Scorul acestui articol
[Total: 69 voturi. Media: 3.6]

Ce i s-a întâmplat lui Andrei Pleșu e o nenorocire. Unii vor spune că și din cauza lui, ca tată. Poate. Posibil. Totuși, într-o logică a cauzalităților imanente, Andrei Pleșu este, în situația de față, o victimă. După părerea mea!

Nu mă bucur deloc de nenorocirea lui. Și nici voi nu ar trebui să vă bucurați. Pentru că, înainte de a fi combatant într-o tabără cu care nu suntem de acord, el este, acum, un tată lovit din greu.

A jubila că Andrei Pleșu suferă în aceste clipe ar semăna prea mult cu primitivismul acelui haștagist bolnav de ură care îi dorea moartea tinerei jandarmerițe măcelărită de huligani la miting. Or noi (eu cel puțin), ar trebui să refuzăm să ne inscriem în acel tipar barbar.

Lăsați-l în pace pe Andrei Pleșu cu subiectul ăsta dureros.  E destul de hărțuit de ce se petrece în mintea și sufletul lui acum ca să mai adăugăm și noi venin.

Desigur, e capabil să tragă singur concluzii. Din păcate, după ce nenorocirea s-a întâmplat, prea multe nu se mai pot îndrepta.

Din lecția asta, însă, ar trebui să învețe alți tați. Pentru care nenorocirea doar amenință. Bate la ușă. Și să încerce a o preveni.

De exemplu Ion Caramitru. Să priceapă că nici fiul său nu e departe de autodistrugere și să încerce a-i domoli (dacă nu vindeca) pornirile bestiale. Genul acesta de comportament halucinant indus artificial, total decuplat de principii morale și bune practici sociale, va eșua mai devreme sau mai târziu în lumea concretă. Degenerând, uneori, chiar în crimă. Și atunci lumea virtuală, cea a drogurilor, alcoolului și Internetului ca substitut de realitate, nu va mai folosi la nimic în tentativa de recuperare a unei vieți normale. La nimic!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/04/Plesu.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/04/Plesu-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeandrei plesu,copii de vedete,droguri,ecstazi,halucinogene,hastagieni,intoleranta,Ion Caramitru,uraCe i s-a întâmplat lui Andrei Pleșu e o nenorocire. Unii vor spune că și din cauza lui, ca tată. Poate. Posibil. Totuși, într-o logică a cauzalităților imanente, Andrei Pleșu este, în situația de față, o victimă. După părerea mea! Nu mă bucur deloc de nenorocirea lui. Și nici voi...Blog politic si polemic