Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul publicat de Mircea Mihaies in EVZ din 22 nov. 2010, intitulat „Periferia contraataca”, articol pe care il puteti citi accesand linkul

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-periferia-contraataca-913144.html )

Cel mai ușor de ironizat cu materialul clientului este prostia. De-asta-mi place să-l comentez pe Mircea Mihăieș. Aproape orice frază i-ai extrage din așa zisele editoriale este sau mincinoasă, sau perfect aplicabilă în oglindă sieși și stipendiatorilor săi, sau asfixiantă prin limbaj (nu degeaba l-am supranumit bomba cu biogaz), sau agramată.

« Suntem pe punctul de a rata totul pentru că politicienii organizați mafiotic sunt interesați doar să salveze infractorii îmbogățiți prin jaf și șantaj. … Cine a avut interesul să ajungem aici? ».

PSD-ul și mogulii, Ponta și Antonescu „“ ar răspunde făcând cu ochiul un mucalit, bun cunoscător al rumegătorului de rumeguș Mihăieș, că doar nu puterea portocalie, aflată la guvernare de numai o zi, că doar nu Președintele, garantul cuvântului dat si dușmanul dovedit al nepotismului.

« Alunecarea în nemernicie a fost gândită de Ion Iliescu” se repede să confirme Marius Chicoș Rostogan, degrabă fudul pentru a ne demonstra că e …destul.

Intuind o rău intenționată perplexitate la răspunsul său simplu, ripostează apoi neîntrebat  la o întrebare retorică : « Lentoarea guvernului Boc e de-acum legendară. Dar ce face opoziția?”

Nu vi se pare o manifestare acută de încălțare a pantofilor pe dos ? Parcă formularea  de bun simt, neafectată de « întorcerea refulatului » ar fi trebuit să fie : « lentoarea opoziției e de-acum legendară. Dar ce face guvernul Boc ? »

Mărturisesc că sunt pe fugă și n-aș mai întârzia cu previzibilul Mihăieș mai mult decât pentru a semnala un nou dezacord al acestui interpret, evident afon, din moment ce nu e la primul falset de acest gen.

„Clasa politică își vede de-ale ei: furtișaguri, aranjamente, diversiuni, răfuieli între clanuri și bande. În loc să urgenteze procesele diverșilor granguri politici, pe care Europa le așteaptă ca pe Sfânta Izbăvire, au adoptat politica struțului”.

Cine „au adoptat”? Clasa politică?

Azi, „bomba cu biogaz” MM s-a dovedit un subiect fâsâit în comparație cu osanalele de la alegerile PDL București pe care le comentez pe blog, sub titlul „Dresoarea și zăhărelul”.

Contele de Saint GermainPolemiceAntonescu,bomba cu biogaz,Mircea Mihaies,moguli,Ponta,prostie,PSD(Acest comentariu a fost postat la articolul publicat de Mircea Mihaies in EVZ din 22 nov. 2010, intitulat 'Periferia contraataca', articol pe care il puteti citi accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-periferia-contraataca-913144.html ) Cel mai ușor de ironizat cu materialul clientului este prostia. De-asta-mi place să-l comentez pe Mircea Mihăieș. Aproape orice frază...Blog politic si polemic