Scorul acestui articol
[Total: 107 voturi. Media: 4.1]

 

AceeaÈ™i momeală aruncată la punct fix de Dragnea, „žniÈ™te evrei”, È™i aceeaÈ™i muÈ™cătură lacomă, de hămesit, a lui Iohannis, care înghite odată cu nada È™i cârligul.

Am spus de multe ori  că pe acest teuton anchilozat în armura propriilor fixisme nu-l dau afară din casă nici inteligența, nici virtuțile de conducător. Spontan È™i imaginativ ca apa uitată în congelator, are reacții atât de rigide È™i previzibile încât este foarte uÈ™or  să-l prinzi pe pregătire È™i să-l ridiculizezi.

Toată lumea se întreba ce l-a apucat pe Dragnea să-l propună pe Elan Laufer ca ministru al dezvoltării È™i, chiar mai mult, ca viceprimministru, asta după ce renunțase la el pe vremea când era membru în cabinetul Grindeanu. Acum vedem ce l-a apucat. A vrut să-i mai întindă o cursă lui Klaus Iohannis, după cea cu mutarea ambasadei la Ierusalim, È™i i-a reuÈ™it!

Îngâmfat È™i ranchiunos, preÈ™edintele a fost atât de mult luat de valul „žripostelor nimicitoare” încât a gafat peste aÈ™teptările vulpoiului Dragnea. Dorea din toți rărunchii să se răzbune pe gureÈ™a Olguța? Trebuia să o refuze doar pe ea, nedându-i posibilitatea să fie propusă, a doua oară, pentru un alt minister. AÈ™a, respingând-o în tandem cu Ilan, se va trezi cu ea la Dezvoltare fără să o mai poată bloca.

Iar despre respingerea lui Ilan, ce să mai vorbim!? Antisemit, neantisemit, când comiți în formă continuată atâtea gesturi unidirecționate mai mult decât interpretabile, când pe deasupra te mai cheamă È™i Klaus Verner, moÈ™tenitorul patrimonial al unei vechi organizații fasciste interzisă prin tratate internaționale, e foarte greu să te mai spele cineva de pata inadecvării (ca să nu zic de pata nefrecventării).

AÈ™a că… doi iepuri dintr-o lovitură! Pe drumul pe care a apucat-o, mie mi se pare că domnul Iohannis, ditamai elefantul fugărit de vulpoiul Dragnea, nu doar că îÈ™i compromite accesul la cel de-al doilea mandat dar o pune în mare pericol È™i pe prima doamnă care devine, brusc, un călcâi al lui Ahile luat la țintă de toți vânătorii de pahiderme.

Și încă nu s-a instalat noul ambasador al SUA la BucureÈ™ti…

Că de instalarea noului ambasador al României în Israel ce să mai vorbim?!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/11/Iohannis-Israel-500x281.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/11/Iohannis-Israel-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeantisemit,Discurs Ilan Laufer,Dragnea versus Iohannis,Mossad,presedintia Consiliului UE  AceeaÈ™i momeală aruncată la punct fix de Dragnea, 'žniÈ™te evrei', È™i aceeaÈ™i muÈ™cătură lacomă, de hămesit, a lui Iohannis, care înghite odată cu nada È™i cârligul. Am spus de multe ori  că pe acest teuton anchilozat în armura propriilor fixisme nu-l dau afară din casă nici inteligența, nici virtuțile de...Blog politic si polemic