Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul publicat de Mircea Mihaies in EVZ din 22 nov. 2010, intitulat “Periferia contraataca”, articol pe care il puteti citi accesand linkul

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-periferia-contraataca-913144.html )

Cel mai uşor de ironizat cu materialul clientului este prostia. De-asta-mi place să-l comentez pe Mircea Mihăieş. Aproape orice frază i-ai extrage din aşa zisele editoriale este sau mincinoasă, sau perfect aplicabilă în oglindă sieşi şi stipendiatorilor săi, sau asfixiantă prin limbaj (nu degeaba l-am supranumit bomba cu biogaz), sau agramată.

« Suntem pe punctul de a rata totul pentru că politicienii organizaţi mafiotic sunt interesaţi doar să salveze infractorii îmbogăţiţi prin jaf şi şantaj. … Cine a avut interesul să ajungem aici? ».

PSD-ul şi mogulii, Ponta şi Antonescu – ar răspunde făcând cu ochiul un mucalit, bun cunoscător al rumegătorului de rumeguş Mihăieş, că doar nu puterea portocalie, aflată la guvernare de numai o zi, că doar nu Preşedintele, garantul cuvântului dat si duşmanul dovedit al nepotismului.

« Alunecarea în nemernicie a fost gândită de Ion Iliescu” se repede să confirme Marius Chicoş Rostogan, degrabă fudul pentru a ne demonstra că e …destul.

Intuind o rău intenţionată perplexitate la răspunsul său simplu, ripostează apoi neîntrebat  la o întrebare retorică : « Lentoarea guvernului Boc e de-acum legendară. Dar ce face opoziţia?”

Nu vi se pare o manifestare acută de încălţare a pantofilor pe dos ? Parcă formularea  de bun simt, neafectată de « întorcerea refulatului » ar fi trebuit să fie : « lentoarea opoziţiei e de-acum legendară. Dar ce face guvernul Boc ? »

Mărturisesc că sunt pe fugă şi n-aş mai întârzia cu previzibilul Mihăieş mai mult decât pentru a semnala un nou dezacord al acestui interpret, evident afon, din moment ce nu e la primul falset de acest gen.

“Clasa politică îşi vede de-ale ei: furtişaguri, aranjamente, diversiuni, răfuieli între clanuri şi bande. În loc să urgenteze procesele diverşilor granguri politici, pe care Europa le aşteaptă ca pe Sfânta Izbăvire, au adoptat politica struţului”.

Cine “au adoptat”? Clasa politică?

Azi, “bomba cu biogaz” MM s-a dovedit un subiect fâsâit în comparaţie cu osanalele de la alegerile PDL Bucureşti pe care le comentez pe blog, sub titlul “Dresoarea şi zăhărelul”.

Contele de Saint GermainPolemiceAntonescu,bomba cu biogaz,Mircea Mihaies,moguli,Ponta,prostie,PSD(Acest comentariu a fost postat la articolul publicat de Mircea Mihaies in EVZ din 22 nov. 2010, intitulat 'Periferia contraataca', articol pe care il puteti citi accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-periferia-contraataca-913144.html ) Cel mai uşor de ironizat cu materialul clientului este prostia. De-asta-mi place să-l comentez pe Mircea Mihăieş. Aproape orice frază...Blog politic si polemic