Editoriale

Oribilele campanii electorale

  Traversăm o perioadă asfixiantă. Emisiunile de È™tiri naționale au devenit irespirabile. Noroc cu actualitatea internațională care mai oxigenează aerul. Din păcate prin dezastre în cascadă. Notre Dame, Sri Lanka, parcă încearcă să ne obiÈ™nuiască cu apocalipsa. În ritmul ăsta horror-ul ia locul, pe zi ce trece, normalității clipei. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Miza Augustin Lazar pentru niste muribunzi putrefacti

  Disperă să fie îmbălsămați încă în viață. Le e frică de propria duhoare mai mult decât de necunoscuta cu coasă care îi aÈ™teaptă după colț. Ar face orice ca descompunerea lor fără È™ansă de vindecare să nu se transforme în spectacol vomitiv. Să nu li se spargă în față, în puroaie pestilențiale, trădarea condiției de om la care au recurs ca să parvină cu orice preț. De aceea îi vedem azi, într-o agonie haotică, aruncând năuci peste ei cisterne de parfum, să pută mai uman, È™i îndesând peste fața realității voaluri de mistificări, un adevărat zăbranic peste ceea ce îÈ™i doresc, innebuniți să ascundă. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Dragnea sau Toader?

  Am crezut puternic È™i cu speranță că toate aceste contre publice între Liviu Dragnea È™i Tudorel Toader sunt doar parte a unei strategii de campanie. Se È™tie din multe declarații publice recente că mii de aleÈ™i PSD (parlamentari, primari, consilieri) au în prezent pe rol dosare de corupție deschise de DNA prin binecunoscutele abuzuri ale instituției, în conivență cu completele de 3 sau 5 ale CA sau ÎCCJ, complete desemnate, cum a stabilit CCR, în mod neconstituțional. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Felicitari Ion Spanu! Inventarul ticalosilor natiei a devenit o necesitate!

  Vreau să-l felicit pe ziaristul Ion Spânu pentru articolul său din ediția de azi a "žCotidianul" intitulat "žLista ruÈ™inii: Apărătorii torționarului Augustin Lazăr". Ce face dânsul acum este un demers absolut necesar unui început de dezinsecție morală, de curățire a societății româneÈ™ti de paraziții securismului ceauÈ™ist care au infectat È™i infectează în continuare fibra demnității noastre naționale. (mai mult…)
continuare...