Editoriale

Un presedinte pe faras

    Aseară m-a sunat un fost amic. După vreun an de tăcere. Ne ciondănisem, ne luasem atunci de la Iohannis, pe vremea când domnul preÈ™edinte declara, în stilul lui înfoiat, că nici nu a citit protocoalele secrete È™i nici nu-l interesează subiectul. Ai avut dreptate! Omul nu e cu toate țiglele pe casă! (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Exista și o a treia cale! De ce Klaus Iohannis alege sa saboteze Romania?

  Anul 2019 este un an internațional complicat. Alegeri pentru Parlamentul European, alegeri prezidențiale în România, finalizarea dosarului BREXIT, adâncirea războiului SUA - UE,  iată doar câteva evenimente fierbinți pe care preÈ™edinția română a Consiliului UE le va putea influența într-o direcție sau alta. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Profilul unui terorist

  Știți cum se construieÈ™te motivația unui terorist? I se întâmplă ceva rău în viață care-i declanÈ™ează un irepresibil sentiment al nedreptății. Sub presiunea durerii, frustrării, neputinței de a îndrepta lucrurile, prima supapă care-i cedează È™i care-i dă aerul necesar unei respirații în plus este cea a răzbunării. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Gura pacatosului adevar graieste! Si puroaiele vorbesc…

  Motto: Oricine tremură în acest moment este vinovat; deoarece inocența nu se teme de judecata publică. Iertarea înseamnă barbarie, toleranța înseamnă atrocitate. Maximilien Robespierre   Un personaj sordid, al cărui contorsionism jurnalistic l-a făcut să arate în ultimii ani È™i pe dinafară la fel de infect ca È™i pe dinăuntru, apare săptămânal pe un post de televiziune militarizat pentru a-È™i sparge furunculele în public È™i a ne demonstra că È™i puroaiele vorbesc. Propovăduitorul unor idei celebre, cum ar fi "žaplicarea în justiție a prezumției de vinovăție" È™i "žretragerea dreptului de vot celor care nu au bacalaureatul", È™i-a făcut o specialitate din a scâÈ™ni din măsele È™i a practica teroarea gazetărească sub forma atacului dement la jugulara celor care nu-i sunt pe plac. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Politicienii romani alearga dupa doi iepuri. O vanatoare de mare risc pentru tara!

  Preluarea de către România a preÈ™edinției Consiliului Uniunii Europene începând cu 1 ianuarie 2019 este, ca să înțeleagă toată lumea, ceva comparabil cu organizarea unui Campionat European de Fotbal. Comparabil ca expunere, ca impact social È™i ca riscuri. Dacă totul decurge normal È™i lucrurile se termină cu bine, țara gazdă culege în liniÈ™te profiturile eforturilor depuse în calitate de organizator È™i constată uÈ™urată cum reflectoarele mondiale, puse pe ea pe durata evenimentului, se mută spre alte ținte fără să lase în urma lor arsuri È™i cicatrice. (mai mult…)
continuare...
12