Scorul acestui articol
[Total: 96 voturi. Media: 4.4]

 

Motto:
Oricine tremură în acest moment este vinovat; deoarece inocența nu se teme de judecata publică.
Iertarea înseamnă barbarie, toleranța înseamnă atrocitate.
Maximilien Robespierre

 

Un personaj sordid, al cărui contorsionism jurnalistic l-a făcut să arate în ultimii ani È™i pe dinafară la fel de infect ca È™i pe dinăuntru, apare săptămânal pe un post de televiziune militarizat pentru a-È™i sparge furunculele în public È™i a ne demonstra că È™i puroaiele vorbesc.

Propovăduitorul unor idei celebre, cum ar fi „žaplicarea în justiție a prezumției de vinovăție” È™i „žretragerea dreptului de vot celor care nu au bacalaureatul”, È™i-a făcut o specialitate din a scâÈ™ni din măsele È™i a practica teroarea gazetărească sub forma atacului dement la jugulara celor care nu-i sunt pe plac.

Pavoazat cu lozinci robespierriene de genul celor din motto, face cu fiecare apariție televizată apologia dreptății prin teroare È™i a scopului mai presus de mijloace.

A jubilat de excesele È™i crimele statului paralel, chiar le-a elogiat ca formă exemplară de descurajare a răului, exultând atunci când Adrian Năstase a vrut să-È™i tragă un glonț în cap È™i când Dan Voiculescu a fost arestat prin practici mafiote, cum însuÈ™i Traian Băsescu a recunoscut-o.

Pentru el binomul Coldea „“ Kovesi È™i grozăviile pe care acesta le-a făcut în numele luptei anticorupție au reprezentat împlinirea unei aspirații profund identitare: stăpânirea rasei prin cruzime, arbitrariu È™i discreționarism.

Ieri, când România majoritară a fost tratată de Bruxelles ca o târfă acuzată că răspândeÈ™te SIDA celor din jur, sordidul personaj redus la trei inițiale, CTP , nu È™i-a putut reține rânjetul de satisfacție. A afirmat ironic:

„žAvem un breaking news astăzi, È™tim în sfârÈ™it, aflăm un lucru extrem de important din Raport, cine este statul paralel, din cele 8 cerințe transmise României rezultă clar că statul paralel este chiar UE”.

Biet rudiment securistic È™i comunistoid! La el totul iese pe dos decât îÈ™i propune, pentru că lumea a învățat să-l citească pe sub glazură È™i È™tie să se apere de manipulările lui grosolane, rostite rituos. Partizanat, fanatism, ură! Asta înseamnă CTP pentru marea majoritate a românilor. Un propagandist îmbătrânit în rele,  al unui sistem chiar mai bătrân, în rele, decât el.

A vrut să fie ironic, să bagatelizeze ideea de „žstat paralel” È™i a scăpat porumbelul: „žstatul paralel este chiar UE„.

Statul paralel înseamnă o structură nealeasă de români, nelegitimă, care parazitează statul desemnat de electori să conducă țara È™i care uneori, prin manevre nedemocratice , chiar reuÈ™eÈ™te să o conducă.

Au aparținut Coldea È™i Kovesi statului paralel? Categoric! Nu au fost aleÈ™i de popor însă, prin manevre oculte È™i cu sprijin din afara țării, au reuÈ™it în multe momente să-È™i impună voința în decizii cruciale pentru România. Camarila lor l-a ținut pe Băsescu la Cotroceni după referendum, ei l-au ales a doua oară ignorând realitatea urnelor, ei l-au făcut pe Klaus Iohannis preÈ™edinte, ei au dărâmat guvernul Ponta înlocuindu-l cu guvernul CioloÈ™ È™amd.

Puteau, cei din sufrageria lui Oprea plus alți câțiva ajunÈ™i între timp la CCR sau la Parlamentul European, să facă toate aceste jocuri fără un sprijin consistent È™i interesat din afară? Fără sprijinul SUA, democrată pe atunci, È™i fără presiunile UE dominată în permanență de PPE? Nici vorbă!

AÈ™a că să nu ne mai ascundem după explicații puerile: da, UE, prin PPE care o controlează È™i care este în tabăra opusă guvernanților de azi din România, a făcut È™i face parte din statul paralel. Din acea structură nealeasă de români să conducă țara dar care, cu ajutorul unor cozi de topor vorbitoare de limba română, reuÈ™eÈ™te, totuÈ™i, dacă nu chiar să mai conducă țara (pentru că lucrurile s-au mai schimbat între timp), măcar să obstrucționeze, sever, buna guvernare.

O replică din punctajul găÈ™tii CTP care apără cu dinții incremenirea în justiția macovisto „“ koveÈ™istă este că domnul Timmermans nu aparține PPE ci grupului SocialiÈ™tilor Europeni din care face parte È™i PSD. Prin urmare, până È™i socialiÈ™tii europeni s-ar fi desolidarizat de PSD.

Celor care vin cu acest argument le răspund astfel: domnul Timmermans, înainte de a fi Socialist European, este olandez. Înainte de a ține cu interesele socialiÈ™tilor europeni ține cu interesele țării sale. Cu interesele Olandei. Ceea ce, spre ruÈ™inea lor, nu fac È™i europarlamentarii români.

Gura păcătosului CTP a rostit, fără să vrea, un adevăr: UE se comportă, în prezent, ca o parte influentă (È™i, evident, abuzivă) a statului paralel. Încearcă să conducă România fără mandat!

Mai presus de toate acestea, prezentul imediat ne impune să reținem un lucru: în acest  moment aliații noÈ™tri tradiționali sunt divizați în două tabere: UE pe de o parte, SUA È™i Israel pe de altă parte.

Tare mi-e teamă, cu Rusia È™i Ungaria în coaste È™i cu scutul american instalat la Deveselu, că a ne orienta acum spre tabăra europeană (aÈ™a cum înclină preÈ™edintele Iohannis) poate însemna pierderea nu doar a unui scut ci a două…

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/11/ctp-500x282.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/11/ctp-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialebinomul SRI-DNA,CTP,gura pacatosului,PPE,rezolutia UE,Robespierre,scutul de la Deveselu,statul paralel,Timmermans  Motto: Oricine tremură în acest moment este vinovat; deoarece inocența nu se teme de judecata publică. Iertarea înseamnă barbarie, toleranța înseamnă atrocitate. Maximilien Robespierre   Un personaj sordid, al cărui contorsionism jurnalistic l-a făcut să arate în ultimii ani È™i pe dinafară la fel de infect ca È™i pe dinăuntru, apare săptămânal pe un...Blog politic si polemic