echipă de fotbal din toate timpurile și să ratezi spectacolele ei de gala, în direct.

Spre miezul nopții, dacă voi avea dispoziția și oferta necesare, voi încerca să văd un film. Proiectul urmează a fi confirmat.

Pe mâine!

Contele de Saint GermainEditorialeLecturi impartasiteBarcelona,Duminica,Oltchim,Patriciu,Plesu si Liiceanu,relaxare,TVR 1Astăzi pauză  la comentarii. Relaxare. Dimineată tenis,  după amiază Mircea Vulcănescu despre Nae Ionescu, apoi la ora 18:00 întâlnirea cu Pleșu și Liiceanu de pe TVR 1. Cum mă așteptam, nicio replică sau referire la Dinu Patriciu. Nici n-ar fi fost cazul, având în vedere profilul emisiunii. Plecând de la discuțiile...Blog politic si polemic