Scorul acestui articol
[Total: 138 voturi. Media: 4.5]

 

 

Aseară m-a sunat un fost amic. După vreun an de tăcere. Ne ciondănisem, ne luasem atunci de la Iohannis, pe vremea când domnul preÈ™edinte declara, în stilul lui înfoiat, că nici nu a citit protocoalele secrete È™i nici nu-l interesează subiectul.

  • Ai avut dreptate! Omul nu e cu toate țiglele pe casă!

Asta mi-a spus aseară amicul meu pe nerăsuflate, în loc de „žsalut”, eliberându-se parcă de o grea apăsare. Apoi a continuat, fără să mă lase să mă mir în gol:

  • Domnule, pot înțelege, luptă politică, opoziție, tu eÈ™ti marele Gatsby, dar să te râzgâi ca domnu”™ Goe È™i să nu-ți pese, să pui guvernul pe butuci doar aÈ™a de dileală, de draci, de răzbunare personală, de Caragiale… Poate ar trebui să-l sedeze cineva!

Ca amicul meu s-or fi revoltat mulți, ieri, È™i dintre aceia neîmpătimiți È™i oneÈ™ti în a dori binele țării, care credeau în buna credință a lui Klaus Iohannis. Care credeau în patriotica sa luptă cu răul, cu „žciuma roÈ™ie”, È™i nicidecum într-o răfuială cocoÈ™ească, de orgoliu,  cu România È™i cu românii, a unui infatuat umflat cu pompa serviciilor secrete.

Chiar aÈ™a! Să începi cu o minciună străvezie, că ar fi vorba de o a doua remaniere în două zile, când tu singur ai spart remanierea inițială în bucăți doar pentru a arăta că încă exiÈ™ti, pe post de picamer, apoi să sabotezi în felul cel mai primitiv guvernul, aÈ™a, de-al dracu”™, tocmai acum când vine preÈ™edinția Consiliului Europei peste noi, È™i să pregăteÈ™ti, pentru aniversarea celor 100 de ani de la Unire, un record absolut de dezbinare națională… Doamne, mare e grădina ta!!!

Noi, cei care l-am diagnosticat demult pe Klaus Iohannis cu hipertrofie de ego È™i hipotrofie de glagore, am primit fără mare surprindere noua lui ispravă, disprețul È™i iresponsabilitatea cu care a anunțat că amână pentru după 1 Decembrie analizarea cererii guvernului de a fi înlocuiți doi miniÈ™tri. Ceilalți, însă, naivii bine intenționați care îl mai creditau pe actualul preÈ™edinte cu ceva virtuți de conducător, au luat literalmente foc. Precum amicul meu.

Klaus Iohannis decepționează È™i indignează, galopant, pe toată lumea. Cu cât decepția e mai mare, cu atât revolta care decurge din ea e mai radicală. Până È™i protectorii lui subterani s-au lămurit că au pariat nu pe un armăsar pur – sânge ci pe un fake care nechează È™i din care originale sunt doar copitele.

Ce se întâmplă în aceste zile la Realitatea TV este un exemplu tipic de repoziționare disperată a celor din tabăra iohanistă. Finanțatorii È™i scenariÈ™tii acestui post aservit serviciilor secrete simt nevoia să schimbe urgent macazul, cât încă nu e prea târziu, eliminându-i cu teatral cinism pe idolatrii alesului lor de până mai ieri È™i încercând să facă loc, în ceasul al 12-lea, unei noi opțiuni, de avarie.

TotuÈ™i, atâta fudulie zdrăngănitoare, de tinichea, È™i atâtea gafe, în serie, ca la un concurs de tândali, nu am mai văzut de multă vreme.

Cu evreii, cu remanierea guvernamentală, cu neprezentarea Primei Doamne la Parchet…

Ce mai, un preÈ™edinte pe făraÈ™!

Măcar dacă l-ar extrage rapid È™i ecologic, cu aspiratorul. Nu ar mai ieÈ™i atâta praf care să se depună, maculant, pe blazonul țării.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/11/faras.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/11/faras-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeego,faras,gafele presedintelui,Iohannis domnu Goe,Prima doamna la Parchet,Realitatea TV si Rares Bogdan,serviciile secrete,statul paralel    Aseară m-a sunat un fost amic. După vreun an de tăcere. Ne ciondănisem, ne luasem atunci de la Iohannis, pe vremea când domnul preÈ™edinte declara, în stilul lui înfoiat, că nici nu a citit protocoalele secrete È™i nici nu-l interesează subiectul. Ai avut dreptate! Omul nu e cu toate...Blog politic si polemic